Şimdi Ara

Le Cola mı Pepsi mi Coco Cola mı Bi Kola mı Cola Turka mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Le Cola mı Pepsi mi Coco Cola mı Bi Kola mı Cola Turka mı?

(En Son Oy Tarihi: 3.5.2020)
Giriş
  • Arkadaşlar soru açık yanıtları alalım.Benim için Pepsi bütün kolalardan üstündür.

• Le Cola ve Cola Turka

ayrıca bu konuyu açan 231412512512431241. kişisin
  • Ben yıllarca bir arkadaşımla bunun tartısmasını ve araştırmasını yaptım. sokakta binlerce kısıye sorduk. pepsi diyenler coca cola dan fazla olması bi yana coca cola diyenler düşünerek cevap verıyor ancak pepsiciler pepsi diye anında cevaplıyor. yani coladan anlayanlar pepsi dıyorken anlamayanlar düşünüyor ve coca cola nın marka değeri avatantajından dolayı coca colayı seçiyorlar. istisnalar tabiki var.

ayrıca mahalle maçlarınıda pepsi vs coca cola olarak ıkı takım olarak yaptıgımız oluyordu. bazen pepsi takımında 2 kişi coca colada 5 kişi oluyordu. ama pepsi her zaman yenıyordu. ayrıca 2 farklı bardaga 2 colayı doldurup ınsanlara tattırıyorduk aynı soguklukta oluyordu. coca cola dıyenler bile pepsinin oldugu bardaktaki colanın daha lezzetli oldugunu söylüyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert_Jeksin -- 8 Mart 2013; 15:19:08 >
  • Crown cola hepsinden iyidir. Şokta satılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

Ben yıllarca bir arkadaşımla bunun tartısmasını ve araştırmasını yaptım. sokakta binlerce kısıye sorduk. pepsi diyenler coca cola dan fazla olması bi yana coca cola diyenler düşünerek cevap verıyor ancak pepsiciler pepsi diye anında cevaplıyor. yani coladan anlayanlar pepsi dıyorken anlamayanlar düşünüyor ve coca cola nın marka değeri avatantajından dolayı coca colayı seçiyorlar. istisnalar tabiki var.

ayrıca mahalle maçlarınıda pepsi vs coca cola olarak ıkı takım olarak yaptıgımız oluyordu. bazen pepsi takımında 2 kişi coca colada 5 kişi oluyordu. ama pepsi her zaman yenıyordu. ayrıca 2 farklı bardaga 2 colayı doldurup ınsanlara tattırıyorduk aynı soguklukta oluyordu. coca cola dıyenler bile pepsinin oldugu bardaktaki colanın daha lezzetli oldugunu söylüyordu

• Ayran
  • Leo messi diye okudum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.