Şimdi Ara

LCD TV'ye DECK PİKAP bağlanıp ses alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, bir şey öğrenmek istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. deck bir pikapı, hani müzik setlerinin en üst katında olur ya anfisiz çalışmaz, böyle bir pikapı lcd tv'ye bağlayıp, tv'den video kanalını açıp plak dinleyebilir miyiz? yoksa hayal mi kuruyorum. olursa tv'de hangi girişe bağlayacağız. teşekürrler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhenaten -- 9 Ağustos 2007; 10:36:34 >

• arkadaşım,

tape, cd, dat, laser disk vs. gibi chazlar aynı bağlantıyı kullanır. Ancak pikap kullandığı frekanslar farklı, bu yüzden ses alabileceğinizi sanmıyorum. ancak denemizden de zarar gelmez. bir kere deneyin.
  • hocam pikabım yok deneyemiyorum ama almak istiyorum, bu yüzden öğrenmem lazım hangisini alacağıma karar vermem için. eğer dediğim oluyorsa deck pikap alacaktım, deck'ler anfisiz çalışmıyor, bu şekilde çalıştırırsam çok güzel olurdu. ayrıca bir anfi almak zorunda kalmazdım, tuzluya mal olacak çünkü. hem de dvd playera filan da uyar estetik durur. yok böyle bir olay olmuyorsa nostaljik, anfi gerektirmeyen pikaplardan almak zorundayım. bunlar da baya bi büyükler ve hoparlörleri varsa kocaman yoksa hoparlör ayarlamak gerekiyor. neyse.. teşekkür ederim sağolasın.
  • ağustostan beri ancak şimdi tv alabildim, o yüzden şimdi tekrar danışmak istiyorum.
    pikap alacağım deck pikap, anfisiz çalışmayanlardan. bunu lcd tv'ye bağlayıp (philips 7762) sesi tv'den dinlemek istiyorum. çalışması için pikapı elektronikçiye götürüp ne demem lazım, nasıl bir cihaz yaptırayım ve çıkışları nasıl olsun. yoksa direk şunu mu alayım:http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=2143415 ama ben daha ucuza maletmek istiyorum. nolur bi fikir verin arkadaşlar, teşekkür ederim.

tv bağlantıları:
    Ext 1 Scart Ses Sağ/Sol, CVBS giriş/çıkış, RGB
    Ext 2 Scart Ses Sağ/Sol, CVBS giriş/çıkış, S-video girişi
    Ext 3 HDMI v1.3, CVBS giriş, Ses Sağ/Sol giriş
    Ext 4 YPbPr, S-video girişi, Ses Sağ/Sol giriş
    Ext 5 HDMI v1.3
    Ext 6 HDMI v1.3
    Kulaklık çıkışı

• arkadaşım,
    çok ilginç bir uygulama yapmak istemişsin doğrusu bunun sebebini anlayamadım. pikaplar amfilerde phono bağlantısı ile kullanılır. phono ların frekansları farklıdır. yani bu bağlantıya cd-tape gibi deck ler bağlarsanız ses alamazsınız sadece pikap ile çalışır. pikap dinlemek istiyorsanız phono işlevi olan bir amfi , hop tak. veya bu girişin olduğu müzik seti gibi birşey almalısınız.

quote:

Orjinalden alıntı: akhenaten

ağustostan beri ancak şimdi tv alabildim, o yüzden şimdi tekrar danışmak istiyorum.
    pikap alacağım deck pikap, anfisiz çalışmayanlardan. bunu lcd tv'ye bağlayıp (philips 7762) sesi tv'den dinlemek istiyorum. çalışması için pikapı elektronikçiye götürüp ne demem lazım, nasıl bir cihaz yaptırayım ve çıkışları nasıl olsun. yoksa direk şunu mu alayım:http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=2143415 ama ben daha ucuza maletmek istiyorum. nolur bi fikir verin arkadaşlar, teşekkür ederim.

tv bağlantıları:
    Ext 1 Scart Ses Sağ/Sol, CVBS giriş/çıkış, RGB
    Ext 2 Scart Ses Sağ/Sol, CVBS giriş/çıkış, S-video girişi
    Ext 3 HDMI v1.3, CVBS giriş, Ses Sağ/Sol giriş
    Ext 4 YPbPr, S-video girişi, Ses Sağ/Sol giriş
    Ext 5 HDMI v1.3
    Ext 6 HDMI v1.3
    Kulaklık çıkışı

• komutanım sebebi hoparlör bağlamak istememem, yani hazır yanındaki lcd tv'nin surround hoparlörleri varken ona bağlayıp sesi ondan alayım. umarım elektronikçi dediğiniz phono girişi olan bir amfi benzeri alet yapabilir.
  • yapabilir sanırım. ayrıca piyasada ikinci el olarak da ucuza bu tip iyi bir amfi bulabilirsiniz sanıyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: akhenaten

komutanım sebebi hoparlör bağlamak istememem, yani hazır yanındaki lcd tv'nin surround hoparlörleri varken ona bağlayıp sesi ondan alayım. umarım elektronikçi dediğiniz phono girişi olan bir amfi benzeri alet yapabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.