19' Philips LCD monitörüm var bunu bilgisayar kullanmadan, TV olarak kullanmak istiyorum;
Sanırım bir kaç çözüm yolum var;
1-Harici bir Tuner almak (Avermedia nın 99$ a bir ürünü var) daha uygun fiyatlı bir öneriniz? 2-Digiturk um var yani tuneri kendi içerisinde, Digiturk u LCD monitöre nasıl direk bağlarım? veya kullanmam gerekn uygun bir aparatvar mı?
Vs vs,
Kısaca LCD monitörümü tv olarak kullanmak için önerilerinizi bekliyorum;
Elimde bulunanlar; -Philips LCD monitör -Digiturk -Kablo TV :)
Çok teşekkür ederim
digiTürk kullanmıyorum ama sanırım aşagıdaki gibi birkablo ile lcd monitörünüzü baglayabilirsiniz.
19 '' i tv olarak kulanacaksın da kaç metre uzaktan izlicen salonda falan değildir umarım :D
BENCE DE 2.MESAJI YAZAN ARKADAŞIMIN TAVSİYESİNİ ONAYLIYORUM
quote:
Orjinalden alıntı: MySun
vermis oldugunuz bilgilerin tam olarak gecerli oldugunu bilmiyorum siz boyle kullanabiliyormusunuz sadece bu kabloyla ve uyduyla beraber...eger oyleyse cigir demektir bu...yoksa kurtuldum tv box almaktan cvbinizi bekleyecegim.. iyi forumlar...
quote:
Orjinalden alıntı: ilker666
19 '' i tv olarak kulanacaksın da kaç metre uzaktan izlicen salonda falan değildir umarım :D
Yok salonda 106 var, tuvalete koymak için sormuştum:) (Şaka bir yana yatak odama koydum.)
2nci mesajdaki kabloyu aramaya çıktım, baya dolaştım bulamadım, sonunda gittim Avermedia TV box aldım, hem kablo tv bağladım hemde dvd yi, çok güzel oldu :) Yorumlar için teşekkür ederim,
Erkin
dediğim gibi ben kulanmadım sadece biraz internetten araştırdım, birde bu kabloyu buldum ama sanırım giriş birimleri farklı
digi de RCA SARI KIRMIZI BEYAZ (görüntü + stereo ses) iken bu kablo YUV - RGB RED GREEN BLUE içinmiş
Bu tv boxların HDMI lı olanları yok mu ya. Hem vga hem HDMI olsun üstünde .
quote:
Orjinalden alıntı: MySun dediğim gibi ben kulanmadım sadece biraz internetten araştırdım, birde bu kabloyu buldum ama sanırım giriş birimleri farklı digi de RCA SARI KIRMIZI BEYAZ (görüntü + stereo ses) iken bu kablo YUV - RGB RED GREEN BLUE içinmiş Avermedia TV box a devam http://www.kablocenter.com/index.php?main_page=product_info&cPath=1_23_103&products_id=288
Yani tv box şart mi diyosun gene..
nolamaz ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme