Şimdi Ara

LC Power 550W 140MM Sessiz Fanlı PSU İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
9.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel inceleme teşekkürler. Ben bu psu'dan 4-5 ay önce almıştım. Psu'nun fan koruması biraz büyük olduğundan kasaya monte etmekte zorlandım fakat şimdi çok güzel duruyor yerinde. Ses olarak çok tatmin edici. Performansını da arkadaşımız test etmiş zaten

Orjinalden alıntı: teknick

güzel inceleme olmuş;tebrik ederim...
    @Jedi_Knight
    sendeki 400w enermaxta 8800gtx çalışabilir mi acaba

hehe yakında deniycez bakalım çalıştırcakmı
    MSI GT75 Titan 8SG Gaming Laptop / Intel Core i7 8750H (2.2GHz, 6 Core, 9MB L3 Cache) / G.Skill 64GB DDR4-3200MHz Ram / 8GB nVidia GeForce RTX 2080 / 17.3" FullHD 144Hz G-Sync IPS Panel LED Monitor / 32" Dell S3220DGF 165Hz QHD Monitor / 2 TB Samsung 970 Evo Plus SSD / 2*1.92 TB Corsair MP510 SSD / 2 TB Intel 760P SSD / 1 TB Intel 660P SSD / 7.68 TB Micron 5200 Eco SSD / Logitech G915 / Razer Naga Trinity

Sony Playstation 5 Pro / Xbox Series X / Nintendo Switch
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiMarzio

teşekkürler yorumunuz için

Görev yöneticisinde gerçek zamanda işlem önceliği atadığım 6 saatlik 3dmark03 testi başarıyla tamamlanmış; hatlardaki gerilimlerde bir sorun meydana gelmemiştir

DiMarzio, eğer bir sorun çıksaydı nasıl anlaşılırdı? bende thermaltake TR-2 500W var, bi problem yaşamadım şimdiye kadar, çok da sessiz, ama böyle bi yükle 6-7 saat çalıştırırken kayıt tutan bir program falan gerekiyormu, yoksa sadece testi tamamlamasımı önemli olan?

konuyla doğrudan ilgili değil ama, TT TR-2 500W psu nasıldır bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. ben araştırmadan almıştım çünkü.

• öncelikle testi tamamlaması ve hatlardaki voltaj dalgalanması önemli.
    ben testi açtıktan sonra arkaplanda speedfan programında charts bölümünde +12v hattını açık bıraktım;çünkü günümüz pc komponentlerinin güç çektiği en önemli hat +12v hattıdır.Burdada 11.9v olarak stabil şekilde ilerleme
    kaydettim.
    TT Tr-2 500w bence belirli bir kaliteyi yakalamış güç kaynaklarından birisidir.
    yanlış hatırlamıyorsam videolu incelemeside nette mevcut...

intel dual core 3.00 ghz ( 930 ) gıgabyte ga 8n sli pro 200 gb samsung hdd asus 6600 256 mb samsun 793 mb fsp 400 vat feel hurricane 1 ledli 5 adet 12 cm fan
  • bende hala fsp 400 w var.. bir problem yasamadım imzamdaki sistemle.. ama bu lc-power hem aklimda.. ne yapsam bilmiyorum ki.. para da yok anasını satayim

öncelikle testi tamamlaması ve hatlardaki voltaj dalgalanması önemli.
    ben testi açtıktan sonra arkaplanda speedfan programında charts bölümünde +12v hattını açık bıraktım;çünkü günümüz pc komponentlerinin güç çektiği en önemli hat +12v hattıdır.Burdada 11.9v olarak stabil şekilde ilerleme
    kaydettim.
    TT Tr-2 500w bence belirli bir kaliteyi yakalamış güç kaynaklarından birisidir.
    yanlış hatırlamıyorsam videolu incelemeside nette mevcut...

dostum çok teşekkür ederim. bir de bişey daha sorucam, ben fanlarımı 12 değil de 7 volt bağlamadan önce hava akımı yeterlimi diye kontrol etmek için bilg. açıkken denemeye çalışırken yanlışlıkla 3 kez kısa devre yaptırdım, bilgisayar kapandı,yeniden açtım her seferinde. bi problem yaşamadım ama bişey olmuşmudur herhangi bir parçaya?

