Şimdi Ara

lcd tv'de iz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vesteli aradım. 1 hafta içinde geçer, kalmaz dediler. bakalım bekleyeceğim. olmazsa servis çağıracağız. ancak neden olayı gizlemem gereksin? ben var olan bir goruntu formatını kullanmakla hata mı işledim? ayrıca kitapçığında bu tür bir uyarı olmadığı gibi bizim plazma yerine lcd almamızın arkasında yatan neden bu tip problemler yaşamamaktı. neyse bakalım ne olacak? sevgiler saygılar...
  • En iyisi CRT.
    Arçelik Mağazasında 72 Ekran TV de aynı resim ve aynı yazı 1 ay hergün 24 saat ekranda kaldı. Bir ay sonra TV nin altındaki DVD yi kaldırmışlar. TV nin ekranına iyice dikkat ettim. Hiç bir leke yoktu.
  • arkadaşlar. mesele marka meselesi değil. arçelik olayını bilmiyorum ama ben logodan değil 4:3 görüntü formatından bahsetmiştim. ayrıca 7/24 açık kaldığını falan nerden biliyorsunuz? ben olayın bir marka tartışmasına çekilmesini istemem. sorum lcd tv ile ilgili genel bir soruydu. bu arada iz izlendikçe geçiyor gibi. şu anda çok ozel dikkat gostermeden baktığınızda anlayamıyorsunuz. sanırım 1-2 aya kadar tamamen kaybolacak.
    bilginize...
  • quote:

Orjinalden alıntı: acaro

arkadaşlar. mesele marka meselesi değil. arçelik olayını bilmiyorum ama ben logodan değil 4:3 görüntü formatından bahsetmiştim. ayrıca 7/24 açık kaldığını falan nerden biliyorsunuz? ben olayın bir marka tartışmasına çekilmesini istemem. sorum lcd tv ile ilgili genel bir soruydu. bu arada iz izlendikçe geçiyor gibi. şu anda çok ozel dikkat gostermeden baktığınızda anlayamıyorsunuz. sanırım 1-2 aya kadar tamamen kaybolacak.
    bilginize...

(ki günde 24 saat izlense bile 168 saat yapar

üst satırdaki gibi bile demiştik zaten.
    İz oluşası için bu zaman çok kısa gelmişti bana ve hala kısa geliyor hele de plazmalara göre iz sorunu daha az olması gereken LCD için..
    LG OLED55GX6LA, BENQ W2700 4K PROJEKTÖR, LOGITECH HARMONY ONE REMOTE, DENON AVR-X2500H, LG BD390 BLU-RAY PLAYER, ZIDOO Z10 Media PLAYER, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER, BLACKVIEW BV7000 Pro, LENOVO YOGA 3 PRO, MSI AIO AE2420 3D, SEDONA 721, SUBARU XV BUZ GRİ 2014 ELEGANCE, INNOCENCE IS NO EXCUSE... VAROLAN HERŞEY EVRENİN DENGESİNE HİZMET EDER...
  • quote:

Orjinalden alıntı: onbes

cevabın "Bence hiç normal değil ve iade etmelisin onu." olmuş,
    ama;
    Hiç diğer başlıklarda, plazmalarda oluşan bu "yanma" olayının LCD ler içinde geçerli olduğunu okumadınızmı?
    Evet bu kullanım ile ilgilidir, pc monitörlerde bile "screensaver" kullanmıyormuyuz?
    ara sıra geniş ekran izlediyseniz bu gerçekleşmezdi sanırım......
    yinede servise sorun ama ; bence "1 hafta 4:3 modda izledik" demeyin..............
    selamlar

İyi de o senin dediğin CRT teknolojisi için geçerli, LCD'de bu kadar sürede böyle bir sorun olması normal değil.
    Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk
  • Alın bir sony trinitron tüplü tv keyfinize bakın lcd ve plazma daha olgunlaşmamış bana kalırsa geçen ay tv aldım sony DRC MF özelliğide var müthiş.

Orjinalden alıntı: bobita

quote:

Orjinalden alıntı: onbes

cevabın "Bence hiç normal değil ve iade etmelisin onu." olmuş,
    ama;
    Hiç diğer başlıklarda, plazmalarda oluşan bu "yanma" olayının LCD ler içinde geçerli olduğunu okumadınızmı?
    Evet bu kullanım ile ilgilidir, pc monitörlerde bile "screensaver" kullanmıyormuyuz?
    ara sıra geniş ekran izlediyseniz bu gerçekleşmezdi sanırım......
    yinede servise sorun ama ; bence "1 hafta 4:3 modda izledik" demeyin..............
    selamlar

İyi de o senin dediğin CRT teknolojisi için geçerli, LCD'de bu kadar sürede böyle bir sorun olması normal değil.

Ağzına sağlık ben de bunu anlatamamıştım onbeşe zamanında
    LG OLED55GX6LA, BENQ W2700 4K PROJEKTÖR, LOGITECH HARMONY ONE REMOTE, DENON AVR-X2500H, LG BD390 BLU-RAY PLAYER, ZIDOO Z10 Media PLAYER, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER, BLACKVIEW BV7000 Pro, LENOVO YOGA 3 PRO, MSI AIO AE2420 3D, SEDONA 721, SUBARU XV BUZ GRİ 2014 ELEGANCE, INNOCENCE IS NO EXCUSE... VAROLAN HERŞEY EVRENİN DENGESİNE HİZMET EDER...

• quote:

Orjinalden alıntı: onboardx

Alın bir sony trinitron tüplü tv keyfinize bakın lcd ve plazma daha olgunlaşmamış bana kalırsa geçen ay tv aldım sony DRC MF özelliğide var müthiş.

Güzel söylemişsin, tabii ama teknoloji olgunlaşınca eskiyor zaten.
    Bak dvd teknolojisi oturdu ama dvd fiyatları inmeye başladı ve satış düşmeye.
    çok bekleyecek zamanımız yok ki yaşlanıyoruz..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.