Arkadaşlar lazer epilasyon ile kıl sorunumu çözmek istiyorum. Aranızda daha önce yaptıran varmı? Bi zararı olur mu veya nekadar bi azalma oldu? istanbul anadolu-gebze civarında önerebilceğiniz bi yer var mı? Teşekkürler.
Kız değilsen bulaşma hiç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
hürrem hamam otu yagı al baharatcıda 5 tl haftada bır sur 2 ayda boyu kalıcı azalıyor
Erkeğim fakat evrime kanıt olarak beni gösterebilirsiniz o yüzden bulaşmam gerek.
quote:
Orijinalden alıntı: aydınayhan
hürrem hamam otu yagı al baharatcıda 5 tl haftada bır sur 2 ayda boyu kalıcı azalıyor
Onu kullandım fakat kokusu çok ağır ayrıca vücuda çok zarar veriyor yakıyor ve kaşındırıyor. Kökten çözüm lazer ama yaptıran birinden tavsiye almak istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Acrobat83
quote:
Orijinalden alıntı: aydınayhan
Onu kullandım fakat kokusu çok ağır ayrıca vücuda çok zarar veriyor yakıyor ve kaşındırıyor. Kökten çözüm lazer ama yaptıran birinden tavsiye almak istiyorum.
sana sahte vermısler yakan karıştıran ürün kimyasal içerikli olur.mesela sac boyası kullandım derim kızardı ve soyuldu.boya kımyasaldı benım deride hassas
ama hurrem yagı bıtkıseldır asla kasındırmaz ben 3 gun yıkanmadan yag kurumusken gezındım.barkoda göre almalısın çok işe yaradı benım kıl boyu 2 cm den 1 cm e dustu. para olunca 10 şişe daha alıp devam edıcem
Cildinle ilgili bi hastalığın yoksa zararı yok. Ot mot diyenleri de dinleme zaman kaybı. Paran varsa lazer mantıklı.
Cildinle ilgili bi hastalığın yoksa zararı yok. Ot mot diyenleri de dinleme zaman kaybı. Paran varsa lazer mantıklı.
Para sıkıntım yok. Cildimle ilgili bi sıkıntım da yok ama bu işi kaçak yapan yerler felan varmış ondan çekiniyorum hani tavsiye üzerine gidersem daha iyi olur benim için.
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur561
lazer kanser yapıyor asıl senin dedıgın zararlı yaşın kaç
denemeden yazı yazanları adminler engellesin bi zahmet,insanların zarar görmesine neden oluyorlar.forumun genel sorunu bu
şifalı bitkileri hiç duymamıslar boş boş konusur koskoca osmanlı sarayında kullanırlardı hürrem yagını
yorum çok komik olmuş,ot faydalı olmazdı,siz anca pc oyunu oynarsınız
aydınayhan
kullanıcısına yanıt
Bilimsel olarak lazerin kanser yaptığına dair kanıtı getir önüme, kocakarı ilaçlarıyla gelme bana. Tamam istiyorsan git sür otu motu kendine boş yapma burda.
aydınayhan
kullanıcısına yanıt
Ya bi de masajla büyütme işe yarar mı diye konu açmışsın burda. Bu nasıl cahillik ya. O yüzden hiç tartışmayacağım burda seninle.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme