Şimdi Ara

LCD TV yazılım güncellemesi !?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
17.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LCD TV yazılım güncellemesi konulu bi baslık goremedim ve bu konununda artik işlenmesi gerektigini dusundum dusunmeden once denedim guzel seylerden bahsedeyim derken le40a551p2r samsung lcd tv im artık servis yolunu bekliyor.

firmware guncellemesini samsung global sitesinde yayınlamıs ve biz son kullanıcılar için turkce dokuman bile olusturmus ama bu guncelleme ile ne gibi seylerin duzeltildigi yada ne gibi bir yenilik getiridigi soylenmemiş olmasına ragmen ben indirdim denileni yaptım yaparken sıkıldım ve usb bellegi cıkardım sonra lcd tv yazlımı uctu servis yollarında ne hos oldu ama.

bu konuda deneyimli arkadsların bu baslık altında paylaşımlarını bekliyorum.

SAMSUNG LE40A551P2R destek bağlantıları

• Sanırım her markanın kendine ait başlıgında FW ile ilgili detaylı bilgiler yer alıyordur.Kullanıcılarınında o başlık altında olması daha büyük avantaj bence.Samsung başlıgından daha kolay yanıt alabilirsiniz...
  • yazılımı yüklüyen varmı varsa ilk izlenimleri paylaşırsa seviniriz .ayrıca ozzytnt geçmiş olsun servise mi yükletsek acaba bilgilendirir sen seviniriz yannış birşeyler yapmıyalım
  • zamanınız war ise indirip guncelleyin hiç bir sekilde anlatımda ki seylerin dısına cıkmayın ve elektirk kesilmesin sakın hata yaptıgınıza serviste bana gore ele alındıktan sonra yarım saatlik bir iş ama servisler cok agır iş yapıyorlar 2 haftadan once alamıcaksınızdır. ben beklemedeyim bakalım gorelim. incelemdeler bugun itibariyle incelemye alınmıs yarın neticelenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozankoc -- 13 Mayıs 2009; 18:17:59 >
  • evett servisin cevabı geldi yazılım atamamıslar ve koca anakart değişecekmiş arkadaslar varmı boyle bi sey allah askına bi bilgisayarın yazılımı coktugunde donanımı yenilememiz mi gerekiyo ne bu şimdi rom değişsin anladık ama koca anakart yaa ben iade etmim de napım 2 ay oldu alalı 30 saati gecmedi kulanımın sırf ps3 için almıstım cok fena ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzytnt

evett servisin cevabı geldi yazılım atamamıslar ve koca anakart değişecekmiş arkadaslar varmı boyle bi sey allah askına bi bilgisayarın yazılımı coktugunde donanımı yenilememiz mi gerekiyo ne bu şimdi rom değişsin anladık ama koca anakart yaa ben iade etmim de napım 2 ay oldu alalı 30 saati gecmedi kulanımın sırf ps3 için almıstım cok fena ya

bilgisayardada aynı durum söz konusudur , eğer bios yazılımı güncelerken elektrik kesilir yada makina kapatılırsa güle güle anakart :)
  • hiçte bile ana kart atılmaz anakartın modelini web sitesinden bulup bios update alır flash disk e alırsınız flash ı bi güzel yazarsınız bu lcd tv ler de de aynı flash yazılınca ok dir hatta lcd tv nizin pcb kart daha yüksek yazılımları destekleya bilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel android TV TKGS sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam nasıl yapılacağını birisi anlatırsa çok iyi olacak proğram ismi söyleyebbilecek varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.