Şimdi Ara

Lcd Monitörde Su Lekeleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum bu konuda birçok konu var ama benim saorum sadece su lekelerini nasıl yok edebileceğimiz.

Piyasada satılan ürünler bu sıkıntıyı giderirmi? Yada Hangileri giderir?

• özel temizleme bezleri sorununu çözüm olur... 5-10 lira arası birşey
  • Başka öneri yokmu?
  • mendiller bütçe açısından uygun olduğu için söyledim ıslatmaya yıkamaya gerek yok sildinmi tertemiz ayrıca spreyler, jelli mendiller var spreyler 15 ytlden başlıyor en ucuzları ama az oluyor internetten araştır bilgisayarcılara git sana yardımcı olurlar bizim yapabileceğimiz bu kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: STuSS

mendiller bütçe açısından uygun olduğu için söyledim ıslatmaya yıkamaya gerek yok sildinmi tertemiz ayrıca spreyler, jelli mendiller var spreyler 15 ytlden başlıyor en ucuzları ama az oluyor internetten araştır bilgisayarcılara git sana yardımcı olurlar bizim yapabileceğimiz bu kadar

@stuss iyi açıklama

takım halinde olanlarda var ama bez en mantıklısı başka bir çözüm içi,n bilgisayarcılara git (büyük olanalrına gidersen daha fazla seçenek ve daha düşük fiyatlarda ürünler görebilirsin)

• Şu açıdan sordum Microfiber bezler felan var (sprey istemiyorum) onlar nasıl acaba diye düşündüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

Şu açıdan sordum Microfiber bezler felan var (sprey istemiyorum) onlar nasıl acaba diye düşündüm.

gayet güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LCD EKRAN TEMİZLEME
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.