Şimdi Ara

LCD titreşme problemi:((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar samsung 152v aldım,bazı arkadaşlar bilirler uzun araştırmalar sonucunda...fakat ilk aldığım sol tarafında 60hz de sol tarafında bi süre sonra tiremeler meydana geliyodu,,geri götürdüm..aynı marka ve model başka bi mal verdiler,,fakat bu da 1024 768 60hz de titreme yapıyor..özellikle düz renklerde..yani wallpaper i düz mavi veya gri yaptıgımda görünüyor...refresh rate i 70 e cıkarınca bu sorunlar düzeliyor...Lcd kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirm,bu olay 60hz de normalmidir yoksa bu samsunglar mı kalitesiz...eğer normal diilse geri veriyim vakit geçmeden...
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.....

• 60mhz monitör için titreşim demektir, normal
  • Hocam,TFT monitörlerde normal tazeleme hızı 60'dır.Keşke 20-30 dolar verip Sony HS53 alsaydın.Ben bizim patronun sonysini aldım,çünkü bu monitörü işyeri için almıştı,çok beğendi gitti 20inç olanı aldı.HS53 'ü de satalım dedi.Alıcı çıkmayınca ben satın aldım ve kesinlikle mükemmel bir monitör.Film izle oyun oyna hiç farketmez.
  • Mutlaka bir sorun var.TFT lerde 60 hz ideal tazelemedir ve kesinlikle titreme yapması olası değil.Bendeki 151s modeli ve hangi tazeleme olursa olsun titreme yok,olmazda zaten.Mutlaka bir sorun var o monitörde yada ekran kartındada olabilir.Farklı bir ekran kartıyla dene bence.
  • TFT, 60Hz'de titrememeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran titreme ve bulutlanma
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.