Biliyorum okumanız için zahmet vericem uzun oldu biraz ama LCD için fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar. İstiyosanız LED de önerebilirsiniz ama ben fazla parlaklığı ve fiyat farkları dışında çok bişey anlamadım Led den. Kullanılacak yer: Parlama sorunu olmayan salonuma 2,5-3m den izliyeceğim. (46 önermiyceginizi tahmin ediyorum ama su model 46da 3m dende iyi gösterir diyorsanız araştırırım.)(parlak yada parlak olmayan ekrandan hangisi iyi olursa?)
Takılacak enstrumanlar:Sadece bina anteninden karasal yayın alıyorum. Sitede Uydu ve kablo yayın yok ama bu modelle iyi gider diyorsanız Digiturk, Dsmart gibi yerlere üye olabilirim.
Takılacak enstrumanlar (0psiyonel): NTSC Kameram, yakın zamanda PS3 ve fiber bağlantı olacak. Şuan 8gb sınırsız ttnet üyeliği var sadece.
Önem sırasına göre cihazdan beklentilerim: 1) Görüntü kalitesi çok iyi olması (genelde sd yayın ve film seyrederim, suan blueray yok ama ps3 den sonra olabilir, sporla hiç işim olmaz ama fimler genelde aksiyon.) 40-42-46 inç 2) Görüntü dosyalarını mkv,..vs sorunsuz çalıştıran. Internetten film seyretmek özellikle 3) en az 100 hz, parlaklık en az 60.000 (bakarak beğendiklerim genelde böyleydi.) 3) bilgisayarıma rahatça bağlanmak (kablosuz) 4) bilgisayardan yada ps3 den bağlanarak oyun oynamak. 5) Ses sistemim yok, çocuklardan dolayıda olmayacak birkaç yıl. Sesi çok kaliteli olmayabilir ama tatmin edici olmalı 6) En az sorun çıkaran, ayarlamaları, güncellemeleri kolay yapılan, 7) Özellikle panelin alt tarafı çok kalın olmayan (el genişliği gibi olmasın) 8) Fiyat : Max 3000
Şu aralar gündemde diye söylüyorum, media markette gördüğümde samsung c650 gözüme iyi geldi. Sonynin bravia engine 3 lü modelleride gayet hoşuma gitti. İlgilenip yardımcı olanlara baştan teşekkür ederim.
öncelikle Samsung 40c750 olmazsa Samsung 40c654 veya 653 ü tavsiye ederim, özellikle kendi kullanım tecrübelerime dayanarak ve istemiş olduğun özellikleri rahatlıkla karşılayabileceklerini düşündüğüm için...
Birden fazla gitmiş bu mesaj nerden silebilirim diğerlerini acaba?
lg 42le5500 veya 8500 bence bunu al.hem led hem 3.000.000:1 hemde lcd fiyatına. saygıla4rımla
Batktıgım lg lerden pek memnun olmamıştım ama gittiğimde bu modellere bakarım yine. Teşekkürler. Samsung öneren arkadaşım 3D lisini önermiş, aynı paraya 2D olup daha iyi görüntü verebilecek olanı önerirseniz tercih ederim.