Şimdi Ara

LCD ve plazma arasındaki fark (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: doors

samsung ,,sonye panel üretir

lg ,philips ile ortak çalışır ve birçok modeline panel verir...

samsung 42e7s modelinde 175 drece izleme açısı vardır..ve yeni jenerasyon paneldir.

bence samsung 42e7s lgye göre daha iyi bi1 rmodeldir..özellikle renk tonlaması ve sayısı 2 sini yanyana izlediğinizde apaçık ortaya çıkıyor..

yazılanlar tamamen doğru
    görüntü kalitesinde işlemci de çok önemli. Sony hem plazma da hem de LCD de bir türlü istenen başarıyı yakalayamadı. sanırım ikisinden de çekildi.
    Samsung bu işe çok yatırım yaptı ve sektörde söz sahibi oldu.
    Toshiba, Philips ve Panasonic in modelleri de baya başarılı.

• önerileriniz için çok teşekkür ederim bugün tekrar gittim lg bayisine pionner in 2005 te en iyi plazma ödülünü aldığı televizyonunda max. 400 milyar renge ulaşabildiğini söyledi aslında banada mantıklı geliyor 549 milyar renk biraz abartıydı böyle bir abartı bir yaklaşımdan sonra ne samsung a nede satan adama çok fazla itibarım kalmadı lg yi aldım gerek satın alma şartlarım , gerekse servisinin yaklaşımı ve satan insanın gerçekten profesyonel bir tüccar oluşununda kısmen etkisi oldu tercih ederken. napalım allah utandırmasın. 55 ekran tüplü premierden sonra bu bana epey bi idare eder beni.. sizleride yorduğum için üzgünüm çaresizlik işte samsung u kötüleyemem ama aleni olarak 549 milyar renk diye basbas bağıran bir malın satıcısına ve ürününede güvenemezdim diye düşünüyorum..
    Yardımlarınız ve herşey için yürekten teşekkürler.

• iyigünlerde kullan
  • hayırlı olsun hocam güle güle kullan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.