Şimdi Ara

League of Legends 2014 Dünya Şampiyonası ANA KONU | ŞAMPİYON SSW (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.274
Cevap
16
Favori
91.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu swens ne salak adam ya, orda hem fighta girmiyor hem kaçmıyor hem de ses dalgasını yiyince flash atıyor.
  • bebe ezreal op
  • Şimdi açtım yayını. Şaka maka Janna hardcore girdi metaya
  • Panda fena farmlamış.

Edit: 40 dk 404 farm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 20 Eylül 2014; 17:49:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wi5rty

Arkadaşım, yine söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim. DP hiçbir ama hiçbir şekilde o turnuvanın takımı değil. Ne Türkiye sunucusunun durumu, ne hazırlıkları ne de yetenekleri. İstediğinize inanın kendinizi. Bu takım dünya kupasına katılabilecek bir takım değil.

DP dünya kupasına nasıl gitti? Wildcard'ı kazanarak. Peki wildcard ne ? Bir riot saçmalığı.
    Riot, eğer wildcardı düzenliyorsa oradan çıkan takım, çin veya kore gibi bir sunucunun sezon sonu 4. sü ile maç yapmalı ve kazanan dünya kupasına gitmeli. Eğer böyle bir saçmalık devam ederse DP'nin oynadığı rezalet oyun turnuva kalitesini düşürmeye devam eder.

Ayrıca, gerçekten burada ufacık çocuklarla muhattap olduğumu hisseder gibiyim. Gerçekten artık bu konuda cevap yazmakla uğraşmam

İlk olarak hangi postunda bu şekilde yazmaya başladın hatırlamıyorum onun için bu postunu alıntılayarak cevap vermeye çalışacağım. Çünkü bu konuda gördüğüm kaçıncı mesajın hatırlamıyorum bile. Başka bir konuda şu nereden kaç takım katılır muhabbetine açıklama getirmeye çalışmıştım. Burada da açıklama yapacağım. Anladığım kadarıyla wildcard'lardan takım gelmesini istemiyorsun. Sana diyorum ki Rusya, Oce ve TR sunucularında organizasyonlar düzenleniyor ve bu organizasyonların 1.leri ne yapacaklar? Bu bölgelerin 1.leri hiç bir yere katılmayacaklarsa bu sunucular neden var ve neden turnuva düzenleniyor buralarda? Veya Güney Amerika'da neden organizasyon düzenleniyor? Düz mantık hakeden gitsin mantığıyla OGN'deki bütün takımları alalım ve Çin'den de bir kaç takım alalım öyle düzenleyelim bu organizasyonu. Nasılsa o adamlar herkesten güçlü? Böyle olduğu zaman organizasyon Dünya şampiyonası mı olur yoksa Asya şampiyonası mı olur sen karar ver? Ayriyetten Dünya şampiyonasını Riot Games böyle düzenlediği vakit sence Avrupa, K.Amerika,G.Amerika,TR,Oce,Rusya sunucularında oynayanlar organizasyona şimdi olduğu gibi ilgi gösterirler mi? OGN maçlarını hiç bilmeyen adamlar var bu forumda... Sadece bu forumda değil bir çok yerde. OGN, LPL maçlarını ne kadar takip ediyor diğer sunucular ki sadece o takımların katılma haklarının olduğu kendi takımlarının katılamadığı bir organizasyonu takip etsinler?

