Şimdi Ara

Lazarus etkisini izleyenler bi gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu film tam olarak neyi anlatıyor.Filmi izledim konusunu pek anlayamadım.Bu kız neden arkadaşlarını öldürüyor, kız öldükten sonra geri diriltiyorlar o arada kızın içine şeytan mı giriyor,bu filimde şeytanlı,ruhlu film havası yok çünkü daha çok deneysel şeylere deyinmeye çalışmışlar ama tam anlayamadım.Sonuda bir garip bitti zaten

• Korku filmi çekmeye karar vermişler. Tek farkı da konusu olmuş. Özeti budur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk Han

Korku filmi çekmeye karar vermişler. Tek farkı da konusu olmuş. Özeti budur.

Birde orda kız şalteri açınca neden elektrik çarptı,öteki kızda açtı kapadı ona bişey olmadı
    Öldükten sonra dirilince içine başka bişey mi girdi gözleri siyah falan oldu?
    Sonu çok belirsiz bitti 2. film gelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freeze MF

quote:

Birde orda kız şalteri açınca neden elektrik çarptı,öteki kızda açtı kapadı ona bişey olmadı

Hocam ben filmi izlemedim

İnternette görmüştüm ve konusuyla birlikte yorumları okumuştum bir tek.

Ama 2. gelmez gibi. Gelirse de ilk film gibi vasat olmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 12 Temmuz 2015; 2:37:51 >

• Bende güzeldir diye izleyim dedim ama senaryo çok vasat olmuş.Anlatmak istenen neyse anlatılamamış.olivia wilde bu filmde resmen harcanmış
  • quote:

Bende güzeldir diye izleyim dedim ama senaryo çok vasat olmuş.Anlatmak istenen neyse anlatılamamış.olivia wilde bu filmde resmen harcanmış

O hanımefendi için izlerim bir gün.

• quote:

Bende güzeldir diye izleyim dedim ama senaryo çok vasat olmuş.Anlatmak istenen neyse anlatılamamış.olivia wilde bu filmde resmen harcanmış

Harcanmamış. Kendini harcatmış. Bu kadın bu tarz filmlerde olmamalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lucy'den özenip, biraz korku unsuru katalım demişler. Ama vasat bir film olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

Harcanmamış. Kendini harcatmış. Bu kadın bu tarz filmlerde olmamalı.

Aynen hocam harcatmış yanlış yazmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

Lucy'den özenip, biraz korku unsuru katalım demişler. Ama vasat bir film olmuş.

Evet filmde lucy'den özentilik var,zaten film hep aynı mekanda geçiyor o da çok sıktı,trailer'ı güzel duruyodu ama film gidik.Bide bunun sinemasına gidecektim iyi ki gitmemişim
  • Söverek izlediğim bir film. Çok saçma korku filmi bile değil. İmdb notu 2 olsa yeridir.
  • film orta seviyede bir gerilim içeriyor. kimisi sıkıla sıkıla izlemiştir kmisi de tırsmıştır. kızın içine birşey girmiyor ama korku unsuru olsun diye gözler siyah oluyor. aynı deneyi köpeğe yapınca agresiflik belirtileri vardı ve insanda denemek ve bunun etkilerini bilmek kolay değildir.ancak köpekte olduğu gibi benzer etki yaratmaya çalışmışlar. Deney saldırganlık yapınca kimseyi gözü görmez saldırır yani bu normal birşey. Tek bir ortamda geçip çoğu zaman karanlıkla gerilim yaratılmaya çalışılmış Aslında bu tür deney konulu filmler başlı başına gerilim içerir çünkü az çok bilimle ilgilenen merak eden seyirciler daha dikkatli izler. elektrik çarpma olayına gelirsek orada bir kaç teori üretilebilir. köpek vücuduyla insan vucüdunun elektriksel alanı farklıdır belki ilk seferde kısa devre yapmış olablir. ama filmde yapmak istedikleri sadece gerilim yaratmaktı. ikinci film gelmez flm normal olarak bitiyor. ama benzer filmler gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: unaloner

