Bildirim
lcd tv görüntü optimizasyon programı lazım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: potenzaturka
Lcd Tv yi dvi to hdmi ile pc ye bağladığımda ekran göürntüsü biraz karanlık.görüntüyü detaylı olarak ayarlayabileceğim(gamma,brightness ve kontrast ayarlarını en iyi şekle getirebileceğim) bir program önerebilirmisiniz?
Digital Video Essentials (Joe Kane Productions) ve Avia Professional Guide to Home Theatre (Ovation Multimedia) isimli DVD'leri öneririm. -
powerstrip diye bir program var , çeşitli çözünürlükler renkler birçok şeye müdahele edebiliyorsun -
hocam powerstrip ile çözünürlük ayarlanıyor sadece.bana görüntü ayarları lazım,parlaklık kontrast gamma gibi ayarları optimize edeceğim bir program.
quote:
Digital Video Essentials (Joe Kane Productions) ve Avia Professional Guide to Home Theatre
bunları nereden bulabilirim ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pot3nza -- 22 Ocak 2008; 0:24:43 > -
burada color profiles tan renk ayarı yapılabiliyor -
quote:
quote:
Digital Video Essentials (Joe Kane Productions) ve Avia Professional Guide to Home Theatre
bunları nereden bulabilirim ?
İki şekilde olabilir.
Birincisi üretici firmaların (Joe Kane Productions, Ovation Multimedia) satış kanallarından birinden bulunabilir.
İkincisini ise ben söylemiş olmayayım, siz anladınız onu zaten.
-
quote:
Orjinalden alıntı: max_mustafa
powerstrip diye bir program var , çeşitli çözünürlükler renkler birçok şeye müdahele edebiliyorsun
dostum önerdiğin programı kullandım. çok başarılı. laptopumdaki ekrana oturma problemini çözdüm. çok teşekkür ederim -
dostum powerstirp ile yapacağım işi ekran kartı ayarlarıyla yapıyorum zaten.bana detaylı renk ayarlama programı lazım.yukarıdaki dvdleri emulede buldum indiiriyorum bakalım -
quote:
dostum powerstirp ile yapacağım işi ekran kartı ayarlarıyla yapıyorum zaten.bana detaylı renk ayarlama programı lazım.yukarıdaki dvdleri emulede buldum indiiriyorum bakalım
senin yazılımın izin veriyor demekki. bende nvidia chipset var ve vermiyor. masaüstü bilgisayarımda ati ekran kartı var o da tüm detaylara izin veriyor.
bu arada renk ve gamma ayarlamalarını yapabiliyosun o programda. istediğin sonuçları alamadın mı -
quote:
dostum powerstirp ile yapacağım işi ekran kartı ayarlarıyla yapıyorum zaten.bana detaylı renk ayarlama programı lazım.yukarıdaki dvdleri emulede buldum indiiriyorum bakalım
potenzaturka, ilk mesajında "parlaklık, kontrast, gamma" dediğin için bu dvd'leri önermiştim, ama asıl amacın renk kalibrasyonu ise iş değişiyor. Neden dersen, renk kalibrasyonu için o dvd'lerin kutusundan çıkan özel mavi renk filtrelere ihtiyacın olacak. Emuleden indirince bu filtreler haliyle eksik kalıyor. Renk dışında tüm ayarları güzelce yaparsın, ama renk için bu özel mavi filtre lazım. Filtrenin dvd'lerden ayrı olarak da temin edilebildiği, hatta fotoğrafçılarda bulunabilen belli seri no'lu bir Kodak mavi filtresi olduğunu okumuştum ama şimdi filtrenin numarasını hatırlamıyorum. Google ile ararsan bulabilirsin sanırım.
-
Şu programa bir göz atılabilir :
http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Other-VIDEO-Tools/Nokia-Monitor-Test.shtml
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X