Şimdi Ara

LCD tercihi yardım lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ya arkadaslar bu aralar bi 40-42" Lcdtv alcam bikaç tane belirledim aklımda ama üç model içinde karar veremedim.Baya bir araştırdım ve bu 3 modeli belirledim.Aslında özellik açısından en üstünü LG ninki ama diğerleride philips ve sony yani gözardı edemiyorum.Bu modelleri kullanan veya iyi bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.Bunların hepsi hemen hemen aynı fiyat.
    maksimum 2000 verebilirim.Ben hem digiturk hemde uydu kullanıyorum goruntu galitesi açısından hangisi daha iyi olabilir yardımlarınızı bekliyorum.

    Belirlediğim modeller şunlar:

    1) Philips 42" pfl5603d

    2) Sony 40" 40L4000

    3) LG 42" 42LG5000

    şimdiden teşekkurler...



  • sony W4000 modeline de bak
  • ya bu sonylerde ki 24p true cinema özelliği ne işe yarar ben genelde divx-dvd izleyen biriyim ama pc bagladıgımızda sinyal cıkısı düşüyor sonyde birtek LG de aynı kalıyor.Ama sonydeki bu 24p true cinema ve philipsin 28milyar renk muhabbeti kafamı karıştırıyor.
    kontrast ama yine enyuksek lg de 50000:1 neyapacam bilmiyorum.Birini alıpda sonra pişman olmak istemiyorum.
  • aynı özellik samsunglarda da var.lg nin görüntü kalitesi sony ile karsılastırılamaz bizzat kendim gördüm sinema konusunda da rahat ol hdmi kablo ile bagladıgın sürece sorun yasayacagını sanmıyorum full hd olsun yeter.
  • 24P - 24 kare resim anlamına gelmektedir ve saniyede 24 kare resim görerek sinema keyfinde bir tat almanızı sağlar.Ancak önemli detay tv nin bu yayına hazır olmasından ziyade gelen yayının videonunda saniyede 24 kare gösterime uygun formatta cekilmiş olması gerekmektedir.yararlanabileceğinizi sanmıyorum

    Kesinlikle Sony bravıa kdl-40v4000 modelini al derim.Şu an fiyatı iyice dustu ve 2000tl ye maximum performans bu üründe bulunur.sony nin yazılımları daha gercekci ve naturel görüntü vermesini sağlıyor.enerji bakımından da sony phılıps daha avantajlı samsung önermem
  • evet bikaç arkadasım daha samsung onermediniyeyse hatta kendisinde samsung olan bi arkdasa sordugumdada samsung almada 3ude olur demişti.
    soulscream arkadasım lg goruntusu sony ile karsılastırılamaz derken sony ninkimi daha iyi demek istedin yoksa lg sonyi gectmi demek istedin tam anlayamadım?
    bir arkadaşta 40w4000 onermişti ama fiyat cok yani 40w4000 alcama nerdeyse bi 40l4000 ustunede biraz ekleyip ps3 alırım
    bide şunu alcana biraz daha sunu al deniliyo ama onun sonu yok sonra bi bakıyosun cıkıyoda cıkıyo.
    40v4000 de 2150 civarı bn 2000 yi gecmesin istiyorum.
  • Samsung markasında aynı maliyet sınıfında LE40A551 modeli sanırım sana uygun olacaktır. Yüksek performsanlı bir lcd tv dir.

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE40A551-LCD-TV,7819.html
  • sony tabiki daha iyi lg onun baya altında kalıyor.hatta lg ekonomiye uygun bi ürün diyebiliriz görüntüye degil :D

    quote:

