Şimdi Ara

LC Power 550W 140MM Sessiz Fanlı PSU İncelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
9.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim bir sorum olacak imzamdaki sistem 350w fsp ile sorunsuz çalışıyor.Şuana kadar herhangibir resetleme olayıyla karşılaşmadım.
    2-3 saat 1024*768 de genelde en yüksek ayarlarda NFSC,Company of hereos, F.E.A.R, COD2 gibi oyunları oynuyorum bişi olmadı daha.

Sizce bende lc power 550w alsam mı??Yoksa böyle devam mı edeyim?
    GIGABYTE 965P S3 -- E6300@3010 Mhz (1.3v) -- 2x1 Gb Kingston 667@860 Mhz (2.0v) -- HIS X1950 PRO 256 MB @600/750-- 250 GB WESTERN DIGITAL SATA2 -- ASUS 1608P3S DVD-RAM -- SONY DVD ROM -- AVERTV GO 007 PLUS -- AOPEN IMPRESSION -- LC POWER 550W -- HYUNDAI X91D -- VOICA 5.1..

• Ucu ucuna yetebilir AMA BENCE RİSKLİ. X1950PRO varsa gerçek 450watt tavsiye ediliyor. LC-Power bu fiyata iken 550watt da alınabilir hem de ileriye dönük olur.
  • bende bu psu nun 12cm fanlısı var teknik özellikleri açısından fan dışında bi fark var mı acaba ikisi arasında ... birde sistem ocliyken mi testleri yaptınız 2500 mhz hıza voltajla mı çıktınız stabilite problemi oldumu ?

Orjinalden alıntı: Rainbow6

bende bu psu nun 12cm fanlısı var teknik özellikleri açısından fan dışında bi fark var mı acaba ikisi arasında ... birde sistem ocliyken mi testleri yaptınız 2500 mhz hıza voltajla mı çıktınız stabilite problemi oldumu ?

LC6550G V2.0 - 550W
    (140mm fan)
    Type: Silent Giant Serie
    Connections: 24-Pin, 4-Pin, Floppy, 6 x Molex, 2 x SATA, 1 x 6-Pin-Server
    Colours: schwarz
    Characteristics:
    14cm-Lüfter, inkl. 24/20-Pin-Adapter

LC6550 V2.0 - 550W
    Type: Super Silent Serie
    Connections: 24-Pin, 4-Pin, 2 x Floppy, 7 x Molex, 1 x SATA, 1 x 6-Pin-Server
    Colours: schwarz
    Characteristics:
    12cm-Lüfter, inkl. 24/20-Pin-Adapter

• pci express girişi var evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordeaur -- 5 Mayıs 2007; 13:07:09 >
  • ürün incelemeleri ve yorumlar icin herkese tesekkurler.. fakat firebal stoklarında tükenen ürüne bir el atmadı.. bende temin edemedim.. firebal dısında bu ürünü temin edebileceğim guvenılır bır baska adres var mı? paylasırsanız sevinirim...
    Asus P5K-E Wi-Fi edition-Core2duo E6400 2.13@ 3.42 (Gunluk) AC Freezer Pro 7-250 GB 7200 RPM HDD-2X1024 mb DDR2 667mhz Kingston RAM+Revoltec Ram Freezer Copper Editionx2-Palit HD 4850 512 MB GDDR3 256 bit Grafik Kartı-Aopen H700A
  • _____________________________
  • bunu alırsam memnun kalırmıyım kasa 16 cm eni var!
    ''Hababam Sınıfı da olsak ATATÜRK'ÜN GENÇLİĞE HİTABESİNİ ezbere biliriz''
  • Bu değerleri Windows 7 deki Görev Yöneticisinde nereden görebiliyoruz...?
  • biraz hort olacak kusura bakmayın,webhattı resmen alıntı değil çalıntı yapmış incelememi,saydırdım biraz gece gece
    aradan ortalama 5 sene geçmiş psu 2 ay önce yandı,5 sene işkencemi çekti,huzur içinde yatsın garibim
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.