Şimdi Ara

Lays Kaşık Cips İncelemem [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Atlı tepsiye f<3r

Merhaba arkadaşlar. Reklamı çok etkiledi gittim,gördüm,aldım,yedim. Tadı fena değil. Bildiğimiz mısır çeşnili Doritos sadece biraz acımsı bir tadı var. Zaten onuda aldım bir kaba boşalttım. İlk yoğurtun üstüne paketin içinden gelen baharat karışımını ve ek olarak nane+kekik+pul biber ekledim. Karıştırdım. Biraz acı geldi siz az koyun. Ama sanırsam baharat karışımının içinde nane ve kekik olduğundan fazla geldi. 2. kasede ise sadece baharat karışımını döktüm daha güzel oldu. Yani ek bir baharat eklemeyin pul biber hariç. Doritosun bildiğimiz bükülmüş hali. Güzel bir atıştırmalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceroo -- 22 Haziran 2013; 2:52:23 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lays Kaşık Cips İncelemesi

Lays Kaşık Cips, cips keyfini kaşıkla çıkarmanıza olanak tanıyan benzersiz bir atıştırmalıktır. Bu cipsler, klasik patates cipsi tadını, kaşıkla rahatça yiyebileceğiniz yuvarlak bir formatta sunar.

Ana Özellikler:

• Kaşıkla Yenebilir: Lays Kaşık Cips, yuvarlak şekli sayesinde kaşıkla kolayca yenebilir, bu da hareket halindeyken veya evde dinlenirken mükemmel bir atıştırmalık yapar.
    • Zengin Patates Tadı: Bu cipsler, klasik Lays patates cipsi tadını sunar ve ağızda eriyen bir gevrekliğe sahiptir.
    • Farklı Lezzetler: Lays Kaşık Cips, orijinal, tuzlu ve ekşi krema ve soğan gibi çeşitli lezzetlerde mevcuttur.

Faydaları:

• Kolaylık: Kaşıkla yenebilmeleri sayesinde Lays Kaşık Cips, hareket halindeyken veya rahatlarken atıştırmak için mükemmeldir.
    • Lezzetli: Klasik patates cipsi tadı, her ısırıkta lezzetli bir deneyim sunar.
    • Çeşitlilik: Farklı lezzet seçenekleri, her damak tadına hitap eder.

Genel Olarak:

Lays Kaşık Cips, kaşıkla yemenin keyfini klasik patates cipsi tadıyla birleştiren yenilikçi ve lezzetli bir atıştırmalıktır. Hareket halindeyken veya evde dinlenirken atıştırmak için mükemmel bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • geç kaldın joe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

geç kaldın joe

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

geç kaldın joe

yapma yaa sonrakinde ilk benim olcak!
  • canım çekti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapıcam ben de canım çekti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cicibebe yiyorum SS'li
    11 yıl önce açıldı
    Bimden Piliç Kebab Aldım [SS]'li
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.