Bildirim
Lazer yazıcı beyaz yazar mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yazıcıların beyaz yazdığını görmedim zaten
beyaz olması gereken yerler zaten sayfanın renginden alıyor beyazı
beyaz yerlert boş bırakılıyor
yanılmıyorsam tabiii
belki renkli lazerler yazıyodur bilemiyorum
inkjetlerde yazmaz çünkü zaten 3 renk vardır onların kartuştada
anca belki epsonlrdaki igibi bi yazıcının renk kartuşları ayrı olduğu için bir tanesini beyaz yaparsan olur belki_____________________________
DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL -
beyaz yazma diye bir şey yoktur lazer yazıcıda
beyaz olan yerleri sayfanın rengi belirler monocrom yazıcılarda yani senin elindeki lazer yazıcı büyük ihtimalle monocromdur ki beyaz yazmaz.._____________________________ Elektrikler kesildi ışıklar söndü ben korkmuyorum korkmuyorum, :p korkmicam korkmam korktum.. :) -
transfer kağıda beyaz baskı almak istiyorsan sadece ve sadece renkli lazer yazıcılar ile yapabilirsin . mono yazıcılar asla beyaz baskı yapamazlar sadece siyah basarlar. bu mumkun değil. !! ne yoğunlukta kullanıyorsun çok mu baskı yapacaksın .
detaylı bilgi istersen tranfer kağıda baskı yapabilen yazıcılar var . OKI NIN Bütün modelleri renkli lazer için söylüyorum transfer kağıda baskı yapabilirler.
tişörte yapacağın sert yüzeylere kullanacağın transfer kağıtlarda problem yok.
destek almak için 0216 338 59 59 - yadawww.okisatis.com yadawww.ofisdunyasi.net_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler