arkadaşlar maksimum 2300 ytl lik 82 cm lik bi lcd alıcam.ama bi türlü marka konusunda karar veremedim sony mi philips mi samsung mu ..... herkes sony alma diyor ama sony hem dvd hediyeli hemde fiyat olarak uygun sizden marka ve fiyat önerilerinizi bekliyorum alıp memnun olduğunuz markaları belirtirseniz sevinirim
bilmem tavsiyelerimin bir faydası olur mu ama bence marka odaklı gitmek yerine sana en yakın ürünü al için rahat etsin. fiyat performans oranları birimirine çok yakın ürünler. ayırdıgın bütçen varsa sana en çok yakın hissettigin lcd yi al götür evine ve doya doya seyret bende sen gibi bakmaktan alamadım ve hala alamadım dediğim bir gün ablam aradı ve ben sana 82 lg marka LCD aldım dedi ve tüm dertlerim bitti makine güzel sorunsun hemde beleş. bence Samsung ve Lg arasında bak ikiside çok çok güzel ben samsung alıyordum ama Lg de beklediğimin epey üzerinde. bence burda vakit kaybetme ve git hoşuna giden ilk modeli al ve bu akşam evinde Lcd keyfi yaşa.
hemen soluyorum phılıps 32pf5321 fıyatta uygun 2300ytl
Piyasada Samsung LE-32R32B lcd tv 1800-2000 ytl arası. KDV dahil. Teknosa ya bakılabilir.
teknosa da 3000:1 kontrastlı bir modeli vardı samsung un 2.300ytl ye..o alınabilir bence..
arkadasslar ben phılıpsde vazgecemeyın dıorum
bence de sony yerine philips tercih etmen doğru olur
2300'ü trink vereceksen philips PF7331 diyorum. Tek geçerim. Duvar askısını da veriyor teknosa.
bir arkadaşım vestel aldı memnun
quote:
Orjinalden alıntı: anarchia
bir arkadaşım vestel aldı memnun
vestel in panelini LG yapıyor zaten. LG 32LC2R tavsiye ederim... 2 aydır kullanıyorum. her şeyiyle mükemmel...
philips 1:1 yapmıyor samsung iyi bencede
TOSHIBA 32WL66Z SHARP LC-32GD8E
Bu iki marka ve model evimde mevcut ve kullanıyorum,herşeyi ile sorunsuz. Özellikle Toshibanın tasarım ve üretiminin (panel dahil)Japonyada yapıldığını biliyorum Düşün derim.İyi günler
PHİLİPS VE SONY TAVSİYE ETMEM BU MARKALARIN AMERİKAYA İHRAÇ OLNLARI İLE TÜRKİYEDEKİLERİN ÇOK FARKI VAR ONUN İÇİN BU MARKLAR HARİCİNDE İSTEDİĞİNİ AL 82 EKRAN VESTEL ESKİ TV Yİ GETİRENE 1700 KADAR DÜŞÜYORLAR.
LG, Samsung, philips gibi markalara verecek paranız varsa biraz daha az verip vestel almayın arkadaşlar. Üretim kalitesi kıyas kabul etmez
yanlış ürünleri koyuyorsun lg ve samsung ayrı katogori ama phılıps çamur gibi görüntü var yanyana karşılaştırdığınızda görürsünüz.üretim kalitesi neye dayanarak diyorsun anlamadım fabrikadaki teknolijimi (buysa güleyim)cihazların teknolojismi bir fark yok vestelde LG ve samsungatan alıyor nediye daha fazla para verecem sorusu çıkıyor kafama.
sony lcd 32v2000 almayı düşünüyorum. bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: yakuperdgdu
sony lcd 32v2000 almayı düşünüyorum. bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
arkadaşım sony ile ilgili genel kanı iyi yönde değil diye biliyorum. bence biraz daha araştırma yap...
hocam merhaba bıraz komık gelecek sana ama ben fıkrımı acıklayayım gecen hafta persembe gunu bızım 55 ekran crt tv bozuldu 12 yıldır kullandıgmız tv yav dedık yenı bırtane alalım 380 ytlye 72 wekran satıyorlar carrefour gıttık abı 72 ekran tv crt tv alacagımıza bır kampanya gorduk 26 inc lcd profılonun yan urunu olan firstline ya inanirmisin 1000 ytlye aldık 12 ay taksıtle abı eve getırdım kurtum gayette guzel tum gırıs cıjkıs olayı lcd de mevcut dvı den tut pc gırısıne scarttan tutu composıt gırısıne kadar yav sımdı ufkumuz gelıstı sankı aksamları fılım zılıyoz yav zevk verıyor be abı gercı ucuz bır mal ama benım hosuma gıttı birtane daha alıcak olsam kendı evıme yıne 1000 ytlye firstlıne alırım
firsline vestelin markası.
Dün akşam 17:30 civarı Kadıköy Carrefour'un içindeki Sony'de TV'lere bakıyordum.Bir bayan görevli ile görüşüyordu "LCD ne , plazma ne" falan filan. Sony'deki görevli "eğer güzel bir şey istiyorsanız Samsung verelim" dedi.