Bildirim
(LAYS) Kazıklanıyormuyuz yoksa bu paketin bilimsel açıklamasını yapabilecek biri var mı.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
kazıklamak için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
verdiğin paraya değecek kadar çok olduğunu düşünmen için -
Oha
nedense bana tüm boyların içinde aynı miktarda cips var gibi geliyor.
Cunku eqonomiq paket
Hoş geldiniz arkadaşlar cips taneleri sağlam kalsın diye yapıyorlar.
Dünyanın en güzel cipsi acılı baharatlı Patos
Ahahaha
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Birincisi ve en önemli neden çok fazla olduğu izlenimi vermek. Eğer sadece patates kadar olsa paket bu kadar satılmazdı.
İkincisi ise içerideki boşluğun koruyucu yastık gibi davranması. Kolilere doldurulurken o hava sayesinde cipsler ezilmiyor. -
Küçükken annem patates almam için bakkala yollamıştı beni, 2 kilo patates aldım 1 lira falandı. Kendime de Lays almıştım o da 1 liraydı. Bir elimde 2 kilo diğer elimde aynı paraya aldığım 100 gram patates taşıyarak eve döndüğüm gün anlamıştım bu cips işinin böyle olduğunu. -
Ölçüm cihazı efsane
Hava olmasi cipslerin tasirken ezilmemesi icin zaten
Cips değil paketin kendisi ekonomik demiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kelmüftü
Küçükken annem patates almam için bakkala yollamıştı beni, 2 kilo patates aldım 1 lira falandı. Kendime de Lays almıştım o da 1 liraydı. Bir elimde 2 kilo diğer elimde aynı paraya aldığım 100 gram patates taşıyarak eve döndüğüm gün anlamıştım bu cips işinin böyle olduğunu.
Sesli guldum
Paketin boyuna değil üzerindeki gramaj bilgisine bakmanız lazım.
1 kg yazıp içinden 100 gram çıkıyorsa evet o zaman kazıklanıyorsundur. -
Şokta amigo var laysin birebir aynisi neredeyse tavsiye ederim, cok daha ucuza daha fazla var.
Şöyle anlarsın pakette 150 gram yazıyosa mutfak tartısında var 150 çıkıyosa kazıklanmıyosun. Ha bence 150gr cips 2,5-3tl eder mi asıl kazık orada olabilir -
-
Minicik pakete koysalar bu seferde 50 milyon parçaya bölünmüş cipsler dersiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X