Şimdi Ara

LCS varken zeon,oxi vb yayıncıların izlenmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Orijinalden alıntı: badibatu

Oxi ve zeonu hic sevmem ama sanane abi isteyen istediğini izler biride ordan nightblue etik metik yazmış güler misin ağlar mısın

Riot lcs yayını yaparken diğer tüm yayıncılar bilerek lol yayınına ara veriyorlar ama ne hikmetse 2 gündür necoyu bu şekilde yayın yaparken görüyorum.Bunun sebebi bu adamların yayın anlayışları.Diğer yayıncılar lcs öncesi yayına ara veriyorlar ve bizim 2 keko vermiyor olay bu kadar basit neye gülüp ağlıyosun çözemedim ?Kimse lcs yayını izlemek zorunda değil benim bahsettiğim de o değil , okuduğunu anla , anladıktan sonra gülersin.

Nightblue'nun riot lcs yayını yaparken lol yayını yapmama sebebi kendi izleyicisini "lcs mi izlesem nb3 mü" diye arada bırakmamak.

Lcs izlemeyen cahil veletler yüzünden şuan jungle da ad fizz , nidalee oynuyoruz diye laf yiyoruz NORMAL MAÇ OLMASINA RAĞMEN.Haftada 2-3 maç izleseler de bişey öğrenseler fena mı olur ?Ama boostlanmış neco gibi adamları izlemek varken niye bişey öğrensinler ki adamlar oyunu öylesine oynuyolar balına plata çıkıyolar sonra biz uğraşıyoruz adamlarla.Lane dondurmak ,countergank counterjungle vs anlatmaya çalışıyoruz karşılığı küfür oluyor.

Lcs izleyerek gelişemezsin bence lcs ile soloq arasında dağlar kadar fark var ve ayrica tr serverinda günde 2 saat profesyonel maç izlemeden oyuna girmeme gibi bir olay olsa bile bizde bu meta geç takip olayı hep sürecek tr serverı geneli knayt wolftim ve metin2 ci mobaya yabancı tayfa olduğu için değişmelerini bekleme ayrica daha gecen hafta eu lcs varken qtpie 20k izleyiciyle oyun oynuyordu yani sadece türkler lcs varken yayin açmıyor , bir gün oxi neco yu savunacağım hic aklima gelmezdi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badibatu -- 6 Mart 2015; 23:51:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Oxi ve zeonu hic sevmem ama sanane abi isteyen istediğini izler biride ordan nightblue etik metik yazmış güler misin ağlar mısın

Riot lcs yayını yaparken diğer tüm yayıncılar bilerek lol yayınına ara veriyorlar ama ne hikmetse 2 gündür necoyu bu şekilde yayın yaparken görüyorum.Bunun sebebi bu adamların yayın anlayışları.Diğer yayıncılar lcs öncesi yayına ara veriyorlar ve bizim 2 keko vermiyor olay bu kadar basit neye gülüp ağlıyosun çözemedim ?Kimse lcs yayını izlemek zorunda değil benim bahsettiğim de o değil , okuduğunu anla , anladıktan sonra gülersin.

Nightblue'nun riot lcs yayını yaparken lol yayını yapmama sebebi kendi izleyicisini "lcs mi izlesem nb3 mü" diye arada bırakmamak.

Lcs izlemeyen cahil veletler yüzünden şuan jungle da ad fizz , nidalee oynuyoruz diye laf yiyoruz NORMAL MAÇ OLMASINA RAĞMEN.Haftada 2-3 maç izleseler de bişey öğrenseler fena mı olur ?Ama boostlanmış neco gibi adamları izlemek varken niye bişey öğrensinler ki adamlar oyunu öylesine oynuyolar balına plata çıkıyolar sonra biz uğraşıyoruz adamlarla.Lane dondurmak ,countergank counterjungle vs anlatmaya çalışıyoruz karşılığı küfür oluyor.

