Şimdi Ara

Lcd Ekranı Nasıl Temızleyebılırım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • LCD tvmin ekranı cok kırlenmıs.Sıyah sahnelerde falan lekeler ve ızler bellı oluyor.Tv mat erkrana sahip.Ekranı lcdler ıcın uretılmıs ozel temızleyıcıler-bezler harıcınde neyle temızleyebılırım.Bu ız ve lekelerı nasıl cıkarabılırım ?

• 2 adet antistatik toz bezi al büyük markelerin hepsinde var bir bezi parmak uçlarından su sıçratarak nemlendir ve ekrana bastırmadan (ekran içeri doğru göçmesin) ekranı sigara dumanı vs kirlerden temizlenene kadar dairesel hareketle ovala,sonra ekranın ışığı karşına alacak şekilde 180 derece yanına geç ve su izi yok olana kadar kurula ...Ayda 1 kere bu işlemi yapınız...
  • en iyisi elektronik marketlerde satılan lcd ve plazma spreyleri.su ve bezle bence riske girme ziraq su lekesini yok etmek bayağa zaman alıyor.1000-2000 tl lik tvye 5 tl lik spreyi çok görmeyin bence :D
  • hiç o spreylere falan bulaşmaya gerek yok.Antistatik toz bezleri yada mikrofiber toz bezleri ile çok rahatlıkla halledebilirsin.Hafif nemli bu bezlerle sildinmi arkadan kurulamana bile gerek kalmıyor.Ekran mis gibi oluyor.Piano black bir kasaya sahipse mükemmel sonuçlar alıyorsunuz.Öneririm.Ben bu şekilde temizliyorum panelimi..

• Arkadaşlar ,

Zımpara etkisi yapmaması için üzerindeki tozu üfleyerek bile olsa en azından ekrandan uçurmaya çalışın. Siz silme işlemini ne kadar da kaliteli ve yumuşak bir bezle yapsanız da , ne kadar eliniz hafif olsa bile silerken mekanik aşındırma yapabilirsiniz. Keşke ucuza ev tip kompresör olsa da tozu ekranın üzerinde güçlü bir şekilde uçurabilseniz.
    Ben tv konusunda uzman değilim , bu yüzden "hangi model tvyi almalıyım?" şeklindeki sorularınıza cevap veremediğim için lütfen alınmayın. Yine de soracağınız birşey olursa lütfen sadece PM ile sorun , lütfen mail atmayın, çünkü forumdan gelen mailler hotmailde spam olarak işaretleniyor.
    Tv konusu , ticari bir konu olduğu için forumda ve internette bilgi vermekten ziyade çoğu yerde yönlendirme ve ticari kandırmaca yapanlar kişiler ve websiteleri var. Sadece kullanıcı yorumlara bakarak tv seçin ve dikkatli olun.

Bir kişinin mesaj sayısının yüksek olması, o kişinin çok bilgili olduğunun ve hep doğru şeyleri yazdığının değil , sadece foruma çok mesaj attığının göstergesidir.
  • A101 marketten,Artes lcd spreyi almıştım 3,5 lira,süper iş görüyor,ekrana püskürtün zaten kiri alıyor,daha sonra pamuklu lifsiz bir bezle hiç bastırmadan silin,3-4 saniyede kuruyor ve inanılmaz temizlik yapıyor !

Uğraşmaya değmez alın bir tane,içimde kendi bezi ince manyetik fırçasıda mevcut,en az 1 sene fazla fazla gider !

En beğendiğim taraı leke v.s olsa bile,kendi kendine lekeyi çıkarması,diğer avantajı ise su v.s ile silseniz kurutmak için ekranı silmek zorundasınızki buda istemesenizde zamanla kılcak çiziklere neden olacaktır !

Ben kasasını bile siliyorum,ilk aldığım günkinden farksız hale geliyor,3,5 lira için farklı alternatifler arama riskine değmez !

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.