film orta seviyede bir gerilim içeriyor. kimisi sıkıla sıkıla izlemiştir kmisi de tırsmıştır. kızın içine birşey girmiyor ama korku unsuru olsun diye gözler siyah oluyor. aynı deneyi köpeğe yapınca agresiflik belirtileri vardı ve insanda denemek ve bunun etkilerini bilmek kolay değildir.ancak köpekte olduğu gibi benzer etki yaratmaya çalışmışlar. Deney saldırganlık yapınca kimseyi gözü görmez saldırır yani bu normal birşey. Tek bir ortamda geçip çoğu zaman karanlıkla gerilim yaratılmaya çalışılmış Aslında bu tür deney konulu filmler başlı başına gerilim içerir çünkü az çok bilimle ilgilenen merak eden seyirciler daha dikkatli izler. elektrik çarpma olayına gelirsek orada bir kaç teori üretilebilir. köpek vücuduyla insan vucüdunun elektriksel alanı farklıdır belki ilk seferde kısa devre yapmış olablir. ama filmde yapmak istedikleri sadece gerilim yaratmaktı. ikinci film gelmez flm normal olarak bitiyor. ama benzer filmler gelir

En son sahnede o adamı kız tekrar canlandırıyor,o adamda mı o kız gibi olacak?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unaloner

film orta seviyede bir gerilim içeriyor. kimisi sıkıla sıkıla izlemiştir kmisi de tırsmıştır. kızın içine birşey girmiyor ama korku unsuru olsun diye gözler siyah oluyor. aynı deneyi köpeğe yapınca agresiflik belirtileri vardı ve insanda denemek ve bunun etkilerini bilmek kolay değildir.ancak köpekte olduğu gibi benzer etki yaratmaya çalışmışlar. Deney saldırganlık yapınca kimseyi gözü görmez saldırır yani bu normal birşey. Tek bir ortamda geçip çoğu zaman karanlıkla gerilim yaratılmaya çalışılmış Aslında bu tür deney konulu filmler başlı başına gerilim içerir çünkü az çok bilimle ilgilenen merak eden seyirciler daha dikkatli izler. elektrik çarpma olayına gelirsek orada bir kaç teori üretilebilir. köpek vücuduyla insan vucüdunun elektriksel alanı farklıdır belki ilk seferde kısa devre yapmış olablir. ama filmde yapmak istedikleri sadece gerilim yaratmaktı. ikinci film gelmez flm normal olarak bitiyor. ama benzer filmler gelir

En son sahnede o adamı kız tekrar canlandırıyor,o adamda mı o kız gibi olacak?

Asıl soru o iste. Gizem yaratmak amacli orada bitirdiler. Buyuk ihtimal ayni durumda olcakti ama dedgm gbi devami gelmez yani sanmiyorum artik o sekilde devam ediyor denilmek istendi sanirim

• Köpek neysede insanı diriltmek imkansız büyük ihtimal içine varlık girdi ama onlar beyinde filan birşey dedi insanı gözü durduğu yerde siyahlaşırmıymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VDSL

Köpek neysede insanı diriltmek imkansız büyük ihtimal içine varlık girdi ama onlar beyinde filan birşey dedi insanı gözü durduğu yerde siyahlaşırmıymış.

Bana da öyle geldi ama filmde hiç şeytanlı,ruhlu,perili bir hava yok,çoğu şeyi ben de anlayamadım zaten
  • quote:

quote:

öteki kız açarken eline elektrik geçirmez eldiven giyiyor.

dirildiğinde ise büyük ihtimal o kadının çocukken çıkardığı yangın sonucu ölen ruhlardan biri giriyor içine, ışığa ulaşamamışlar.
    hani olur ya, intikam almak için ışığa doğru gitmezler öldükten sonra ve 2 dere arasında kalıp fırsat kollarlar.

filmin ilk 30 dakikası güzeldi, ondan sonrası vasat. konuyu hiçbir yere bağlayamamışlar, amaçsız şekilde etrafındakileri öldüren bir varlık ile sonlandırıyorlar filmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 14 Temmuz 2015; 14:07:28 >

• DeathWing kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle içine bir varlık girdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.