Şimdi Ara

LAZER YAZICI ALMAK İSTİYORUM NE ÖNERİRSİNİZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

quote:

Orijinalden alıntı: MGÜ

Lazer renkli ve scen özelliği olan bir yazıcı almak istiyorum. Makul fiatlı, toneri doldurulabilen veya hesaplı toneri olan ne çeşit bir ürün almalıyım? 2006 dan beri bu başlığa yazı yazılmamış...Lütfen öneriler..

750 liradan başlıyor fiyatlar ..fiyat aralığınız nedir...ne tür özellikler olsun...

bazılarının muadil tonerleri var fiyatları uygun oluyor 80 100 lira gibi doldurmak istemeyenler tercih edebiliyor..

nerede kullanıcaksınız , ne kadar cıktı alıcaksınız, baskı kalitesi önemli mi ?? gibi detaylı bir şeklide konu açarsanız yardımcı olurlar mutlaka

Evde, çocukların ödevlerinde, ayda 20-30 sayfayı geçer miyiz bilmem..Baskı kalitesine gelince çocuklar lise düzeyinde..Doktora tezi falan hazırlamıyacaklar..

• arkadaşım performans istiyorsan kyocera yı düşün derim hp ile kyocerayı kıyaslamak yanlış olur bence kyocera fotokopi tabanlı bi cihaz fiyat pahalı olabilir ama işini en iyi şekilde görür.Bu arada kartuşu orjinal kullanman gerekiyor...
  • selam renkli lazer yazıcı almak akıl işi değil neden derseniz ben bile kartuş dolum merkezi olarak isyan etmiş durumdayım tonerleri dolmaz doldursan 2,3 kere dolabiliyor çok iyi baskı kalitesini yakalayamıyoruz en iyi tozlarla bile en iyisi renkli fotokopi alıcaksın 3,5 bin tl gidecek ama en azından değecek eğer illa altenatif deniyorsa şu an piyasadaki en hızlı doluma en uygun orjinal toner fiyatı 60 euro larda gezinen okinin yazıcısı var modeli oki mc300
    link :http://www.oki.com.tr/printers/multifunction-printers/a4-mfp/detail.aspx?prodid=tcm:109-4565

bu alet 450 euro + kdv dolaylarında geziniyor piyasada dram ömrü 15.000 kopya
    toner baskı adetleri %5 yoğunlukta 2500 kopya orjinal de kullanılır illa uygun rakkamlı olunsun diyorsanız dolum da yapılır TMC toz dan başka kullanmayın verim alamazsınız. cihazın en güzel özellikleri faksıda olması ve dakikada 16 kopya olmasıdır.

renkli lazerlerde hp samsung xerox yazıcı gruplarında dakikada en fazla 8 sayfa ve 5,6 dakikaya varan ısınma sürelerini göz önünde bulundurun derim.
    ( önemli olan sadece yazıcının fiyatı değil aynı zamanda tüketim ürünlerinin kapasitesi ve hareketli parçaların değişim süresidir)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.