Şimdi Ara

Lava döküm tencere 26cm 214 tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
4
Favori
7.373
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anlatiyorsun ama bu ekmek tencerenin degil senin becerin deneyimin ve basta maya olmak uzere kaliteli malzemenin eseri

tencere yerine kendini ovsen daha mantikli olurdu cunku bu basari insan odakli pisirme araci sebepli degil

o yuzden alinti yaptigin kisi hakli bence, sert bir yorumla "bunda ekmek yapilmaz" demesi biraz fazla ama genel acidan ekmege bence de uygun degil

ama ekmek makinelerindeki sekil tasvirin dogru, yalniz bu tencereden kesik koni gibi bir sey cikmamasi, tencere kapagina kadar kabarmamasi icin pide yuksekliginde bir seyler yapabilirsin anca

Kendi becerini tencereyi ovmek amaciyla kullanma. Tencereyi ucuz bulup aldik ayri ama ekmege uygun degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jujuuu kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınız için teşekkürler ama gönderilerimin hiçbirinde tencereyi övmedim amacım da bu değil ayrıca övülecek bir tencere de değil. Tek amacım: arkadaşın normal bir kullanıcı icin fazla teknik bilgiler vererek ekmeğe uygun olmayışını kesin bir dille vurgulamasının aşırı olduğunu belirtmekti. bu ürün göreceli uygun fiyatlı haldeyken standart kullanıcının kafasındaki olumsuz fikir oluşmaması gerekir. Döküm ile hiç tecrübesi olmayanlara bu ekonomik koşullarda bu fiyat ile iyi başlangıç. Tornavida ile kazımadığı sürece torunlarına bırakır, çok üzerine konuşulacak bir ürün değil bence.
  • Ben sadece fiyatindan oturu aldim, 162 liraya aldim, hsbc de sanirim 10 TL iade var 150 lira uzerine onu da kullandim (tam emin degilim buna, firsat yazip sms atmistim) , 3 takside de boldum , artik bu sartlarda alinmasa olmaz

ama kulplar asiri isinacagindan ve govdeye bitisik , negatif, ici emaye kaplama, yani teknik manada emayede pisiriyorsunuz, dokumde degil .. ama evet tahta plastik vs kullanilirsa asinmaz .. cok agir, fakat bu demirin dogasinda var , arti yanlari yavas isinir ama gec sogur, isiyi iyi dagitir .. emaye cizilirse en fazla emaye yersiniz, teflon degil

muhtemelen sadece dokum urunler tencerelerde cok uygun degil, tavalarda daha yaygin kullaniliyor, tencerede sanirim en sagliklisi tas tencereler

• kodla 162 ye aldım. Durduk yere masraf çıktı. Yine de teşekkürler 

• Akşam akşam masrafa girdik bende kodla 162 ye aldım
  • Tesekkurler, ben de aldim 1 adet. Evdeki 5. Lava dokum urunumuz oldu.

• Akşamüstü yine masraf çıktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 162 TL çok ucuz gerçekten.

• Kod çalışmadı
  • görmüş olduk ki, onca kötülemenin, onca tatavanın karşılığı, 22 TL imiş...

benimki de bugün geldi, herkes güle güle kullansın :)

• jujuuu kullanıcısına yanıt
    Ben de hem lava hem staub kullandığım için bildiğim kadarıyla paylaşayım, emaye dediğimiz şey sağlıksız değil, cam. Emayesiz sade döküm olan tencereyi deterjanla yıkayamazsınız, en fazla karbonatla yıkayıp tuzla dezenfekte edip tamamen kuruttuktan sonra özel yağlarla saklamanız gerekir ki paslanmasın, bunun dışında arada seasoning denen bir işlem de yapılması gerekiyor. emaye kaplama bu tencerelerin kullanımını daha kolay kılıyor, en azından deterjanla yıkanabiliyor, ya da kolay kolay paslanmıyor. Dünyada bilinen markalar da (örneğin staub) ev kullanımı için emaye kaplamalı ürünler üretiyor, çünkü kaplamasız olanlar pratik değil. Ama kaplamalı olanlarda bahsedilen yemeğin lezzzetini tutması sonraki yemeklerde önceden yapılan yemeklerin lezzetinin geçmesi durumu olmuyordur ya da daha az oluyordur muhtemelen. Bunun dışında ağır olması, ısıyı tutması ve eşit yayması ve kapağının buharı geri dönüştürmesi gibi özellikleri ikisinde de ortaktır.

• xxlboy kullanıcısına yanıt
    Sadece kullanım ömrü olarak düşünmeyin. Bu tencere de çelik ve teflon tencerelere göre iyi ama staub da lezzet olarak bu tencereden daha iyi. Fiyat performans olarak bakarsak yakındır.
  • 30tl lik kupon ve ilave denizbonus %10 kampanyası ile fiyatı yaklaşık 146,67 tl ye gelecek. haber veren arkadaşa teşekkür ederim.

