Şimdi Ara

LCW'de Part Time Çalışmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Macbook Pro almak için para biriktirmem lazım. Bu yüzden çalışmaya karar verdim. Az önce yolda giderken part-time eleman aradıklarını söylemiş LCW. Hemen başvurdum. Daha önce çalışan var mı burada? Yüksek tempolu bir yer olduğunu biliyorum. Onun dışında ne söyleyebilirsiniz? Bir de çalışma saatlerini nasıl ayarlıyorlar? Hafta içi dört gün müthiş doluyum. Onun dışında boşum. Onlar da hafta sonları. Saat açısından uyar mı sizce bana?

• part time işlerde genelde eleman acıgı bulunan saatleri part time calısanları calıstırırlar yani her yerde bu saat ler farklıdır.
  • hafta sonu sabah 10:00 akşam 22:00 cumartesi pazar olarak calışıyorsun. hafta içide bir gün 6 saat calışıyorsun. yani haftada toplam 30 saat calışmak zorundasın ayrıca magazaya göre part eleman aylık satış limitleri var fazla satarsan yararına olur .
  • Hafta sonu ise çok güzel olur benim açımdan. Artık Macbook Pro için çekeceğiz bir süre. Gerçi Macbook Pro'dan sonra bir Canon 550D fena olmaz hani. Umarım girebilirim.
  • Bende bi yer bulucam haftasonları için
  • Ben çalışıyorum ve sana sölim part-time haftada en fazla 30 saat çalışır yani buda demek oluyorki haftanın en az 4 günü çalışırsın birde kısmi-part var oda part-time'n yarısı kadar 15 saat çalışıp maaş alıyor
    + saat ler ordaki yöneticilerin kendi işlerini görebilecek şekilde ayarlanır hafta sonun için genelde kısmi partlar alınır bilgin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: wafwaf

Ben çalışıyorum ve sana sölim part-time haftada en fazla 30 saat çalışır yani buda demek oluyorki haftanın en az 4 günü çalışırsın birde kısmi-part var oda part-time'n yarısı kadar 15 saat çalışıp maaş alıyor
    + saat ler ordaki yöneticilerin kendi işlerini görebilecek şekilde ayarlanır hafta sonun için genelde kısmi partlar alınır bilgin olsun

Kısmı part-time iyiymiş aslında. Çok da yoğun olsun istemiyorum. Kısmi part-time her şube alıyor mu acaba? Yönetici sıcak bakar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Part time çalışan oldu mu?
    2 yıl önce açıldı
    part time iş bulamıyorum
    3 yıl önce açıldı
    Kyk bursu ve part time calismak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wafwaf

Ben çalışıyorum ve sana sölim part-time haftada en fazla 30 saat çalışır yani buda demek oluyorki haftanın en az 4 günü çalışırsın birde kısmi-part var oda part-time'n yarısı kadar 15 saat çalışıp maaş alıyor

15saat çalışanlar ne kadar para alıyor(herşeyiyle yemek parası vb)
  • + işi çok zevklidir birazda yorucudur hem bedenen hemde beyin yoran bi iş tavsiye ederim

Kısmi part ihtiyaca göre alıyolar hani hafta sonu yoğunsa sıcak bakarlar mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wafwaf -- 7 Kasım 2011; 23:43:13 >
  • günlük 20 lira ile nereye macbook 550d alacaksın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

günlük 20 lira ile nereye macbook 550d alacaksın ?

Kendi birikimim mevcut şu an. Üstüne katacağım. Ama bunu neden sen dert ediyorsun ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

quote:

günlük 20 lira ile nereye macbook 550d alacaksın ?

Kendi birikimim mevcut şu an. Üstüne katacağım. Ama bunu neden sen dert ediyorsun ki?

Dert ettiğim falan yok, beni ilgilendirmez sadece o işlerin geliri düşük alacakların da pahalı olduğu için yazdım

bana atar yaptın kalın fontla yazılar falan
    çok kuul oldun burdaki herkes nickini aklında tutacak popüler oldun
  • ben 9 ay çalıştım çok şey öğrendim cidden bi öğrencinin çalışması gereken bi yer
  • quote:

Dert ettiğim falan yok, beni ilgilendirmez sadece o işlerin geliri düşük alacakların da pahalı olduğu için yazdım

bana atar yaptın kalın fontla yazılar falan
    çok kuul oldun burdaki herkes nickini aklında tutacak popüler oldun

valla su son yazdıklarınla bence sen daha populer durumdasın, nikin aklıma mıh gibi kazındı o biçim kuulsun yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyone -- 8 Kasım 2011; 13:21:28 >

• onu bilmiyorum ama collezione da çalışan bi elemanla konuştum daha 2 gün önce günde 4 saat çalışıyorum dedi aylıkta 550 alıyormuş
  • kısmı part = destek eleman :) günlük 12 saat calışır 7.5tl multinet yemek kartı + 35 tl. işi bitirdikten sonra 35 liranı alabilirsin :) genelde özel günlerde alıyorlar. babalar günü bayram vs.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.