    Orjinalden alıntı: atilim77

    evet bikaç arkadasım daha samsung onermediniyeyse hatta kendisinde samsung olan bi arkdasa sordugumdada samsung almada 3ude olur demişti.
    soulscream arkadasım lg goruntusu sony ile karsılastırılamaz derken sony ninkimi daha iyi demek istedin yoksa lg sonyi gectmi demek istedin tam anlayamadım?
    bir arkadaşta 40w4000 onermişti ama fiyat cok yani 40w4000 alcama nerdeyse bi 40l4000 ustunede biraz ekleyip ps3 alırım
    bide şunu alcana biraz daha sunu al deniliyo ama onun sonu yok sonra bi bakıyosun cıkıyoda cıkıyo.
    40v4000 de 2150 civarı bn 2000 yi gecmesin istiyorum.
  • bende alırsam istanbul bilisimden almayı düşünüyordum ancak ozellikle tv yayınında birkaç arkadaşım memnun değildi hangi model oldugunu hatırlamıyorum ama 2kişide 40" birindede 46" galiba ama hiç biri yayından memnun değildi.ikisi digiurk kullanıyor biride kablotv.

    soulscream arkdasım bende ilk sony phlips arasında kalmıştım ancak ikiside pc bagladıgında aktarım cozunurlugu düşüyor birtek lg 1920*1080 veriyor pc baglantısında bide firma yetklisi arkadasın onerdiği samsung modeli
    birde sony 450cd/m diğerleri 500 nekadar onemi var bilmiyorum ama şunun onemi var galiba LG nin tepki suresi 5ms diğer ikisininki 8ms ama yinede tercih zor.
    bu istanbul bilisim yetkili kişi arkadasım bu samsung modelin tv yayını gosterimi nasıl sonucta genelde tv seyredioz.
  • parlaklıkta falan aklın kalmasın rahat ol sen o cok önemli degil evet lg konusunda da haklısın birkac tane alan kisi var forumda hepsi memnunlar.
  • Bu 3 model arasında LG5000 en iyi alternetif. Saygılar
  • arkadalar dun vatanda bu üç modelide ayrıntılı sekılde gorm sansım oldu goruntu netligi bakımından benim en cok hosuma giden philips oldu ondan sonra sony ve en son lg oldu.Lg de biraz goruntude yakından pixellenme gozukuyor ama ozellikle philipsde lcdnindibine kadar gitmeme ragmen gayet guzezl bi goruntu vardı
    hepsindede hd yayını vardı o sırada ve yetkiliye sordugumda tv ayarlarımı yanlıs diye normal ayarlarda oldugunu soyledi bi arkadasın dediği samsung orda olmadıgı için inceleme sansım olmadı philips alma ıhtımalım yuksek ancak Lgdede siyah olan bolumlaer gayet net ve guzeldi buda 50000:1 kontrasttan olsa gerek.
    philipsinki 30000:1 malesef tek eksik bu sizce cok farkedermi cunku philipsde siyah bir goruntu seyretmedim
  • herkese merhaba. bende haftasonu vestelin bu modeline rastladım. ınternet uzerinde fiyatlari magazaya gore daha dusuk ve haftasonu magazadaki gorevli bana öve öve bitiremedik tv.i ... taby onun isi bu =) bi de bayan görünce o nedese ben şaşırdıım için işlerine geliyor her neyse işin özü şu... teknosa vb magazalara da baktim. fakat baktikca kafam daha fazla karisti =(( herkes cesitli terimlerden bahsediyor. o ii bu kötü su var su yok.. ben hic bir terimin ne anlama geldigini bile bilmiyorum ki =(( sadece tepkime süresini biliyorum

    bana fikir verirseniz cok sevinicem. Max. 2.500 liralık bisey alabilirim. ve 106 ekrandan kucuk bisey istemiyorum. yani salonda komik durucak cunku =) markasi modeli cokta önemli diil dediim gibi en az 106 ekran olması yeterli =)) ama verecegim parayada degsin istiyorum. cunku her yıl tv alan insanlar degiliz. bana kalsa degistirmem bile evdeki tüplüyü ama ailedekiler sanki cok anlıyomuş gibi istiolar işte...

    her neyse .... cok fazla detay söz konusu bu durumda en az yada en fazla hangilerini dikkate almalıyım. Arkadaşlarım Full HD olsun diyorlar. geleceğe yatırım mayetinde ! ama dediim gibi etrafta da gerçek anlamda anlayan yok ağzı olan konuşuyor. Bende sizlere danışmaya karar verdim. Şimdiden teşekkur ederim




  • bende yarım istiyorum ama fazla cvp yazan yok malesef
  • sony 40s4000 modeli olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.