Şimdi Ara

lcd & dizüstü bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaki arkadaşların tavsiyesi ve ekonomik durumdan dolayı philips 32pf5331 aldım..
    Diz üstünde vga çıkış var Lcd tv de vga giriş yok,bende dizüstü vga, lcd rgb girişli bir kablo aldım ve bağladım ama ''giriş sinyali bulunamadı'' uyarısı çıkıyor lcd'de...(dizüstünden lcd çıkışı için fn+f8 tuşlarına basıldıktan sonra)
    s-video kablo ile bağlıyayım dedim ama ondada ayarları tutturamadım,dizüstünün ve lcd'nin nasıl ayarlanması lazım ?
    Acaba dizüstünün çıkış sürücüsü falan yeterli olmuyor olabilirmi ,veya herhangi bir ayarı yanlış mı yapıyorum,dizüstünü 800*600 ve başka çözünürlüklerede ayarlıyorum...
    Forumda o kadar çok şey okudumki hepsini yaparsam lcd & dizüstünü bozacam.. :D
    Yardımcı olacaklara şimdiden şükranlarımı sunarım..

Birde forumda bir arkadaş bu cihazı sormuş..
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=266&productid=bd48545#tablnk

Acaba kablosuz bağlantı için kullanılabilir mi ? fiyat performans hakkında bilgisi olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D_E_L_i_ -- 5 Ocak 2007; 19:14:37 >

• bu sorunu çözmek için tek yapman gerekn vga companent alman .bu kadar basit yani dizüstü çıkışını lcd ye vga olarak göndermekwww.tekniksistemler.com
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.