Şimdi Ara

LCD TV de Siyah Beyaz :S

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar dün elime ulaşan xbox elite'i lcd tv ye hd component kablo ile bağlıyorum fakat ne yaparsam yapayım görüntü siyah beyaz oluyor scard çevirici yi takıp girişleri yaptığımda görüntü renkli fakat çözünürlük çok kötü kullanım klavuzunda kablonyu hd tv ye geçirin diyor ama kablo üzerinde öyle birşey yok ne yapacağım nasıl görüntü alabilirim hdmi var ama takmak istemiyorum pc ye bağlı .



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahamada

    Merhaba arkadaşlar dün elime ulaşan xbox elite'i lcd tv ye hd component kablo ile bağlıyorum fakat ne yaparsam yapayım görüntü siyah beyaz oluyor scard çevirici yi takıp girişleri yaptığımda görüntü renkli fakat çözünürlük çok kötü kullanım klavuzunda kablonyu hd tv ye geçirin diyor ama kablo üzerinde öyle birşey yok ne yapacağım nasıl görüntü alabilirim hdmi var ama takmak istemiyorum pc ye bağlı .

    ya xbox'ınız ya da tv'niz ntsc. component kablo analog olduğu için eğer renkli görüntü almak istiyorsanız xbox-tv ikilisinin uyumlu olması lazım. yani ya ikisi de ntsc olacak ya da ülke stardartı olan pal olacak. hdmi ile bağlarsanız böyle uyum sorunları yaşamazsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frosties -- 5 Ekim 2010; 19:52:53 >




  • Component kabloyu söktüm . Xbox ı odama koydum 3mt lik hdmi yı taktım duvardan diğer odaya aldım xbox benim odamda çalışırken içerde oynuyorum böyle daha iyi oldu HDMI Bağladım en azından teşekkürler cevap içinde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahamada -- 5 Ekim 2010; 22:37:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.