Şimdi Ara

LeADeR10 u lekeletmem (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen ne hakla böyle konuşuyorsun.Ben LeADeR10 un ALT klanından birisiyimdim ve onu tanıyorum çok saygıdeger birisi vakit oluncada StaLLionS a geçicem.Senin ismin nekide ben LeADeR10 um diyon?
    SANKİ BİZ LeADeR10 U TANIMIYORUZ

Madem gerçek LeADeR10 sun bana pm atarsın clanada alırsın inş.
  • Nick AnDr0id.İsminide söylersin anlarız o musun degilmisin?
  • len ben resim koydum bak :D FORUMa kral kaçmış
  • ben pathosta oynuyorum kendisini tanımam ama helal delikanlıymıs...
  • Tamam o zaman sorun yok.Bizlede party kurun ama bu forumdaki çogu kişi edanadan çünkü.Party yaparız lwl 61 mageyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: CBA

quote:

Orjinalden alıntı: _WRTR_

resim de çektim ilk defa kral para attı

http://www.resimekle.com/yukle/view/99794

koxp party ban yazmayın :D

bana atmazki ztn

senin pmdan konuştuğun lkişinin adı leader10 ama benim bildiği kral olanın li LeADeR10 diye yazılıyor

koku alıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: LeADeR10

puu koxpçuya gitti paralar :P

bak beni tanımışşındır hani sana soylemiştim senin adını kullanıyolar die dh de kızma ama senin clanındada koxperler var orneğın liken0other kendisi bizim buralı ve hep koxpla kastıı
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

quote:

Orjinalden alıntı: CBA

quote:

Orjinalden alıntı: _WRTR_

resim de çektim ilk defa kral para attı

http://www.resimekle.com/yukle/view/99794

koxp party ban yazmayın :D

bana atmazki ztn

senin pmdan konuştuğun lkişinin adı leader10 ama benim bildiği kral olanın li LeADeR10 diye yazılıyor

koku alıyorum

pm de büyük küçük harf farketmiyo bunu da bilmiyosan artık ne diyim bn sana...

• ya bıktım eziqliğinizden leader10 benim be bu kaçıncı yalan off off:P
  • quote:

:) inandınızmı leader10 olduğuma :)

Zamanında bizi banlatan adamların demirbaşlarındansın sana uyuz oluyorum ßiz AntiHumans (FinalHit,LikeNoOther,RamX,Wrinkle, vs vs) Aldın sen mesajı
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue1_

hade :D

kesin onbaşı diye böyle yapıyosun.binbaşı olsaydı woww derdin!
  • benim bildiğim LeADeR10 bursa lıydı

nick:hellcrazy
    job:priest
    server:edana
    ırk:karus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guilty90 -- 19 Aralık 2006; 22:20:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheLastMan

ya bıktım eziqliğinizden leader10 benim be bu kaçıncı yalan off off:P

• quote:

Orjinalden alıntı: a.t.o.m

quote:

Orjinalden alıntı: blue1_

hade :D

kesin onbaşı diye böyle yapıyosun.binbaşı olsaydı woww derdin!

du ben bi yazıyım wow dicek mi
  • leader10 benim:P
  • quote:

Orjinalden alıntı: ustura1berk

quote:

puu koxpçuya gitti paralar :P

bak beni tanımışşındır hani sana soylemiştim senin adını kullanıyolar die dh de kızma ama senin clanındada koxperler var orneğın liken0other kendisi bizim buralı ve hep koxpla kastıı

75 lvle kadar koxpla kasmış, CZde koxp açıp ana avrat saydırılmış bi adamı banlanıncaya kadar clanında tutan bi adama kusura bakmayın ama asla saygı göstermem. Bi de kral olucak. Yazık...
  • :) klanımdaki herkesin nüfus seceresini çıkartıp soyağacını inceletememem kusura bakma beni karakter olarak sadece ama sadece leader10 ilgilendirir kendi adıma bi koxp yada dupe tarzı ispat verene charımı burda hediye edeceğim yeterice açık ve nettir umarım edanada ki görevim bitti ztn 5 aydır görevimi başarıyla yerine getirdim ve bu ay emekli olucam :)
  • quote:

:) klanımdaki herkesin nüfus seceresini çıkartıp soyağacını inceletememem kusura bakma beni karakter olarak sadece ama sadece leader10 ilgilendirir kendi adıma bi koxp yada dupe tarzı ispat verene charımı burda hediye edeceğim yeterice açık ve nettir umarım edanada ki görevim bitti ztn 5 aydır görevimi başarıyla yerine getirdim ve bu ay emekli olucam :)

+1 haklısın dostum
  • quote:

:) klanımdaki herkesin nüfus seceresini çıkartıp soyağacını inceletememem kusura bakma beni karakter olarak sadece ama sadece leader10 ilgilendirir kendi adıma bi koxp yada dupe tarzı ispat verene charımı burda hediye edeceğim yeterice açık ve nettir umarım edanada ki görevim bitti ztn 5 aydır görevimi başarıyla yerine getirdim ve bu ay emekli olucam :)

hocam bu soruyuda cevapla kaç tane char kastında her ay kralsın bide her hangi bi char oy verebiliyormu lv önemlimi yani 200 makinen var diye duydum :P pmdende cevap yazabilirsin np
  • kara murat benim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.