Bildirim
Lcw Waikiki Eğitime Çağrıldım.Eğitim De Neler Öğretiliyor ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Oryantasyona katılıcaksın. Sana orda mağaza ile ilgili bilgiler nasıl hareket etmen konusunda ve yapacağın işle ilgili eğitimler verirler büyük ihtimal, yine iyisin çünkü hiç bir mağazacılıkda böle eğitimler yok birde bu başlangıç daha zaman geçtikçe çeşitli eğitimlerede katılırsın -
Toplu Bir Eğitim mi Oluyor.Nasıl Oluyor Sadece Biri Kürsiye GEçip öyle mi eğitim veeriyor onu öğrenmek istedim bize uygulamlı birşeyler yaptrcklarmı felan filan ? -
eğitim değil de maaş ne kadar veriyorlar ben de yazın full time çalışmayı,üniversite 2 ye geçtiğimde de part time çalışmayı düşünüyorum -
kişiye özel. -
Kardeş BEN 300 TL Maaş ALıcam Sadece Cumartesi-Pazar Toplam 9 saat 2 şer kere 15 dk dinlenme 1 saat Öğle Yemeği 7,5 tl yemek parası veriyorlar :) Ben Şanslıydm Çünkü Mağaza Yeni Açlıyo Çakal Olucaksın biraz ;) -
Ankara'da şöyle bir den gelse acaip çalışma isteğim var. -
:):):):) -
lcw yi filan tanıtıyorlar sanırım, işi anlatıyorlar -
Hmmm Anladım Bize Orda Eşya Katlama,Konuşma Felan öğretiyorlarmı.Müşteriye nasıl davranacağımızı felan bizede söylettiriyorlarmı onu öğrenmek istiyrm öğrenyimki zorluk çekmiyim :) -
Yeni açılıyorsa teorik bilgi verirler. Vizyon misyon hedef vs. Size bi gaz verirler kendinizi müdür adayı falan zannedersiniz. :) -
Devlette 20 gün,günde 14 saat çalışınca 1.500 lira
Lc waikikide 8 gün 3 saat çalışınca 300 lira acaip karlı iş bulmuşsun sakın çıkma.
Not:Yazı stilini düzeltmezsen bidaha lc waikikiye gitmiycem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XsI -- 10 Ekim 2011; 22:51:14 > -
Ben Cumartesi-Pazar 7,5 Saat Çalışıcam.
300 Lira Vericekler :) + Prim felan da Verebiliyorlarmış -
Toplu olarak eğitim verilicek tek kişiye özel değil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X