Şimdi Ara

LCD MONİTÖRDEKİ ÖLÜ PİXELLERİ TESPİT EDEN PROGRAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana bu programdan lazım. bana link verirseniz çok sevinirim.

• hiçbir program ölü pixelleri tespit edemez. anca ekranı tamamen belirli renklerle doldurur sen bakıp bulursun. programa gerek yok. aç painti küçük bi alanı tamamen beyaz yap kaydet. onu arkaplan olarak belirle "döşe" seçimini seç. ekrana bak beyaz renkten farklı küçük noktalar görüyosan ölü pixel olabilir. aynı işlemi siyah arkaplan da da dene. siyahtan farklı küçük nokta/lar çıkıyosa onlar ölü pixel olabilir.
  • ben program var diye duymuştum.
  • ar
    quote:

Orjinalden alıntı: erdemgc

arkadaşlar bana bu programdan lazım. bana link verirseniz çok sevinirim.

arkadaşım yarında kadar sabır edebilirsen sana verebilirim. bende de var 6 farklı renkte test edebiliyorsun. çok işe yarıyan bir program.
  • bende bekliyorum her ne kadar daha once paintte baktiysam vede olu pixel yokmus gibi gorunsede bakmak lazim
  • Sanırım bu programı arıyorsunuz. Buyrun
    Umarım işinizi görür.
  • tesekkurler arkadasim iyi is
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aradığın bu galiba "Dead Pixel Tester "
    http://www.dps.uk.com/freeware_DTP.htm
  • teşekkürler paylaşım için...
  • kardes eger baktıysan ve goremedıysen hıc kurcalama sonradan prog.la deneyıp (eger varsa) olu pıxel oldugunu farkedersen canın sıkılır.
    quote:

Orjinalden alıntı: albus

bende bekliyorum her ne kadar daha once paintte baktiysam vede olu pixel yokmus gibi gorunsede bakmak lazim
  • ben bakacağım nasıl olsa philips ve perfect panel. ya ben bunu merak ettim çünkü bir resim var ona bakarken beyaz noktalar çıktı. allah allah dedim. bir de programla bakayım. atakan84 arkadaşım link için teşekkürler.
  • bu program adı altında reklam yapılan sacma sapan seyler ztn lcdnizde ölü pixel warsa bunu gözle de gorebilirsinz o program adı altındakı aptal seyler sadece ekranı belirli bi renkle doldurur sizde rahatca gorursunuz onun dısında bi ozelıgı yok bide reklamlar war tabi amac o ztn
  • Valla programdaki reklam hiç dikkatimi çekmedi. Benim için aslolan işimi görmesidir. Arkadaşların da işini gördüyse ne mutlu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.