Şimdi Ara

Leader 100.000'e Koşuyor - Herkese Teşekkürler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhabalar , burada bazılarınız beni tanır ancak tanımayan arkadaşlar için kendimi kısaca tanıtıyım.
    Ben Fatih , youtube / muhendis kanalında leagueoflegends ile ilgili videolar çekiyorum ancak vize-final ve alttan aldığım derslerin yoğunluğundan dolayı şu sıralar youtube işinde çok aktif değilim.
    Asıl konumuz ise facebook sayfam olan Leader (http://facebook.com/leaderizm ) ile ilgili bu sayfa an itibarı ile 52.700 olmuştur. Eğer içinizden sayfayı beğenenler varsa çok teşekkür ederim , darısı diğer kullanıcılarımıza
    Bu yolda beni destekleyen tüm arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekkürler.

Sayfada önereceğiniz şeyler varsa özel mesaj yada buradan belirtirseniz çok memnun olurum.

İyi günler
    " EA Leader "

http://facebook.com/leaderizm
    http://youtube.com/muhendisiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elitearmyLeader -- 28 Şubat 2015; 21:46:32 >

• Tanımıyorum ana hayrına abone oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günde kaç tane video ekliyon okdar fan ulaşman gayet normal
  • MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    İlk başladığımda geçen sene ramazanda günde 60 video falan ekliyordum ancak şimdi 15 ile 25 arası
  • Np

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redditteki videoları alıp kendi face pageine yüklüyor altına da original video linkini atıyor güya. Bunun originalini yapan kişiye ne faydası var? Yaptığının ne oldugunu burda şimdi söylerim de banım yeni kalktı
  • Nirvana. kullanıcısına yanıt
    Reklam oluyor, dünyadaki bütün video sayfalarında durum böyle, sonuçta videoları ben yaptım demiyorum herkeste biliyor.
    Güzel cosplayleri sayfada paylaşıyorum , kaç kişi teşekkür ederiz diyor sayfanda paylaştığın için diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elitearmyLeader -- 11 Ocak 2015; 21:02:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yazın face paketi varken senin videolarınla zaman geçiriyodum o zaman daha sayfa 1000-di tabi
  • Aynen o günleri dün gibi hatıyorlıyorum , admin yat uyu , git zıbar diyenleri falan
  • elitearmyLeader E kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım merhaba,

neden böyle birşey yapıyorsun sorabilir miyim ? derslerien çalışsan daha iyi değil mi klasik sorusuna nasıl cevap veriyorsun kendi kendine ?
  • nymus93 kullanıcısına yanıt
    Tabiki derslere çalışmak daha iyi ama şuanda durumu toparladım ya , 9 dersten 7-8 tanesini verdim gibi bu dönem iyiydim ya gelecek dönemde böyle olursa seneye tam gaz ..
  • Redditle Türk insanı arasındaki köprü gibi olmuş sayfa.
  • Haligarsi kullanıcısına yanıt
     Leader 100.000'e Koşuyor - Herkese Teşekkürler

Haftalık Erişim
  • Yazılması gerekeni herkes üstte yazmış. Sağdan soldan video alıp, yayımlamaksa işin. Şimdiden emek hırsızlığın için başarılar diliyorum.

Orjinal linkini versen bile yayımladıktan sonra izleyen bir daha o linkten videoyu izlemez. Bu işi profesyonel olarak yapan insanların ekmekleriyle oynuyorsun.
  • TheDcdy T kullanıcısına yanıt
    Ben yayımlamıyorum , yayınlıyorum.
    O zaman tüm tv kanalları , video editorler , vine toplayanlar , bütün alıntı yapan insanlar emek hırsızı.
    2P adında prodüksiyon şirketi ilk videolarını orjinal linksiz yayınladığım için biraz sitem etti , özür diledim aslında her videoya koymaya çalışıyorum bazen kullanıcılardan gelen videoları seri bir şekilde eklediğim için arada kaçabiliyor yada ana video linki bulunamıyor, neyse 2P bu yayınlamadan öyle memnun kalmış ki adamlar ikinci videoyu yaptıklarında bunu paylaşmak ister misin diye bana mesaj atmışlardır ve bende seve seve yayınlayacağımı söyledim kaliteli işin yapımcısını herkes sever herkes arar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elitearmyLeader

Ben yayımlamıyorum , yayınlıyorum.
    O zaman tüm tv kanalları , video editorler , vine toplayanlar , bütün alıntı yapan insanlar emek hırsızı.
    2P adında prodüksiyon şirketi ilk videolarını orjinal linksiz yayınladığım için biraz sitem etti , özür diledim aslında her videoya koymaya çalışıyorum bazen kullanıcılardan gelen videoları seri bir şekilde eklediğim için arada kaçabiliyor yada ana video linki bulunamıyor, neyse 2P bu yayınlamadan öyle memnun kalmış ki adamlar ikinci videoyu yaptıklarında bunu paylaşmak ister misin diye bana mesaj atmışlardır ve bende seve seve yayınlayacağımı söyledim kaliteli işin yapımcısını herkes sever herkes arar.

http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_yanlis&arama=kelime&guid=TDK.GTS.54b2f81d552160.23512446

aynen öyle. emek hırsızlığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDcdy -- 12 Ocak 2015; 0:26:41 >

• dhye konu açıyordun hatırlıyodum seni.hayırlı olsun 50k olman şaşırttı beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Redditteki videoları alıp kendi face pageine yüklüyor altına da original video linkini atıyor güya. Bunun originalini yapan kişiye ne faydası var? Yaptığının ne oldugunu burda şimdi söylerim de banım yeni kalktı

Youtube videolarinin paylasilmasi normal bir durum kaldiki referans linklerinide koymus.
  • @TheDcdy

Valla kardeşim, neyin kafasındasın bilmiyorum ama kimsenin hakkını yediğimi düşünmüyorum insanlara o kişiyi tanıtıyorum eğer o insanlar video yapan kişiyi beğenirse gidiyor ona abone oluyor ve artık ilk ondan izliyor çünkü ben robot değilim aynı anda 300 kişiyi takip edip yeni çıkardığı videoyu koyayım sayfaya.

@Mösyö Bolamyer

Çok teşekkür ederim

@Richa

Desteğin için teşekkürler , valla ciğerim şişmişti
  • hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.