Şimdi Ara

LC WAİKİKİ OLAYI DOĞRUMU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

2006 yılında vergi sıralamasında Türkiye'de 47, İstanbul'da da 34'üncü sırada olan LC Waikiki, vergi sonrası net kârın yüzde 10'unu ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor. 2007 Ekim ayında ise Mehmetçik Vakfı'na 250 bin YTL. yardımda bulundu.//

BU zaten son noktayı koyuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

Arkadaşlar annem duymuş sormamı istedi lc waikiki kürt milletvekilininmiş doğrumudur?

Kürt Olsa Ne Olur, Olmasa Ne Olur?
    Vatanını, Devletini, Ülkesini Seven Biri Olsun,
    Pkk'lı olmasın Yeter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: C.C.C.P.

quote:

Arkadaşlar annem duymuş sormamı istedi lc waikiki kürt milletvekilininmiş doğrumudur?

Pkk'lı olmasın Yeter.

• quote:

Orjinalden alıntı: Szopen

quote:

quote:

Pkk'lı olmasın Yeter.

+1881
    ama ne yazık ki çok az böyle kürtler

• şu e-posta lara inanmayın artık ya...
    Piyasada rakiplerden biri yapmıştır,yada işgüzarın biri eğlence olsun diye uğraşmıştır.
    Zamanında imar bankası çok yapardı bunu kendi kendine.Hatırlayan varsa her zaman batacağı yönünde söylenti çıkardı ara ara.Adamlar söylentiyi yayarlardı millet gelip parasını çekerdi sonrada vadeyi bozduğu için tek kuruş faiz alamazdı.Adamlar öyle öyle sıfır faize çok para işlettiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalnızßirOpera

Sadece karalamak.

Türkiye'nin en çok kar yapan giyim firmalarından. Her zaman karının %10'unu geliri düşük olanlara veren bir şirket.

Meyve veren ağacı taşlarlarmış...

+1
  • Külliyen yalan herkes biliyor zaten..
  • dün gittiğim Lcw mağazasında da bir çok yere yapıştırmışlardı bunu. markayı karalamak için yapılan bir kampanya sadece.
  • birbirimizin desteğiyle hep beraber yükselmek yerine, üstümüzdekini aşağı çekmek için elimizden geleni ardımıza koymadığımız için bu haldeyiz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

Valla öyle diyorlardı ama annem bana dün şunları söyledi:
    Waikiki'nin gerçek sahibi Malatyalı biriymiş ve bu dedikodudan ibaretmiş.Yani sahibi başka biri.Milletvekilinin orayı satın aldığı sadece dedikodudan ibaretmiş.

Dedikodu yüzünden adamın satışları ne düşmüştür ama

malatyalımı ? valla ben ole bise duymadım
  • Lc firması tamamen yerli malıdır ve araştırdığım kadarıyla birileri tarafından çıkar amaçlı,kar amaçlı,kasıtlı olarak çıkarılan bir iftiradan başka bir şey değildir
  • LCW son bir kaç yılda çok büyüdü rakip firmalar muhtemelen yıpratmaya çalışıyor. Şeker gibi mağaza; fiyatları çok uygun; kreasyonları tam benlik efendi giyindirmeyide biliyor genç işi giyindirmeyide. Çalışanları çok yardımsever siz gelir gelmez yanınızdan ayrılmayan tiplerden değil yardım istediğinizde güleryüzle gelir işi bitince rafları düzenlemeye vs. geçer. Benim için giyimde her zaman 1 numara.
  • yaw bizim milletimiz de bayagi saf. her söylenene inanmak zorunda miyiz?
  • Birde Bizim Burada Leyla Zana Groos Marketler Zincirini Almış Diye Haber Yayıldı Şimdi Şirket Yetkilileri Duvarlara Pankart Açtılar Böyle Şeylere İnanmayın Gibisinden
  • quote:

Bu olyın ortaya çıkmasından sonra firma yetkililerinin neler söylediklerini dikkatlice okursanız hiçbir açıklamalarında leyla zana nın ortak olmadıklarını açık ve net olarak söylemiyorlar. Sadece yuvarlak laflarla iftiradır, bizi çekemeyenlerin söyledikleridir, rakiplerin işidir şeklinde geçiştiriyorlar. Hadi bu yalan diyelim. Bu firmanın barzaninin akrabaları ile birlikte kuzey ırakta açtıkları iş yeri varmı yokmu bunu söylesinler ama bekleyin yakında oranında kokusu çıkacak sanırım....

İnternethaberdeki yorumlardan biri dikkatimi çekti. doğruluğu konusunda tahminim yok ama
  • Bu tamamen iftiradan ibaret bir haber...

Ben LC-Waikikinin şimdiki sahiplerinden biriyle 1996 yılında bizzat tanıştım.. Kendisi aynı zamanda müthiş derecede teknoloji meraklısı bir abiydi..

LCW şu anda %90'nın üzerinde Türk sermayesine aittir.. Sahipleri; büyük hissedarlar Malatyalı (2 aile), diğer hissedar Safranbolu'lu..

Bende bir Malatya'lı olarak memleketimin milliyetçi-muhafazakar yapısına laf söyletmem... ve teröre karşı bizim memleketteki tepki batıdaki vilayetlerin çoğundan fazladır.. ve yine bizim oralarda arada çıkan çürük yumurtalar eğer seslerini yükseltirse başlarına ne geleceğini bilirler...

• Walla ben LC-Waikiki giyorum ebebeyn modellerinin dizaynı, dikimi, kumaşı oldukca kaliteli, üstelik outlet mağzalarında fiyat olarakta oldukca uygun. herkesede tavsiye ederim. %90 nı Türk olan bir firmaya bo...k atanan rakipleri utansın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemakbıyık

quote:

Orjinalden alıntı: Szopen

quote:

quote:

Pkk'lı olmasın Yeter.

+1881
    ama ne yazık ki çok az böyle kürtler

Yo Hayır, Çok Az değil.
    Belki Az ama İnanın Çok az değil.
    Neyse.İyi forumlar...

• ÇAMUR AT İZİ KALSIN
    Onu araştıracaklarına bir sürü Amerika malı var levis vb.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZILÖTESİİ -- 15 Kasım 2007; 15:55:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

ÇAMUR AT İZİ KALSIN
    Onu araştıracaklarına bir sğrğ Amerika malı var levis vb.........

Bakın işin bu yönü de var zaten.
    Dikkat çok kolay dağıtılıyor bu ülkede...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.