Şimdi Ara

League of Legends'ı kaldırdım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet.LoL şu an itibariyle bitmiştir.Ahri,Diana,Zed,Talon,Lee Sin derken koca yaz mevsimim pc başında geçti.Ne kazandım ? Hiçbirşey.. Onun yerine hergün yeni bir roman okusaydım şu an kültürlü ve hayata bakış açısı farklı olan bir birey olabilirdim.1 oyun öbür oyun derken saatler geçiyor.Bazıalrı yüzünden sinirlerin fırlıyor.Bunca şeye değmez.Oynamamaya çalıştım fakat elimde değildi elim hep cliente kayıyordu.Aklıma hep acaba haftasonu ne indirime girecek gibi bir düşünce geliyordu.

Her neyse zararın neresinden dönsen kardır.Belki bir gün irademe sahip çıkacağım zaman tekrar başlarım.Şu anlık Kullanıcı adımı ve Şifremi bir kutuya koydum.Artık LoL yerine kitap okuyacağım.Puzzle yapacağım.Maket yapacağım

Size hayatınızda başarılar dilerim arkadaşlar

quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

Bendeniz irademe sahip çıkamadım ve oyunu tekrar yükledimm...

Neden mi ? Cadılar bayramı şeysi... falan filan hepsi yalan..Oyunu bırakamıyorum.Ne yaparsam yapayım olmuyor.Lanet olası şeye bağımlı oldum kaldım.Bilgisayarı çöpe atmayı bile düşündüm.Kimseye zaman ayıramıyorum bu lanet oyun yüzünden.Evet.. Ben gençliği sandalye tepesinde eriyip giden asosyal kişiyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naber Patron -- 23 Ekim 2013; 21:25:03 >

• Cekilise katılmak istiyorum.Saka bi yana haklısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım başarırsın, başarırsan pm atmayı unutma kardeşim
  • kimse sana günde 11 saat oyun oyna demedi kanka günde 2-3 oyundan zarar gelmez
  • çekilişe katılmak istiyorum
  • Forumu da bırakıyor musun?
  • Günde bir kaç maç at çık. Ben sadece first win alıp çıkıyorum gold olduğumdan beri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    League of Legends - GPU Error
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acıtasyona gerek yok biz lolü bıraksak playboy okuruz qnq(onunda resimlerine bakarız)

• Cok iyi dusunmussun gercekten herkes senin gibi dusunebilse keske lolsuz hayatinda basarilar.

• kaç kere sildim bilemezsin :( ama hep indirimlere bakıyorum steam izliyorum falan dayanılmaz ne saçma bi oyun ya lost saga adlı oyun var ona giremiyorum nedense yoksa ondan başka oyun oynamamm ^^
    türkiyede olduğumuz için çok şikayetçi olmuşlar lagmışız( playerlar na da oynuyor yani :(. ) öle işte =(
  • İyi yapmışsın.
  • "Artık LoL yerine kitap okuyacağım.Puzzle yapacağım.Maket yapacağım" YAV HE HEEEEEEEE
  • iraden op muş kardeş . tadında bıraksaydın
  • Bknz imzam
  • Yanlış park eden arabaların sileceklerini de kaldır qnq
  • 2. paragrafı okurken ben.
  • maket ve puzzle çıkarırsak iyi bir fikir gibi görünüyor eğer yine bırakamıyorsan id-pw buraya yaz 1-2 haftaya o hesap perma yer sorunu kökten halletmiş olursun
  • Ben geçen sene nerdeyse 1 yıl oldu artık bıkmıştım ve 1 ay oynamadım hiç giresim yoktu sadece canım sıkılınca Stream izliyordum sonra hesabımı sattım hiç eksikliğinide hissetmedim.1 yıl geçti aradan arkadaşların gazıyla ve PC de topluyacağımdan dolayı hesap alıp tekrar lole döndüm.Günde 1-2 oyun atıp çıkıyorum oda eğer arkadşalarım müsaitse onlarla oynuyorum.Tek girmekte sıkıcı geliyor daha 5.dk dan artık maç bitsede çıksam moduna giriyorum zevk vermiyor artık.Sanırım insan bir müddet sonra doyuyuor oynamaya artık heycan alamıyorsun.
  • Oyunu bir şeyler kazanmak için oynamazsın. Öyle bir zihniyetle başladıysan zaten sorun sende. (Eleştiriydi küçümseme değil.)
  • Hiçbir zaman bırakıcak iradeye sahip olamadım , 25 gün önce banlandığımda (Chargeback ) 1 Level hesapla girip yetenelerim körermesin diye birkaç el attım ve bırakmaya ilk kez niyetlendim.

Dün hesabım geri açıldı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.