Riot Games organizasyonu bu şekilde yapıp Dünya Şampiyonası adı altında her bölgeden belirli sayıda takımın katılmasını sağlayıp her yerden izleyici, sponsor, reklam vs topluyor. Organizasyonun kalitesi sayesinde oyun daha fazla oyuncu çekiyor kendine. Her bölgeden oynandığı, herkes oynadığı için. Koreli takımlar hep kazanacak gibi duruyor şu anda. Bir şekilde sana katılıyorum. Ama senin söylediğin gibi değil. Avrupa'dan 3 takım gideceğine 2 takım gitsin OGN'den daha fazla takım katılsın. Buraya kadar tamam. Ama kalkıp wildcardtan takım alınmaması haksızlık olur veya buradan katılacak takımların önüne taş koymak vs bunlar olmaz eğer bu organizasyona Dünya şampiyonası deniliyorsa. Senin söylediğinde şuna benziyor. Dünya kupası düzenlensin. Ama Dünya kupasına sadece Almanya, Brezilya, İtalya, İspanya katılsın ya da Şampiyonlar ligine sadece İtalya, İngiltere, İspanya ve Almanya ligi şampiyonları katılsın. Yunanistan, TR gibi ülkerin liglerinin şampiyonları katılmasın. Nasılsa bu ülkelerde futbol yeterli seviyede değil. Bu aynı kapıya çıkıyor.

Ayriyetten 3. torbadan katılan Avrupa LCS 3. SK Gaming'in grubuna bak. Bizim DP'nin grubunun yarısı kadar güçlü bir grup değil o grup. Sonuç ne? Onlarda sonuncu DP'ta sonuncu. 3. torbadaki bütün takımlar sonuncu olacaklar. Onlardan beklenen bu zaten. Kalkıp DP 1.torbadan katılsaydı okey derdim bu iş olmaz. Ama adamlar zaten hem en güçsüz takımların olduğu torbadalar hem de şu veya bu şekilde asla çıkamayacakları bir grup gelecek onlara. Gelmişte zaten. Yani DP kaliteyi falan düşürmüyor. Bütün sunucular aynı güçte değil. Normal bir durum bu. Riot Games'in istediği senin aksine her bölgeden daha fazla takımın katılması. TR, Rusya, Oce. gibi serverların liglerininde LCS seviyesinde olması. Bu şekilde her ülkeden takımların dahada gelişmesi ve organizasyonun gittikçe büyümesi. Bu organizasyonda rekabetin daha fazla olması. Ama rekabeti arttırmak için en iyileri alarak değil, en güçsüzlere bile kendilerini geliştirme şansı vererek. Zamanla onlarda bir yerlere gelecekler. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir...

• Blue ez gerimi döndü
  • panda yetenekli cocuk aslında
  • bi konuda anca SK'yı yeneriz yazan vardı 4. torba (lmq-sk-dp-kabum) grup olsa ondan da çıkamayız. Sk yı mahalle takımı sanmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamın ezrealı 4-5k daha az kasmasına rağmen alcak luciyi durumdaydı
  • arkadaş şu doublelift'i ne diye hala sunucu diye çıkarıyorlar anlamıyorum. geçen senede böyle dünya şampiyonasına gelmiş takımlara bok atarken monte '' sen anca burda eksiklerini söylerken adamlar orada oynuyorlar tarzı birşey demişti '' adam world championship'e gidemiyo oturduğu yerden her takımı kötüleyecek bahaneler üretiyor.krepo , deficio ya da mid oynayan birisi vardı bu adamlarda lol oynadıktan sonra sunuculuğa başladılar ama hiçbirinin oturdukları yerden dünyanın en iyi lol takımlarına her zaman bok atmaya çalışmıyorlar.doublelift o kadar iyi oyuncu değil artık onun yerine başka birisini niye bulamadılar.
  • DP son maçı kaç kaç bitti kaçırdım eğlenceyi ya
  • sonunda sk bir maç aldı svenskren kendi salaklığından ceza yemese işler çok daha farklı olurdu gibime geliyor özellikle tpa ile olan öbür maçtada svenskren olmamasına rağmen başa baş gitmişlerdi ayrıca nratedda kayle ve sonayı bırakıp morgana aldı sonunda. beni hayal kırıklığına uğratan ise lcsde takımın en iyilerinden olan jesizin bu maçlarda kötü performans geçirmesi oldu

tpanın sezon 2deki gibi sürpriz yapamıyacakları belliydi. gpl lcsden daha düşük seviyede bence
  • Ben SSW yerinde olsam ahq'ya bilerek yenilirim EDG'nin elenme ihtimali olur.

-SSW 2 kez oynamış zaten AHQ ile :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derinkoma -- 20 Eylül 2014; 18:22:14 >
  • oxi olsaydı 10 kere kazanmışlardı... Babası gelirdi karşı takıma diss de atardı.
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Çünkü trashtalk. Çünkü popülarite. Çünkü sansasyon yaratıyor redditte orda burda o konuşmalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hepinet

sonunda sk bir maç aldı svenskren kendi salaklığından ceza yemese işler çok daha farklı olurdu gibime geliyor özellikle tpa ile olan öbür maçtada svenskren olmamasına rağmen başa baş gitmişlerdi ayrıca nratedda kayle ve sonayı bırakıp morgana aldı sonunda. beni hayal kırıklığına uğratan ise lcsde takımın en iyilerinden olan jesizin bu maçlarda kötü performans geçirmesi oldu

tpanın sezon 2deki gibi sürpriz yapamıyacakları belliydi. gpl lcsden daha düşük seviyede bence

Tpa ilk macta Royal i aliyordu.Royal ucuz yirtti.Birde Royal e dunya sampiyonluguna aday diyorlar.Ssw ve ssg tokatlar royal i.

• quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

Çünkü trashtalk. Çünkü popülarite. Çünkü sansasyon yaratıyor redditte orda burda o konuşmalar.

arkadaş yerim ben o sansasyonlu trashtalk'larını adam hayatında gidemediği yere ulaşan oyunculara saçma sapan laflar atıyor.onların başarısı oraya gelmeleri bu denyonun başarısı ne ? s1'den beri lol oynarım takip ederim doublelift kadar kendisinden iyi olan başkalarını küçümseyen birilerini görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LİUX

Az onceki macda samsung lucian aldi adamin adini unuttum mukemmel oyunlar yapti izleyen bilir,birde holy e bak bunun tecrubeyle alakasi yok yetenek yetenek yetenek.

Günde 14 saat LOL oyna ondan sonra bak bakalım neymiş olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tam_Türk

quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

Orijinalden alıntı: Tam_Türk

quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

DP ye laf atınca elinize ne geçiyo ki ?

Adamlar aslında iyi oynuyolar sadece şuan taktiklerini göstermek istemiyolar. Ward atmıyolar demişsiniz. E atsalar ward , diğer takımlar maçı izleyince görücek nereleri wardladıklarını. O yüzden yani. Kendilerini asıl maçlara saklıyolar.

hocam yani elenme durumları yok yani şimdilik bunlar ısınma maçları mı?

Aynen

DP direk finalde zaten. 16 takımlık düzeni bozmamak için oynuyolar şuan. Yani kazanmış kaybetmemiş fark etmez. Geri kalan 15 takımdan finale çıkacak olanla eşleşip final maçı oynayacaklar. Boşuna taktiklerini , oynayış tarzlarını gösterip final maçını riske atmaya deymez.

insan yerine koyup soru sordum hata etmişim

Dostum ağır ironi yaptım. Sende öyle yazınca sende ironi yapıyosun zannettim. Yoksa seni kandırıp eğlenecek biri değilim. Kırdıysam benim hatam özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 20 Eylül 2014; 19:29:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

Orijinalden alıntı: NeonTrees

quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

Orijinalden alıntı: NeonTrees

BJERKING

Demeyim diyorumda tekrar söyleyim 2-3 sayfa önce fab dyrusun çok önünde diyen biri var foruma bak arkadaş ya

Ben onu forum efsanesi sanıyordum ya ciddi ciddi söylemişler mi Linkini atar mısın bi

http://forum.donanimhaber.com/m_96992494/mpage_19/tm.htm

biraz aşağılara in görürsün zaten hemen

Acinasisiniz. Acimiyorum bile.

Sen önce ağzındakini çıkarda imzanı doğru yaz Fab dyrusun çok önünde diyen bir acınası bile değildir.

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.