• dün gece 162 ye bende aldım, bakalım nasıl bişey.

• 2 adet almıştım az önce teslim edildi. Kapakları tam olarak kapanmadığı için iade edeceğim.Kapağı üzerine koyduğunuzda tam oturmuyor.1cm boşluk var.Bu sorun bütün ürünlerde varmış.Kapağı tam kapanmayan tencerede üretmekte güzel hikaye..Sanırım bu yüzden ucuz satılıyor.

• 22 cm si de iyi fiyat kod ile alınırsa (176 tl ye geliyor kodla) https://www.amazon.com.tr/gp/product/B072FNYLQ1/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

hem bunun altı üstü aynı ebatta ekmek vb için daha uygun olabilir

• ensimsek E kullanıcısına yanıt

Merhaba , iki markayı kıyaslarsanız ;

3 kat emaye kaplı lava kızartma tavası 26x32

staub 26 cm kare amerikan ızgara tava

aralarında nerdeyse 3 kat fiyat farkı var. Kullanım , tat ve temizle acısından fark olurmu sizce?

Bende halihazırda

Tefal Titanium Expertise Izgara Tava 26 x 26 cm

https://www.hepsiburada.com/tefal-titanium-expertise-izgara-tava-26-x-26-cm-p-MT2100089955?magaza=avm%c5%9fehri

bu üründen var. Lezzeti güzel , temiZlemesi inanılmaz kolay .

ama arkadaşımıza aldıgımız Lava nın lezzeti sanki daha iyi geldi.

bende arada kaldım ; staub mu , lava mı diye .

ne dersiniz ?

• Bu dökümcü tayfa firmalar bir pazarlama taktiği geliştirmişler 3 kat emaye kaplı diye.

Külli yalan . Burada 3 katlı kaplı olan estetik anlamda daha şık duran renkli dökümlerin SADECE DIŞ YÜZEYİ.
    oda teknik olarak ( boyanın tutması için) yapılıyor. Yani olayın iç yüzü ve ya sağlıklı ve ya dayanıklı olması ile uzaktan yakından alakası yok.

yani çafçaflı renkli tava tencere ile siyah olan arasında kullanım açısından fark yok , sadece estetik açıdan var.

Aradaki fiyat farkını görüntüye veriyorsunuz. Keza staub vs de aynı. Altı üstü hepsi döküm demir .

İçindeki emaye farklı mıdır sanmıyorum. Fakat elbette kapağın kusursuz oturması , şeklinin düzgün olması , metalik rengi olması, daha şık olması yüzünden staub daha pahalı.

• xxlboy kullanıcısına yanıt

Dış yüzeyi fırın boya , iç yüzeyi emaye kaplama .

dısları demir ve boyasız olanlar ekonomik seriler. İç kaplaması tek yak emaye. Dısları boyalı olanların içi 3 kat kaplama.

ama dün mudo da dışı kırmızı , içi tek kat emaye özel üretim Lava gördüm. Dediğini gibi dış kaplaması boyalı ise , lüks algısı olusuyor. Lava nın ürün gamında yok.

Staub ve lava arasındayım . Tefal de cok iyi ama , bu dökümlerin cizgileri daha belirgin ve görsel olarak daha iyi bir görüntü veriyor ete.

• quote:

Orijinalden alıntı: luckystar

Merhaba , iki markayı kıyaslarsanız ;

3 kat emaye kaplı lava kızartma tavası 26x32

staub 26 cm kare amerikan ızgara tava

aralarında nerdeyse 3 kat fiyat farkı var. Kullanım , tat ve temizle acısından fark olurmu sizce?

Bende halihazırda

Tefal Titanium Expertise Izgara Tava 26 x 26 cm

https://www.hepsiburada.com/tefal-titanium-expertise-izgara-tava-26-x-26-cm-p-MT2100089955?magaza=avm%c5%9fehri

bu üründen var. Lezzeti güzel , temiZlemesi inanılmaz kolay .

ama arkadaşımıza aldıgımız Lava nın lezzeti sanki daha iyi geldi.

bende arada kaldım ; staub mu , lava mı diye .

ne dersiniz ?

döküm ürünle , yanmaz kaplamalı ( tefal vs)

karşılaştırmak yaz lastiği ile kış lazsiğini karşılaştırmak gibi birşey.

Yanmaz tavada bir antrikot pişirmek , antrikota küfür etmekle eşdeğer.

Keza normal bir tencerede kestane közlemekle döküm bir tencerede kestane közlemekte aynı. kestane közleme konusunda Döküm, normal tencereyi 100 kere döver.

Ama yumurta kıracaksan , yanmaz tavayı al eline , az yağ ile yumurta tavadan tabağa aksın .

Yani karşılaştırmak yanlış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 17 Aralık 2020; 9:58:51 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.