Şimdi Ara

lcd tvde istediğim görüntü kalitesini elde edemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc me saphire 3450 hdm çıkışlı ekran kartı aldım 100 tl vererek.ve altın kaplama 10 metre hdm kablo aldım..beko lcd tv ile bağlantıyı yapıyorum ortalama 8 gb boyutu olan 1080p lik hd bi film açıyorum ama görüntü kalitesinden hiç memnun değilim..tv beko usb girişi yok 82''..

• 1) Tv'niz HD Ready mi (panel çözünürlüğü 1366x768 olur) yoksa HD Ready 1080p mi (panel çözünürlüğü 1920x1080 olur) ?
    2) PC çözünürlüğü olarak 1920x1080 (1080p) seçtiniz mi ?
    3) Masaüstü yazılar, ikonlar net mi ?
    4) Görüntüden memnun değilim derken, görüntü net mi değil, yoksa renkler mi sorunlu ?
  • Benzer mesaja aşağıda yazdığımı denemenizi tavsiye ederim

quote:

Orijinalden alıntı: mastor1

quote:

Orijinalden alıntı: boylum

hdmi çıkıştan lcd tv de çok net görüntü alınabiliyormu?
    Ben de gigabyte anakart olarak toplamıştım fakat şimdiye kadar 3-4 bilgisayar geçti hepsinde hdmi çıkışta flu bir görüntü var.Yani bir popcorn ya da wd yada ps3 kadar keskin olmuyor.

PC den flu görüntü alıyorsanız nedeni tv nin mode seçimi oluyor PC nin ekran kart çıkışını TV niz full HD ise 1080p @ 60Hz yapın TV den görüntü modunu PC değil HD kaynak olarak seçin WD vs.. playerler ile aynı görüntüyü alacaksınız...

Bu başlıktaki benzer topiclerde herkezin şikayetçi olduğu Sisli veya FLU denilen görüntü PC modunda oluşuyor, PC modunda ofis uygulamaları için 1:1 pixel mapping olsa bile video oynatmada iyi sonuç vermiyor

Ben bunu Philips tv için yazıyorum ama diğer tv ler için de benzer şekilde yapılan ayar mutlaka vardır.....

Fırsat bulursam ekrandan her iki modda da foto çekip eklerim aradaki fluluk ve sis farkını ancak gerçek foto ile görebilirsiniz PC den screen shot alarak TV tarafında yapılan mod değişikliğinin etkisini görmek mümkün değil sanıyorum...

selamlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.