Bildirim
LAZER YAZICI ALMAK İSTİYORUM NE ÖNERİRSİNİZ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hp araştır derim güzel modelleri var -
hp 1010 -
abi hp'ninde tonerleri çok pahalı
biz matbaa'da kullanıyoruz
mecbur sıfır almamız gerekiyor toneri
100 ila 120 arasında değişen fiyatları var tonerin
ama tonerin kalitesi çok iyi olmasın diyosan 20 ytl'ye dolduruyolar -
Kesinlikle ofis için düşünüyorsan ve çok çıktı alacaksan. KYOCERA MITA al. FS_820 modelinden kullanıyorum. Bende senin gibi almadan önce pek bilgim yoktu.Bayaa araştırdum.
Piyasanın en çok satılan ürünleri belki HP dir. ama kesinlikle en iyisi değil. Sana şöyle örnek veriim.
Kyocera 820 VS HP 1020 olarak fiyatları en yakın 2 ürünü kıyaslayım.
Aylık baskı kapasitesi: 12000 Hp'nin= 5000
Baskı hızı: 16ppm Hp'nin= 12ppm
Standart bellek: 16mb Hp'nin = 2 mb
Kağıt kapasitesi : 250 Hp: 150
Dos desteği : var Hp : Yok
Ve en önemlisi Kyoceranın tonerleri ile 6000 sayfa hp ler ile ancak 2000 sayfa çıktı alabiliyorsun. Hp ile bu ürü arasında kdv dahi sadece 30 ytl fark var.Ki kyocera lazer yazıcı ve fotokopi makinalarında dünyanın en iddialı markalarındandır. Bi araştır derim... -
hp den başka markanın kartuşunu bulmakta mesele..
bilgisayarcılar laser kartuşuda dolduruyolar.yarı fiyatına ama orjinalini bekleme,renkler biras farklı çıkabiliyor. -
Bence toner doldurtmak zaten çok mantıklı bişey değil. Hem makinan garanti dışı kalıyor. Hemde makinanın zarar görme ihtimalide var. Birkaç dolumdan sonra eninde sonunda alacağın orjinal kartuşu bence başında almak daha iyi. Dolum yaptırıpta değdi diyen çok az kişi tanıyorum. Daha önce biri epson biri hp inkjet 2 adet yazıcım dolum yüzünden gitti. Az öncede deiğim gibi tonerin baskı kapasitesi önemli. Yeni aldığım kyoceranın tonerleri 6000 sayfa çıktı veriyor. Hp nin tam 3 katı nerdeyse dolum fiyatına geliyor yanii. Kyoceradaki ecosys özelliği atık malzeme miktarını nerdeyse 0 a indirip ürün ve toner ömrünü uzatıyor. -
ya HP ya da XEROX lazer yazıcı sınıfında ikisi de çok iyi. -
xerox 3130 u öneririm ya da okı b4250 -
oki b4100 oldukça iyi. orjinal tonerleri diğer markaların dolum fiyatına alınabiliyor. vatan bilgisayarda orjinal yedek toner hediyesi ile almıştım ve çok memnunum. özellikle inkjet yazıcıdan sonra ilaç gibi geldi. biraz büyük olmasına rağmen evde de gayet güzel kullanılabiliyor. hele ofis için biçilmiş kaftan. kısaca: tavsiye ederim. -
hp nin bütün yazıcılarına güvenderim
lexmarktan uzak dur -
Arkadaşların hepsi bi yazıcı önerisi yapmış sağolsunlar. Dediğim gibi bu işte ürün özelliği ve tabiki fiyatı ön plandadır. Bütün markaları kıyaslamış birisi olarak ben KYOCERA derim. Her şekilde ürünleri kıyasladığında en iyisi bence KYOCERA MITA. LEXMARK'ın bir modelide fena sayılmaz kampanyalı heralde şimdi kullanmadım ama özellikleri kyoceradan sonra iyi gibi gözüküyor. Modeli yanılmıyorsam E 120 idi.Özellikkeri iyi araştır bence. Yapılan reklamla edinilen marka adı satıcıya kazandırır. Bkz ASUS -
hocam samsung varwww.hepsıburada.comda 150 ytl bence hemen al kacırma derım -
Ben XeroX 3130 kullanıyorum çok memnunum, ayrıca aldığım zaman tam dolu tonerle birlikte verdiler, XeroX yazıcılarda zamanzaman kampanya oluyor , alacak olan arkadaşımız araştırıp öyle alırsa daha karlı çıkabilir. -
Chip dergisinde baskı maliyetleriyle ilgili bir yazı var şubat sayısında
Sanırım Samsung ml-160 un durumu fena değildi hplere göre , dergi yanımda değil evde bakar yazarım buraya -
XEROX PHASER 3122 USB/PARALEL MONO LASER YAZICI
HP LASERJET 1020 YAZICI Q5911A ya bu ıkı urunun de fıyatı aynı hangısı daha avantajlı hangısının tonerı daha ucuz hangısını dolduran yerler daha kolay bulunur ,hangısı toner dolumundan sonra daha ıyı sonuclar verıyo
-
merhabalar bu yazışmalar çok eski tarihli ama incelemek için göz gezdiren arkadaşlara bir kaç öneri:
xerox samsung lexmarx ayda 1000 sayfa çıktı alanlar için
hp 2000
kyocera mita da hem fotokopinin hemde yazıcı tabanlı all in one ların kralı. cihazı alırken ilk verdiğiniz rakkam çok önemlidir
piyasada 100 200 tl olan cihazlardan kaçının unutmayalım ata sözlerimizi:
kışın yediğin hurmalar sonra çok pis çıkar :) -
Lazer renkli ve scen özelliği olan bir yazıcı almak istiyorum. Makul fiatlı, toneri doldurulabilen veya hesaplı toneri olan ne çeşit bir ürün almalıyım? 2006 dan beri bu başlığa yazı yazılmamış...Lütfen öneriler.. -
Samsung alma da ne alırsan al.
CLP 300 alalı 2 yıl oldu. 2 yılda toplasan 200 sayfa baskı ancak almışımdır. Ama gel görki kağıt alma lastiği çatlamış ve kağıt alamıyor artık. -
quote:
Orijinalden alıntı: MGÜ
Lazer renkli ve scen özelliği olan bir yazıcı almak istiyorum. Makul fiatlı, toneri doldurulabilen veya hesaplı toneri olan ne çeşit bir ürün almalıyım? 2006 dan beri bu başlığa yazı yazılmamış...Lütfen öneriler..
750 liradan başlıyor fiyatlar ..fiyat aralığınız nedir...ne tür özellikler olsun...
bazılarının muadil tonerleri var fiyatları uygun oluyor 80 100 lira gibi doldurmak istemeyenler tercih edebiliyor..
nerede kullanıcaksınız , ne kadar cıktı alıcaksınız, baskı kalitesi önemli mi ?? gibi detaylı bir şeklide konu açarsanız yardımcı olurlar mutlaka
Benzer içerikler
- epson ped reset programı indir ücretsiz
- yazıcı boş kağıt çıkarıyor
- hp smart tank 515 baskı kafası ortaya gelmiyor
- lazer renkli yazıcı tavsiye
- epson yazıcı mürekkep doldurdum ama yazmıyor
- en iyi yazıcı
- firmware nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X