1 haftadır kullanıyorum ve çok memnunum. High Definiton filmleri seyretmek bayağı zevkli oluyor. Görüntü kalitesi DVI olması sebebiyle oldukça yüksek.
/>
Özellikle sıcak fırsatlar bölümünde dikkatimi çekiyor. Başlığın linki http://forum.donanimhaber.com/22 şeklinde çıkıyor. Ve başlığa tıkladığımda aşağıdaki gibi bir hata ile karşılaşıyorum.
quote:
ADODB.Recordset error '800a0bcd'
Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record.
Hepimiz elimizdeki parayla en iyisini almak isteriz. Tüm bileşenlerimizi bu şekilde araştırıp bilgisayarımızı toplarız . Bu uğraşlarımızın sonucunu ise mönitör vasıtası ile görürüz bu neden le sistemizde en son değiştirme ihtiyacı duyup senelerce kullanacağımız mönitörü 40 - 50 ytl ye bakmadan kaliteli bir model tercih etmemiz bizim açımızdan daha hayırlı olucaktır.
Saygılarımla.
Bimeks te kampanya yok. 366 ytl. Üstelik 12 taksit.
Hepimiz elimizdeki parayla en iyisini almak isteriz. Tüm bileşenlerimizi bu şekilde araştırıp bilgisayarımızı toplarız . Bu uğraşlarımızın sonucunu ise mönitör vasıtası ile görürüz bu neden le sistemizde en son değiştirme ihtiyacı duyup senelerce kullanacağımız mönitörü 40 - 50 ytl ye bakmadan kaliteli bir model tercih etmemiz bizim açımızdan daha hayırlı olucaktır.
Saygılarımla.
Siz hangi monitörü öneriyorsunuz?
Monitörde kalite önemli o ayrı konu. Ama her gördüğümüz marka kaliteli olacak diye birşeyde yok. Benim için Inca, Asus, Acer aynıdır. Bunların çok birşey değiştireceğine inanmıyorum. Bu arada evde hala LCD kullanmıyorum, DVI li modellerin fiyatı biraz daha düşe dursun. 6 yılı aşkın bir süredir aynı Viewsonic monitörü (kısa tüplü) kullanıyorum. O zaman iyi para verdim ama olsun. Şimdiki rakamlara bakınca aslında monitörler bedava gibi geliyor. Ama benim monitörüm hala ilkgünki gibi, nazarım değmez inşallah. Kıyamadığım için LCD almıyorum, birsüre daha bekleyelim.
Inca konusuna gelince yorum yapamam. Sonuçta marka değil Çin'de üretim yapılıp üzerine marka basılıyor. Monitörün kalitesi konusunda kullanan arkadaşlar yorum yapmamalılar, malzeme kalitesi tepki sürece, çözünürlüğü, ışı iyi yansıtıp yansımadığı, renk kalitesi gibi.
Monitör konusu çok hassas bir konu. Bilgisayardaki en önemli parça o aslında diğerleri kolay değişiyor ama o değişmiyor. Bence LCD alınacaksa mutlaka dijital çıkışlı alınması lazım. Analog bir lcd almanın pek bir avantajı olmaz.
Ürünün fiyatı piyasa koşullarına göre oldukça iyi. Sonuçta analog monitör bile zor bulduğunuz fiyatlara dijital monitör buluyorsunuz daha ne olsun. En azından ekran kartınız bayram yapar.
Alan arkadaşlar derinlemesine yorum yapsınlar, yüzeysel değiş, diğer arkadaşlar içinde faydalı olacaktır.
Ya peki buna kalitesiz diyorsanız,üzerine biraz daha koyup ne alabiliriz?Benimde 2 tane 22'' ye ihtiyacım var.Fiyatı da gel beni al diyor bunun.Arada kaldım.
quote:
Orjinalden alıntı: kalpakci
quote:
Orjinalden alıntı: deneme777
çok takmışsın bu dil olayınaa.. "Mesela en basidinden "okedir" gibi bir kelime son derece acınası bir durumu gösterir bana." buda bi hakaret sürekli bunu yapıyosun ve farkında olduğundan bile şüpeliyimm??
bi ülkenin dili dlini millet güzel yazıyo diye değil.. teknolojisi ile gelişirr.. ingilizce almanca bunlar nokta virgülüne dikkat ediyo diye gelişmiyoo.. dil kurumu mantığı ile gidelim o zaman fax yerinede belgegeçer diyelimde türkçemiz gelişsinn..
bırakın bu işleri takıntı yapmayıı.. bööle takıntılar yüzünden bi arpa boyu gidemiyoz biyere..
4 yıldan fazla bir süredir bu DH forumlarında geziniyorum, ilk defa bu seviyede bir yazı görüyorum. Böylesi de varmış dedim. Daha kendisiyle anlaşamayan bir toplumun nasıl gelişmesini bekliyorsunuz. Yazdığınız mesajları okurken gerçekten zorlanıyor insan. Hızlı yazarken tabiki kusursuz yazamayabiliriz ama kasıtlı olarak böyle yazmanın ne amacı var anlamıyorum.
forumda 16 yıldı bilgisayar kodu yazan biri ile karşılaşmamışrınızdırr.. bi satırı yazdıktan sonra geriye anca kod hata werirse bakarımm.. kasıt yok bunda.. kasten niye yazayımm??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme