Şimdi Ara

Lc power 560w Taurus,High Power 500W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tekrar merhaba...psu için bütçeyi biraz daha artırıp tekrar konu açıyorum

gigabyte p35c-ds3r
    intel e6750;
    ocz 2*1 gb ram
    8800gt alıcam
    dvd rw ve cd rw
    bir tane hdd

bu iki psu arasında kaldım...ikisi de %80 verimlilikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanmayan denesin -- 13 Ocak 2008; 13:29:42 >

• yardım edebilecek olan?
  • ben OCZ STEALTHXSTREAM 600W POWERSUPPLY kullanıyorum tavsiye ederim uzun bir arastırmadan sonra buna karar verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonfatih -- 13 Ocak 2008; 22:37:38 >
  • maalesef ona param yetmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: doğukanözden

maalesef ona param yetmiyor

bütçe ne kadar ? uygun birseyler bulabiliriz
  • 100-110 gibi birşey...şimdi diceksiniz ocz ve high power bu kadar ucuz değil diye ama ben o iki marka psu yu biraz daha ucuza alıyorum...
  • quote:

100-110 gibi birşey...şimdi diceksiniz ocz ve high power bu kadar ucuz değil diye ama ben o iki marka psu yu biraz daha ucuza alıyorum...

ben ocz 600 watt lık olanını 150 ytl ye aldım siz 500 watt olanını dediginiz fiyata alabirsiniz tercihiniz mutlaka 500 watt da olsa ocz olsun...tabi benim fikrim karar sizin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    700w yada 1000w power
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: marksmanboys
    ben ocz 600 watt lık olanını 150 ytl ye aldım siz 500 watt olanını dediginiz fiyata alabirsiniz tercihiniz mutlaka 500 watt da olsa ocz olsun...tabi benim fikrim karar sizin

merhaba,
    bende aynı güç kaynağını kullanıyorum ve çok memnunum.
    yalnız bir sorum olacak.
    normalde güç kaynağı fanı ne kadar hızlı dönüyor?

bend 450-500 devirlerde ve Asus Probe 2 yazılımı alrm veriyor nedense?!
    sizde durum nasıl?

selamlar
  • lc power 560w taurus sipariş edicem...sizce nasıl
  • ben high power 500w ı kullanıyorum...bir kere çok sessiz bir psu, ayrıca kaliteside tartışılmaz...hepsburada dan almıştım hala kampanyalı olarak satıyorlar 120ytl civarı fiyatı var...psu tavsiyeleri konusunda benim koyduğum fotoğraflarını bulabilirsin...
  • teşekkürler rapator...
  • forumda okuduğum yorumlar sonrasında Ocz den Vazgeçtim

lc power yada high power ı alacağım...ama lc power ı alacağım galiba
  • quote:

forumda okuduğum yorumlar sonrasında Ocz den Vazgeçtim

lc power yada high power ı alacağım...ama lc power ı alacağım galiba

Lc power fiyatının hakkını verir
  • daha önce FSP ve LCPower kullandım. En son kullanmakta olduğum FSP'yi ise dün satıp bugün Lc-Power 560W Taurus sipariş ettim. FSP'nin kalitesine diyecek birşey yok ama ses önemli diyorsan onu da boşver. OCZ ile FSP aynı banttan çıkıyormuş duyduğuma göre ve OCZ ile High Power hakkında pek güzel şeyler söylenmiyor. Sipariş ettiğim psu şudur:http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=LC7560
  • cuma günü lc power 560w taurus alıyorum...

teşekkürler
  • quote:

cuma günü lc power 560w taurus alıyorum...

teşekkürler

hayırlı olsun kardeş, demin de msnden bizim bir arkadaşla konuştum çizime uğraşıyor LC Power 560 taurus almış çok sessiz iyi ki almışım dedi, 24 saat çizim ve download yapıyor kulaklarım ferahladı dedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: PastırmacıMümtaz

quote:

cuma günü lc power 560w taurus alıyorum...

teşekkürler

hayırlı olsun kardeş, demin de msnden bizim bir arkadaşla konuştum çizime uğraşıyor LC Power 560 taurus almış çok sessiz iyi ki almışım dedi, 24 saat çizim ve download yapıyor kulaklarım ferahladı dedi

sağol içim rahatladı

5 senelik takoz psu dan sonra bunun sesi 100 de 0 kalır

• 700 wattlığını sipariş ettim , bir arkadaş 1000 liğini almıştı . Görünce direk fikir değiştirdim .
    Sağolsunlar , Firebaldan kargo bedelini ödemem ve ambalajının açılmamış olması koşuluyla gönderip 1000 likle değiştirebileceğimi söylediler .
    Bende 1200 lük aldım , kabloları , sessizliği ve performansı tek kelimeyle muhteşeeeemmm.
    4 hdd , 4optik sürücü , en güzelinden 3,4 ghz ye OC lenmiş q6600 işlemci ve 8800 gt ekran kartlı bilgisayarımı banamısın demeden çalıştırıyor.
    eeee 1200 watt lada o kadarı olsun değilmi

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=LC8700 (700 lükler bitmiş bile)

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=LC1200

Lc power rullaz

• benim LcPower 560 Taurus da dün geldi taktım. Bana göre ses durumu fena değil. Sonuçta göreli bir kavram. iyi gidiyor şimdilik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.