Lcs izleyerek gelişemezsin bence lcs ile soloq arasında dağlar kadar fark var ve ayrica tr serverinda günde 2 saat profesyonel maç izlemeden oyuna girmeme gibi bir olay olsa bile bizde bu meta geç takip olayı hep sürecek tr serverı geneli knayt wolftim ve metin2 ci mobaya yabancı tayfa olduğu için değişmelerini bekleme ayrica daha gecen hafta eu lcs varken qtpie 20k izleyiciyle oyun oynuyordu yani sadece türkler lcs varken yayin açmıyor , bir gün oxi neco yu savunacağım hic aklima gelmezdi :(

Güzel noktaya değinmişsin mobaya yabancı olduğumuz için serverın kalitesi yerlerde.Ama lcs izlemenin soloq maçlarına etkisi kesinlikle olur.Bi split izleyen adam bronzdan golda çıkacak kadar uçmaz ama biz junglerları da 10 dk baron için yalvartmaz.Ne zaman lane itilir ne zaman dondurulur , tfler nasıl olur tf sonrası aval aval gezmek yerine neler yapılır vs. 10larca şey sayabiliriz.Bunlar temel şeyler ya bunları öğrenseler bizim gibi işin derinine inmiş adamlara cinnet geçirtmezler , benim isteğim bu.Herkes lcs izlesin server olarak kalkınalım demiyorum ama plat üst sıralarda karşımıza gelen cahil tipler olmasın bari.

Yoksa ben de lcs izlemeye bayılmıyorum zaten , 10 maçtan 1-2 si heyecanlı geçiyor o kadar.Eu kepaze , na maçları iyi biraz.Qtnin lcs sırasında yayın açtığını da görmemiştim dikkat ederim bundan sonra öyleyse ona göre konuşurum.

• Lol

Al birini vur ötekine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jynxmonroe -- 7 Mart 2015; 2:24:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Geçen lcs varken sağda takip edilenlere baktım açık olan tek lol yayını zeonn.

Birkaç bin kişi de izliyor.Ondan sonra ad fizz alınca o ne lan diyip cahilliklerini belli ediyolar filan.

Birkaç gün önce Nightblue3 ün yayını lcs yayınıyla çakışınca şunu diyip h1z1 e geçti. "Bana yayıncılık yapma fırsatı veren,para kazanmamı sağlayan riot ve onun oyunu , bu yüzden riot turnuvası yayındayken lol yayını yapmam uygun olmaz."

İstese açar en az 15-20 bin izleyicisi de olur riot da birşey demez ama etik olmaz.İşte dombili neco ve oxi şampuanda ve bizim milletimizde olmayan şey bu.Değer olarak öğretilmemiş şeyi milletin kafasına vura vura öğretemezsin.

nb3 primcinin önde gidenidir onuda belirteyim ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Şu Oxi'den ne zevk alıyorsunuz. Bir ara açtım yayının bakayım dedim adam 5 yıldır oynuyorum diyor gold dan farkı yok. 3-4 dakika dayanabildim, o kadar mal mal sesler çıkartıyor ki izlerken onun yerine utandım resmen. Şaklaban mıdır nedir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fujita

Şu Oxi'den ne zevk alıyorsunuz. Bir ara açtım yayının bakayım dedim adam 5 yıldır oynuyorum diyor gold dan farkı yok. 3-4 dakika dayanabildim, o kadar mal mal sesler çıkartıyor ki izlerken onun yerine utandım resmen. Şaklaban mıdır nedir...

Aynı yorumu yazan +100. kişisiniz tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

quote:

Orijinalden alıntı: Fujita

Şu Oxi'den ne zevk alıyorsunuz. Bir ara açtım yayının bakayım dedim adam 5 yıldır oynuyorum diyor gold dan farkı yok. 3-4 dakika dayanabildim, o kadar mal mal sesler çıkartıyor ki izlerken onun yerine utandım resmen. Şaklaban mıdır nedir...

Aynı yorumu yazan +100. kişisiniz tebrikler

Pulsefire Soraka istiyorum
  • oxi ve neco abiyi izlemek daha eğlenceli.
  • Kardes oxi ile neco yu izleyerek anca küfür ve flame yapmayı ögrenirsin. Bende arada izliyoru mcanım sıkılınca gülüyorum o yüzdne izliyorum sadece beni güldürüyor diye
  • stream izlersem sadece qtpie izliyorum adamım ya

bağış sesine bişey demiyorum zaten
  • Küfürü eğlence ve komiklik olarak görenler izliyor . İzleyenlerin yaş ortalamasınında baya düşük olduğunu düşünüyorum .
  • Abi izlerlerse izlerler size noluyor anlamıyorum. İzliyosa izlesin bırak ne hali varsa görsün siz burda konu açıpta onlar izlemeyi bırakacakmı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.