Şimdi Ara

Lcd monitörde renklerin uyumsuzluğu?film izleyememe?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fotograftanda anlasılacağı gibi garip şeyler var?
    ayrıca ekranın üstündeki renk tonuyla alt taraftaki renk tonu farklı.mesela şu an açık olan donanımhaber sitesinde ekranın üst kısmı koyu sarı alt kısmı belirgin ibçimde daha açık sarı.bunu nedeni ne olabilir.monitörü önümde düz biçimde tutuyorum.farklı açılara getirince görüntü daha çok bozuluyor?

bunun nedeni ne olabilir?monitör philips 190x6fb..daha 2 saat once aldım.bütün ayarları denedim aklınıza gelebilecek.contrast-brightness-6500K-9300K hiç birinde düzelmiyor bu olay?yoksa lcd lerde video izlenmiyomu?

• bide monitörün üstündeki kontrol tuşundan monitörün güç tüketimini değiştirmeyi dene eger işe yaramazsa aldıgın yerle irtibata geç ve problemini söyle.eger aldıgın yer yakınsa kendin monitörü al ve git. hemen 2 dk da çözerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azurevil1 -- 22 Ocak 2006 23:57:33 >
  • ayrıca da demin actıgım quake3 te saga sola donerken sanki blur efecti olurya oyle seyler oluyordu?ve de ekranın ortasında sanki bir kırılma söz konusu..dvi kablo mu almalıyım acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: azurevil1

bide monitörün üstündeki kontrol tuşundan monitörün güç tüketimini değiştirmeyi dene eger işe yaramazsa aldıgın yerle irtibata geç ve problemini söyle.eger aldıgın yer yakınsa kendin monitörü al ve git. hemen 2 dk da çözerler.

Aynen katılıyorum. Yeni alınan bir monitörde bu tip bir arıza olmaması gerekir...
  • birde bu monitör piyasada olmayan bir model.orda son 2 tane vardı..onları aldım..şimdi servis olayı iflan çıkarmazlar heralde.çıkarırlarsa kötü olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shafter

birde bu monitör piyasada olmayan bir model.orda son 2 tane vardı..onları aldım..şimdi servis olayı iflan çıkarmazlar heralde.çıkarırlarsa kötü olur.

Onları aldım derken ikisinide mi aldın? Eğer öyleyse diğerinin durumu nasıl? Birde herhalde fatura almışsındır? Faturan varsa gereken her şeyi yapmak zorundalar.
  • bimeksten aldım.1 tane aldım tabii ki digeri teşhir urunuydu...
    ayrıca bimek ümraniyeden aldım?ama bayrampasaya yakınım.bayrampasadan halledebilirmiyim bakalım.

ayrıca ,lla benim mi goturmem lazım.?onların alması gerekmiyo mu yerinden alıp yerine teslim gibi bir olayları yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 23 Ocak 2006 0:38:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zannetmiyorum. Bu komple sistem içindir. Ayrıca aldığın yere götürmek zorundasın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.