Şimdi Ara

leadtek 6200 350/650 den yukarı çıkmıyor (hangi görüntü driveri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 7 Kasım 2005, 21:05:53 >

• yukarıdaki tweaking rehberinden riva tuner ile ilgili kısmı oku , power user bolumunden clock testini disable edersen sorun cıkmaz , tabi riva tuner kullanacaksın o/c için...
  • @Brandybuck saol hocam da bulamadım yaw
  • ust konuların toplandıgı başlıkta 3dmark 2001 tweaking guide var orada acıkladım riva tuner kullanımını... sorunun cozumu orada...

neyse linkide veriyim..

http://forum.donanimhaber.com/m_3623490/tm.htm

alttaki gibi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandybuck -- 7 Kasım 2005, 17:25:23 >

• çok saol hocam
  • tam da işin ustası cevap vermiş zaten ama o testi yapamadığı değerlerde artifact alman çok büyük olasılık. ama yin de bir dene bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutx -- 7 Kasım 2005, 20:21:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet o değerleri aşınca görünütde bozulmalar oluyor ramsink te sipariş vermiştim olmassa ankarta takarız
  • görüntü dirveri olarak hangi sürümü önerirsiniz bide bu omega driverleri var kuruyorum tekrardan nvidia driveri kurmadan görüntü düzelmiyor
    bende 7.8 yüklüydü(omega yı da yüklemiştim) 8.1.8.5 kurdum underground 2 de fsb de düşüş oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.