Şimdi Ara

LCD-LED TV LER İÇİN UYDU ALICISI 37 TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.065
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yumatu mini uydu alıcısı (Stoktan Hemen Teslim).Bis'li

LCD-LED TV LER İÇİN UYDU ALICISI 37 TL.

• Çanak antenimiz var bununla uydu hizmeti alabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soad_sefa

Çanak antenimiz var bununla uydu hizmeti alabilir miyiz?

alabilirsin.
  • Bana uydu alıcısı lazımdı da araştırmamıştım şimdi baktım hemen hemen bu fiyatlardalar.Pek anlamadığım için anlayan arkadaş bilgi verebilirse çok sevinirim.Ona göre tercih edecem bu ürünü.
    Bu fiyat aralığında sizin önerebilecekleriniz nelerdir?Alırken nelere dikkat etmeliyim?
  • Ben şunu aldım kullanıyorum:http://www.sanalpazar.com/Mersat-Minibox-Mini-Uydu-Alicisi__isp1679444
    Biss'li ve 2 yıl garantili. Gayet güzel, memnunum. Kanallar yüklü geliyor, sonradan kafama göre sıralama yaptım. Fiyatı 33,80 TL. Sanalpazar şu anda yeni üye olanlara 5,00 TL veriyor. Ürünün kargosu da 4,75 TL olduğuna göre, kargosu bedavaya geliyor sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bu daha iyi:

http://www.sanalpazar.com/Komple-Set-Mersat-Minibox-Full-Hd-Mini-Uydu__isp1930362

33 tl'lik ürünle bunumu kıyaslıyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de mersat aldım, sanırım yumatı ile aynı firmanın cihazı. 36,50 TL'ye almıştım. Kanal geçişleri hızlı, bissli, kullanıma hazır, fiyat/performans oranı süper. Memnunum.. Yalnız alacak arkadaşlara, mersat'ın altın scartlı yeni modelini tavsiye ederim. Farkı,
    1) adaptör ve uzaktan kumanda gözü soketini cihazın arkasına değil de yanına koymuşlar.
    2) Uzaktan kumanda gözünde led ışık var. (Ben de bir de botech var, cihaz kapalıyken kırmızı, açıkken yeşil led yanıyor, mersat aynı havayı vermiyor ama en azından cihazın açıklık-kapalılık durumu anlaşılabilir.
    http://www.sanalpazar.com/Mersat-Minibox-Gold-Uydu-Alicisialtin-Baslikli__isp1652124

• quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

quote:

Bu daha iyi:

http://www.sanalpazar.com/Komple-Set-Mersat-Minibox-Full-Hd-Mini-Uydu__isp1930362

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bradenburg -- 3 Kasım 2011; 22:29:55 >

• lcd ve ledler için deniyor ama basit scart girişi ile tv ye bağlanan bir uydu 82 ekran ve üzeri için gerçekten kötü görüntü verir bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

quote:

Bu daha iyi:

komple set olduğu için pahalı dikkat edin

• yumatu almayın
    aldıgım cihaz karıncalanma yapıyor.
    servisin merkezin ilgilendiği yok
    geri yollamak istesem en az 10 lira gidiş 10 lira dönüş kargosu ödetecekler. kargoyu ödemiyorlar.
  • denemekiçin bile alınır mutfakta ufak lcd tv ile çok iyi gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axilic

Ben şunu aldım kullanıyorum:http://www.sanalpazar.com/Mersat-Minibox-Mini-Uydu-Alicisi__isp1679444
    Biss'li ve 2 yıl garantili. Gayet güzel, memnunum. Kanallar yüklü geliyor, sonradan kafama göre sıralama yaptım. Fiyatı 33,80 TL. Sanalpazar şu anda yeni üye olanlara 5,00 TL veriyor. Ürünün kargosu da 4,75 TL olduğuna göre, kargosu bedavaya geliyor sayılır.

Ben de kayınbabama bu üründen aldım. Uydu alıcı parasını hak ediyor ama şöyle bir olumsuzluk var. Kanalı isimle arattırma özelliği yok. Bilmeyenler için, diyelim ki cine5 i bulacağım basıyorum kanal bul tuşuna ve cine5 in ismini kodluyorum ve kanal karşıma çıkıyor. Ort. 300 kanal olduğunu varsayarsak yerlerini ezberleyene kadar(daha sonrası için de) güzel bir özellik.

• HDMI çıkışı olmayan bir cihaza nasıl lcd ve led tv ler için diye başlık açarsın. Hemde Türkiyenin en büyük teknoloji forumunda

Milletle dalgamı geçiyon napıyon sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

HDMI çıkışı olmayan bir cihaza nasıl lcd ve led tv ler için diye başlık açarsın. Hemde Türkiyenin en büyük teknoloji forumunda

ne olduda da bu kadar kızıyon dostum. Hemde Türkiyenin en büyük teknoloji forumunda

• Cihazın lcd ve led tv 'ler ile bir alakası olmadığı avantajının sadece fiyatında ve yer kaplamamasında olduğunu belirtmek gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuuhan

quote:

HDMI çıkışı olmayan bir cihaza nasıl lcd ve led tv ler için diye başlık açarsın. Hemde Türkiyenin en büyük teknoloji forumunda

ne olduda da bu kadar kızıyon dostum. Hemde Türkiyenin en büyük teknoloji forumunda

Biss key li mini uydu alıcısı yazsan eyvallah ama led-lcd falan olmuyor hocam. Kandırmayalım milleti herkes biliyor scartın eski bir çıkış birimi olduğunu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: batuuhan

quote:

Biss key li mini uydu alıcısı yazsan eyvallah ama led-lcd falan olmuyor hocam. Kandırmayalım milleti herkes biliyor scartın eski bir çıkış birimi olduğunu

Bütün LCD TV'ler Full HD ve 42" ekran olmadığına göre, bence LCD ve LED TV'ler için yazılmasında sakınca yok. Arkadaş ta cihazın boyutundan dolayı LCD TV'lerin arkasında gizlenebileceği yönünü düşünerek yazmış sanıyorum. Zaten başlıkta da full hd yada ekran boyutu ile ilgili bir bilgi yok görüldüğü gibi.
    Ben mutfaktaki Full HD olmayan LCD TV' mde (19") bu cihazın benzeri Mersat Minibox marka bir uydu alıcısı kullanıyorum, çok ta memnunum.

• LED ve LCD VT 'ler için piyasaya çıkacak olan bir uydu alıcının özellikleri ne olmalıdır ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.