Bildirim
LAVA Silikon Tel Saplı ızgara Tava 21x21cm: 19,90₺(Carrefour)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çok şukela her eve lazım bizim buralarda yok maalesef
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Döküm tava mıdır bu?
quote:
Orijinalden alıntı: 111222333hhh
Döküm tava mıdır bu?
Döküm hocam
Çoğu şubede var bunlardan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AlphaScramble
quote:
Orijinalden alıntı: 111222333hhh
Döküm tava mıdır bu?
Döküm hocam
Çoğu şubede var bunlardan
Teşekkürler
Cahilliğimi mazur görün lütfen. Bu tavanın etin yağlarını toplaması için haznesi var mı, yoksa yağlar tavanın içinde mi birikiyor? Diyet yemekleri ile uğraşıyorum da bu aralar. -
Yağ dışarı akmaz taşmaz ben bu fırsat çıktığında başlık açmıştım buraya önermiştim hatta tek sıkıntısı temizliği. Çok çabuk yapışıyor. Yağladığım halde et yapışıveriyor öyle bir sıkıntısı var.
Burdan bakabilirsin :https://forum.donanimhaber.com/m_119301824//tm.htm#119301824 -
quote:
Orijinalden alıntı: mezar35
Yağ dışarı akmaz taşmaz ben bu fırsat çıktığında başlık açmıştım buraya önermiştim hatta tek sıkıntısı temizliği. Çok çabuk yapışıyor. Yağladığım halde et yapışıveriyor öyle bir sıkıntısı var.
Burdan bakabilirsin :https://forum.donanimhaber.com/m_119301824//tm.htm#119301824
Yapışma sorununa ufak bir çözüm buldum.
Ben genelde tavuk göğüsü pişiriyorum. Tava ısındığı zaman tavuğu tavaya değidirip çekiyorum yani müdürlüyorum. Müdürkediğiniz zaman yapışmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yapisiyorsa tava yeterince isinmamis demektir. Tavayi ocaga alip en ust ayarda en az 10 dk isitmaniz lazim. Iyi isinmis tavaya et yapismaz
Aynı tava Metro marketlerde her zaman bu fiyata satılıyor bilginize. Pratiklilk açısından çok güzel ama ben 10 daha verip biraz daha büyük olanı aldım. Eti kurutmuyor çok güzel oluyor döküm harici tavada et yemiyorum artık. -
Tavadan önce, halkın et alabilecek refaha kavuşması gerekiyor.
geçen gezerken 26x26 cm olanı şokta gördüm. 39,90 di. sapı da bitişik demir saplı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X