• bir şey olacağını zannetmiyorum;olsaydı kesinlikle anlardınız
    sizdeki psuda kısa devre koruması var;yanlız bundan sonra dikkat edin

bir şey olacağını zannetmiyorum;olsaydı kesinlikle anlardınız
    sizdeki psuda kısa devre koruması var;yanlız bundan sonra dikkat edin

bencede
    intel 3570k@ 4400mhz---gigabyte x77z-ud3h---Corsair 1600mhz 4gb*2---Zotac x275amp---creative titanium---highpower 650w plus---Thermaltake Element S---Thermaltake Jink(16db)*** Sony 260g 1ohm amfi---Sony 850Kdts
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jedi_Knight

Bu PSU ile X1900XTX li sistem çalıştırabilmişlermi acaba?

Bir OC Sitesi Aşagıdaki bilesenlerle test yapmıstı..

asus p5ws64 pro
    intel q6600es
    lcpower 550 watt psu
    corsair 8500 2x512
    leadtek 8800gtx

iste bu sistemi bile calıstırmıs sorunsuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 10 Ocak 2007; 23:09:08 >
  • arkadaşım ellerine sağlık power sup.almak isteyenler için iyi bir çalışma kasaya zor sığdırdım demişsiniz.kesin almaya kararlıydım ama biraz şüpheye düştüm bendeki kasanın linkini vereyim bir cevap yazarsanız sevinirim olup olmayacağı konusunda birde ısı konusuna değinilmemiş şimdi havalar soğuk yazın nasıl olur acaba çok ısınıyormu.cevaplar için teşekkürler kasanın linki. http://www.cizgi.com.tr/pageStructure.aspx?intPageStructureNo=24&sintLanguageId=0&bytContentType=7&intRefPartNo=5&intCatId=161&intProId=471

• linkteki kasaya sığar..zaten vida yerleri standarttır.
    bendeki sorun kasamın üstteki kafesinde 14cmlik psu fanının zorluk çıkarmasıydı;siz öyle bir sorun yaşamazsınız.
  • yau benim lc-power 550 120 mm fanlı psu nun fanı arızalandı :(((( 1 haftadır cooler master 380 wattlığı kullanıom valla lc power hemen gelsin die dua ediom kafam beynim şişti böyle bi ses yok yaaa cooler master a lc powerımda umarım sorunsuz gelir
    fandan takır tukur sesler geliodu herhalde ilk problem bende meydana geldi şansız adamım yau neyse fireball Allah'tan hemen ilgilenio bir an önce gelecektir , geldiğinde size bilgi veririm daha dün ellerine geçmiş zaten yarında büyük ihtimal cevap yazarlar bana

akadaşım acaba tam yükte kullanmayı denesen harici oalrak . meseal güç akynagını sistemden ayrı calıştırıp yük baglasan ve her hatta denesen . ayrıca cıkışa osilaskop baglayıp yük faktöründeki değişimleride dalgalanmaları ve parazitide ölcsen tam bi deney olur. bakalım tam yük altıdna kaç dk yada sn calışabilir ?

-gerilim değişimi ?

- dc gerilimin temizliği

- tam yük çalışma süresi

- kısadevre deki devre açma süresi

- güç tüketimi .

bence bunlar önemli .

halbuki evde dndik bi psu kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi_büdü -- 21 Şubat 2007; 1:52:00 >

• Arkadaşım teşekkürler şimdi gönül rahatlığyla siparişi verebilirim.
    quote:

linkteki kasaya sığar..zaten vida yerleri standarttır.
    bendeki sorun kasamın üstteki kafesinde 14cmlik psu fanının zorluk çıkarmasıydı;siz öyle bir sorun yaşamazsınız.

ama bence pci express ile sli desteğide olsaymış daha iyi olurmuş..

pci-express desteği olsa derken ne kastettin ben anlamadım da :) incelemeye mi eklenseymiş yoksa psu nun bunlarla alakalı eksii mi war :)

ayrıca bu psu yu en geç 1-2 günde elimize ulaştırabilecek bi yer war mı?

teşekkür ettim şimdiden
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.