Şimdi Ara

Lavabo Üst Dolabı 80 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
1.472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İhtiyaci olana sepette %20 indirimle 80 tl. Yazin almaya niyetlenmistim 160 lira civariydi simdi gayet uygun fiyatta. Sipariş verdim. Belki baska olculerdede vardir pek bakmadim.

Edit: %20 indirim kampanyasi bitmiş

http://www.hepsiburada.com/bestline-inka-80-ust-dolap-beyaz-p-HRBEST1164

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 25 Ocak 2017; 1:37:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Acil degilse pek sicak sayilmaz. Buna cok benzer bir model A101e donem donem geliyor 50 liradan satiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatına göre çok iyi. Bu işleri yapanlar bildiğin öpüyorlar. Bundan daha tirt birşeyı 200 e yaptirdiydik aynı boy ve genişlikte. Aileyle yaşayınca anlatamıyorsun böyle şeyleri daha ucuza bulabileceğimızı. Yanasmiyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kez aldım kırık geldi ve iade edene kadar çok uğraştım.
    Ayrıca hiç kalite anlayışı yok.
    Kesinlikle önermiyorum, ister 80 ister 40 lira olsun...
  • Ben de aldım tavsiye etmiyorum. Montaj talimatı bile yok, bazı yerler uymuyor yanlış yapılmış vs.
  • bu tür sunta mobilyalardan uzak durun ,özellikle rutubetli yerlerde çok kolay kabarma yapabilir
  • Hepsi öyle hocam genelde kapakları göz boyamak için mdf oluyor.

Bu tarz demonte ürünler sağlıklı olmuyor. Önermiyorum

Yapı&marketlerde teşhir ürünler çok uyguna olabiliyor. İhtiyacı olan bakınırsa daha iyi sonuçlar alabilir.

Arkadaşımıza hayırlısı olsun.

• soyken kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum

ayrıca sunta olanlar çok ağır oluyor
    ve bunları bildiği halde almak isteyene hayırlı olsun
    biz belki bilmeyen vardır diye açıklama da bulunduk
  • Begenmezsem iade ederim. Cokta zor bisey degil iade etmek. Bende bu fiyata cok cok iyi kaliteli bisey beklemiyorum. A101dekinden iyi oldugu kesin ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı tekzende 100tl idi.Burada görünce sepete attım alayım diye kampanya bitmiş maalesef.
    Edit:Baktığım 55 cm tek dolaplı modelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabrek -- 25 Ocak 2017; 1:3:44 >
  • Dolap kapakları tam yüzünü yıkadığında kafayı kaldırırken köşeye çarpmalık. Aman diyim kafa önemli.

edit: İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dt.Taha -- 25 Ocak 2017; 1:52:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.