Şimdi Ara

Le'Cola hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Le Cola, fakir kolası olarak ün yaptığı için pek içmiyordum. Burada donanımhaber konudışının payı büyük.

Coca Cola'nın 330 ml kutularını en uygun 95 Krs'a falan mâledilebiliyor. Bu da bütçe zorluyor tabi. Le Cola ise 45 Krs. Bugün, para değil bi deneyeyim diyerek aldım. Farkettim ki cidden iyi. Soğuk şekilde tüketilince bildiğin kola. Kutu başına 50 krs kârdayım. Bu da aylık 20 tl falan kâr demek benim için. Tek sorunu, mideyi biraz zorlaması.

Teşekkürler BİM.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Le'Cola: Kimin Sahibi?

Le'Cola, Türkiye'de üretilen ve pazarlanan bir alkolsüz içecektir. 2003 yılında LC Waikiki'nin ana şirketi Vista Gıda tarafından kurulmuştur.

Le'Cola'nın üretimi, Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde bulunan tesislerde gerçekleştirilmektedir. Şirket, ürünlerini Türkiye genelindeki süpermarketler, marketler ve bakkallar gibi perakende satış noktalarında satışa sunmaktadır.

2010'lu yıllarda Le'Cola, Türkiye pazarında en çok satan ikinci alkolsüz içecek markası haline geldi. Şirket, ürün yelpazesini çeşitlendirerek portakal, limon ve vişne gibi farklı tatlarda Le'Cola çeşitleri piyasaya sürdü.

Le'Cola, Türkiye'de Coca-Cola ve Pepsi gibi uluslararası markalarla rekabet etmektedir. Şirket, düşük fiyatları ve yerli üretim olmasıyla öne çıkmaktadır.

Le'Cola'nın sahibi olan Vista Gıda, tekstil, perakende ve gıda alanlarında faaliyet gösteren bir şirketler grubudur. LC Waikiki mağazaları da Vista Gıda'nın çatısı altındadır.

Sonuç olarak, Le'Cola, Türkiye'de Vista Gıda tarafından kurulan ve üretilen bir alkolsüz içecektir. Türkiye pazarında önemli bir payı bulunan Le'Cola, düşük fiyatı ve yerli üretimiyle dikkat çekmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bagımlılık yapar.
  • Bende geçen bi litre bitirdim, sonradan farkettim le cola olduğunu.
  • İshal yapar.
  • Buz dolabı Le'Cola ile dolu.

Ayda 2 kasa alıyor babam.

Çokmu zenginiz ne ?
  • Hoşgeldin aramı.za

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magandalar18 -- 11 Eylül 2011; 20:35:33 >
  • Tek sorunu sıcak satılıyor olması Ama 4ever Le'Cola..Doğru yolu bulduğuna sevindim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cola Turka ile aynı diyorlar. Bence bu Le'Cola'ya yapılmış bir aşağılama. Ben daha iyi buldum. Bir de geğirtse süper olacak. Midede gaz kütlesi oluşturuyor. Big Bang olacak diye korkuyorum.
  • Le Cola iyidir.
  • son aylarda tadında bir ekşime var sanki.antalyadayım.sizde nasıl.önce daha iyiydi.şimdi yarısına kadar zor içiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpa07 -- 11 Eylül 2011; 20:38:56 >
  • Bunun 2.5 litreliklerini çıkartmalılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickman -- 11 Eylül 2011; 20:26:28 >
  • %95 su, %5 siyah sulu boya.
  • le serisinden ürünleri seviyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekilord

%95 su, %5 siyah sulu boya.

ALALIM SENİ DIŞARI
  • quote:

Orijinalden alıntı: magandalar18

Hoşgeldin aramı.za XD

quote:

Orijinalden alıntı: alpa07

son aylarda tadında bir ekişme var sanki.antalyadayım.sizde nasıl.önce daha iyiydi.şimdi yarısına kadar zor içiyorum

İstanbul'da bir sıkıntı yok tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekilord

%95 su, %5 siyah sulu boya.

Lütfen konuyu kirletmeyiniz..Le'Cola candır..Dışarı lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marquen

Bunun 2.5 litreliklerini çıkartmalılar

Var Zaten .

Edit : İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiabLo's -- 11 Eylül 2011; 20:34:25 >
  • İçilir mi o midenize yazık kolayı bile ayda en fazla bir kaç defa içerim hatta bazen hiç içmem
  • Küçükken arkadaşlarla hergün içtiğimiz içecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qolpaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magandalar18 -- 11 Eylül 2011; 20:40:57 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.