Bildirim
Launcher Sorunu Fast loadingden galiba ? yardım lütfen
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
o eski sürüm hocam bildigim kadarıyla çalışmıyor. _____________________________ Hiç,yoktan iyidir
-
quote:
Orjinalden alıntı: Romst3rHERE
o eski sürüm hocam bildigim kadarıyla çalışmıyor.
Sildim onu KO yu silip yeniden kurdum.Hala launcher acılmıyor_____________________________ -
_____________________________ -
Nasıl duzeltırım beyler yardım lutfen... _____________________________ -
Yardım beyler Lütfen _____________________________ -
yeniden kurdugunda düzelmediyse format at valla .Başka yapıcak bişey yok gibi görünüyor
Edit:knightonline.exe den açıyorsun degilmi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRomst3r -- 24 Nisan 2009; 22:14:54 >_____________________________ Hiç,yoktan iyidir
-
quote:
Orjinalden alıntı: Romst3rHERE
yeniden kurdugunda düzelmediyse format at valla .Başka yapıcak bişey yok gibi görünüyor
Edit:knightonline.exe den açıyorsun degilmi?
Evet_____________________________ -
Launcher'in çalışmaması çok ilginç. Kısayoldan açıyorsan kısayol hatalı olabilir.Daha ayrıntılı anlatırsan hatanı, yardımcı olmaya çalışıcaz. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: SunofSword
Launcher'in çalışmaması çok ilginç. Kısayoldan açıyorsan kısayol hatalı olabilir.Daha ayrıntılı anlatırsan hatanı, yardımcı olmaya çalışıcaz.
Bak usta düne kadar çok rahat oynuyordum.King of knighttan Fast loadingi indirdim.
Fast loadingin içindeki dosyaları GameFrist Knight online içine attım.Masa üstünden Tıkladım kum saati cıkıyor 3-4 saniye ve kayboluyor launcher falan acılmıyor.
Bugün 3 kere silip yeniden kurdum oyunu hala aynı sorun devam ediyor.
KO nun içindeki launcherden denememi söylediler onuda denedim sonuç gene aynı._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X