Şimdi Ara

Lazer yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lazer epilasyon ile kıl sorunumu çözmek istiyorum. Aranızda daha önce yaptıran varmı? Bi zararı olur mu veya nekadar bi azalma oldu?
    istanbul anadolu-gebze civarında önerebilceğiniz bi yer var mı?
    Teşekkürler.

• Kız değilsen bulaşma hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hürrem hamam otu yagı al baharatcıda 5 tl
    haftada bır sur 2 ayda boyu kalıcı azalıyor
  • Erkeğim fakat evrime kanıt olarak beni gösterebilirsiniz o yüzden bulaşmam gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

hürrem hamam otu yagı al baharatcıda 5 tl

Onu kullandım fakat kokusu çok ağır ayrıca vücuda çok zarar veriyor yakıyor ve kaşındırıyor. Kökten çözüm lazer ama yaptıran birinden tavsiye almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acrobat83

quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

hürrem hamam otu yagı al baharatcıda 5 tl

Onu kullandım fakat kokusu çok ağır ayrıca vücuda çok zarar veriyor yakıyor ve kaşındırıyor. Kökten çözüm lazer ama yaptıran birinden tavsiye almak istiyorum.

sana sahte vermısler
    yakan karıştıran ürün kimyasal içerikli olur.mesela sac boyası kullandım derim kızardı ve soyuldu.boya kımyasaldı benım deride hassas

ama hurrem yagı bıtkıseldır asla kasındırmaz ben 3 gun yıkanmadan yag kurumusken gezındım.barkoda göre almalısın
    çok işe yaradı benım kıl boyu 2 cm den 1 cm e dustu.
    para olunca 10 şişe daha alıp devam edıcem

• Cildinle ilgili bi hastalığın yoksa zararı yok. Ot mot diyenleri de dinleme zaman kaybı. Paran varsa lazer mantıklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lazer Yazıcı Tavsiyesi Lazım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur561

Cildinle ilgili bi hastalığın yoksa zararı yok. Ot mot diyenleri de dinleme zaman kaybı. Paran varsa lazer mantıklı.

Para sıkıntım yok. Cildimle ilgili bi sıkıntım da yok ama bu işi kaçak yapan yerler felan varmış ondan çekiniyorum hani tavsiye üzerine gidersem daha iyi olur benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur561

Cildinle ilgili bi hastalığın yoksa zararı yok. Ot mot diyenleri de dinleme zaman kaybı. Paran varsa lazer mantıklı.

lazer kanser yapıyor asıl senin dedıgın zararlı yaşın kaç

denemeden yazı yazanları adminler engellesin bi zahmet,insanların zarar görmesine neden oluyorlar.forumun genel sorunu bu

şifalı bitkileri hiç duymamıslar boş boş konusur koskoca osmanlı sarayında kullanırlardı hürrem yagını

yorum çok komik olmuş,ot faydalı olmazdı,siz anca pc oyunu oynarsınız

• aydınayhan kullanıcısına yanıt
    Bilimsel olarak lazerin kanser yaptığına dair kanıtı getir önüme, kocakarı ilaçlarıyla gelme bana. Tamam istiyorsan git sür otu motu kendine boş yapma burda.
  • aydınayhan kullanıcısına yanıt
    Ya bi de masajla büyütme işe yarar mı diye konu açmışsın burda. Bu nasıl cahillik ya. O yüzden hiç tartışmayacağım burda seninle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.