Şimdi Ara

League için Razer Deathadder Chroma mı Logitech g502 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hangi lig icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babolisi mouse kavrıcaksan al DA yi macro istiyosan al 502 xd
  • kesinlikle g502 ( speak experiences )
  • Razer çok iyi geliyor bana. Tutuşu falan çok güzel hissettiriyor.
  • Makrolarla falan pek ilgilenmiyorum, oyunun amacını saptırıyor bence. Lazım olsa da 6-7 tane kullanmam herhalde. Ergonomi daha önemli benim için ellerim biraz büyük ve terler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naruto_iso

Makrolarla falan pek ilgilenmiyorum, oyunun amacını saptırıyor bence. Lazım olsa da 6-7 tane kullanmam herhalde. Ergonomi daha önemli benim için ellerim biraz büyük ve terler.

Ozaman kesinlikle deathadder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • chroma kullanıyorum, kesinlikle mükemmel
  • Hepsini denedim. 7-8 yıldır profesyonel mouse kullandım. Steel Series dene. Tutuş vs çok sağlam mouse fakat yüzeyi giderek kayganlaştı. Deathadder v2 de vardı 2013 de vardı ben de ikisinde de aynı mevzu oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 24 Mayıs 2015; 14:17:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

Hepsini denedim. 7-8 yıldır profesyonel mouse kullandım. Steel Series dene. Tutuş vs çok sağlam mouse fakat yüzeyi giderek kayganlaştı. Deathadder v2 de vardı 2013 de vardı ben de ikisinde de aynı mevzu oldu.

Steelseries eledim hocam ya çok fazla yandaki dokunun erime sorunu varmış. Benim de ellerim terlediği için genelde benim elimde daha da çabuk harap oluyor böyle aletler. Şeklini falan da pek beğenmedim ayrıca ne yalan söyleyeyim.
  • steelseries sensei raw navi kullanıyorum bence gayet iyi g502'yi deneme fırsatım oldu beğenmedim elindeyken tuşlar çarpabiliyor ama steelseries almasan bile deathadder öneririm g502 alma
  • Mouse gerek yok bu lig için fazla şerefliyiz
  • deathadder
  • logitech m90
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightning Returns

quote:

Orijinalden alıntı: Kanshichirou

kesinlikle g502 ( speak experiences )

ingilizcen çöpmüş

Soruya gelicek olursak lol için özel bir mouse gerekmiyor abartmayın.

tabi gerekmiyor ama . Change is good. khanın sesiyle okursan anlarsın :D
  • quote:

quote:

ingilizcen çöpmüş

trollemiştim ama sen bilirsin
  • quote:

quote:

ingilizcen çöpmüş

Kardeş gerekmiyor da bir tane mouse almak zorundayım almışken güzel birşey almak istiyorum. Ellerim çok büyük ve laptop mouse'u ile oynuyorum. Şöyle diyeyim yüzük parmağım ile mouse'um aynı boyda resmen parmak uçlarımla oyun oynuyorum. Bir oyun oynadıktan sonra bile ellerim ağrıyor. O yüzden şart benim için yani.

• Kesinlikle Chroma, bende Chroma'nın 6400 DPI versiyonu olan DeathAdder 2013 kullanıyorum gerçekten çok iyi mouse tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 24 Mayıs 2015; 19:25:09 >
  • deathadder chroma ile deathadder 2013 aynı galiba. 2013 kullanıyorum ellerin büyükse deathadder derim.
  • Razer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.