Bildirim
lcd den kaydedici lazım
Karaca Owen Rectangle Large Bambu Kesme Tahtası : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1Z8M9PM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
valla hocam bazı media playerlarda bahsettiğin özellik var kullanmadığım için net bir şey söyleyemiyecem.pvr uydu alıcılarında da var bu özellik time shift olarak geçiyor fakat kaydedebilmesi için program bilgisi gerekiyormu onu bilmiyorum gerekiyorsa bu özellik d smartta var program akışını gösteriyor d smartın pvr yada yeni adıyla hd+ alıcılarına da bakabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: egomencim
valla hocam bazı media playerlarda bahsettiğin özellik var kullanmadığım için net bir şey söyleyemiyecem.pvr uydu alıcılarında da var bu özellik time shift olarak geçiyor fakat kaydedebilmesi için program bilgisi gerekiyormu onu bilmiyorum gerekiyorsa bu özellik d smartta var program akışını gösteriyor d smartın pvr yada yeni adıyla hd+ alıcılarına da bakabilirsin
teşekkürler
dsmart ile olanı bende duydum ancak teledünya kullanıyorum
ezcool media player ım var ancak böyle bir özelliği olduğunu sanmıyorum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- philips sunucusu bulunamadı çözüm
- philips tv uydu kurulumu türksat 4a bulmuyor
- tv yerden yüksekliği ne kadar olmalı
- awox tv kanal ekleme
- axen tv fabrika ayarları şifresi
- en iyi beyaz eşya markası
- televizyon alırken nelere dikkat edilmeli
- en iyi tv box
- bu cihaz miracast alımını desteklemiyor
- android tv apk yükleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X