Şimdi Ara

latitude tutuldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
6.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar son 1 haftadır Eskişehir'de heryerde görür oldum latitude ben şahsen gereksiz pahalı olduğunu düşünürken istenilen parayı hak ediyor mu acaba?
    sizde görmeye basladınızmı aracı ben oldukça fazla görmeye başladım.
     latitude tutuldu mu?

• benim oğlum (2 yaşında) latitude diyorda başka bir şey demiyor.(reklamını çok beğendi sanırım)
    keratayı mutlu etmek için çekecem krediyi alacam sonunda valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

benim oğlum (2 yaşında) latitude diyorda başka bir şey demiyor.(reklamını çok beğendi sanırım)

max. 1000CC kulubünden çıkacaksınız deneseniz ya :) ufaklığı mutlu etmek lazım tabi yakısır kerataya :)
  • Ankarada daha hiç görmedim..Daha araç çok yeni tuttu tuttmadı demek çok erken.Ama c sınıfının aşırı yüksek fiyatlarından dolayı b alayım diyen c'ye c alayım diye giden d'ye geçiyor şuara

Edit: Bugün bir tane gördüm bej renkli fena durmuyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugasi_berepe -- 27 Nisan 2011; 12:54:09 >
  • Bu fotosu da baya yakışıklı çıkmış. Canlısını görmedim daha.
  • Focus-Jetta-Corolla parasına full+full D sınıfı şahane bir araba. tutulur tabi
  • Bursa'da ancak 5 tane görmüşümdür.

TV Reklamı cok afilli fakat cok garip bir araç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 Sorento da ESP var mı?
    3 yıl önce açıldı
    CHERY Tiggo 4 Pro'ya ne oldu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ankarada ben de hiç görmedim henüz bu aracı trafikte.
  • Daha araç yeni çıktı bu kadar kısa bir süre içinde yorum yapmak için çok erken diyorum bekleyip görmek lazım ama şu var Renaultun üst segment arabaları nedense pek tutulmuyor
  • Ankarada göremedik hala...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AykutEsk

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

benim oğlum (2 yaşında) latitude diyorda başka bir şey demiyor.(reklamını çok beğendi sanırım)

max. 1000CC kulubünden çıkacaksınız deneseniz ya :) ufaklığı mutlu etmek lazım tabi yakısır kerataya :)

dur bakalım arabaya bir iki talip var.
    erenlerin sağı solu belli olmaz :)
    bu arada bende gerçek alemde sadece bir tane latitude gördüm ama hergün youtube da reklamını en az 10 kez izliyorum aklıma resmen kazındı

• İzmir'den son durumu aktarıyorum: Henüz görülmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aahmety

İzmir'den son durumu aktarıyorum: Henüz görülmedi.

Ben gördüm iki defa. Görünüş olarak ağır bir araba. Pek beğenmedim. Biraz fazla "baba" işi.
  • Renault araba değil bisiklet yapsa tutuluyor Türkiye de bu da tutulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 26 Nisan 2011; 17:04:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aahmety

İzmir'den son durumu aktarıyorum: Henüz görülmedi.

Ben bitane gördüm Evimin balkonuna oturmaya çıktığımda abartısız söylüyorum en az 1 ferrari, 3-5 mustang, subaru,porsche, sınırsız bmw/mercedes, 1 2 ayda bir masserati görmeme rağmen ogün ilk defa bi latütüt görebildim
  • Ankara'da 1 tane beyazını gördüm. Güzel duruyor araç ama denildiği gibi ağır, baba işi.
  • Ankara'da göremediniz mi? şaşırdım doğrusu, ben en az 6-7 sefer gördüm ve görmeye de devam ediyorum.

Bu araç Şubat veya Mart ayı şatış rakamlarında D segmentinde 3. sıradaydı.

Bence tutuldu.
  • Tutuldu, kötü araba değil, hiç performans aramayan, konfor peşinde olan için 1.5 dci iyi seçim.

Ama benzinli motor ve otomatik olmaması tam anlamıyla felaket. 2.0 dci fiyatı da felaket.
  • Ben İstanbulda hiç görmedim yada dikkatimi çekmedi.
  • Başlangıç fiyatı 54-55 bin Tl aracın ve başlangıç donanımı Jetta nın hıngline donanımı kadar var. Düşünün aynı donanım c sınıfı jetta 60 küsür bin tl ise bu araba çok ucuz ve 2 aydır satışları yeni araç olmasına rahmen iyi gidiyor. F/P oranı yüksek. 1.5 110 bg lik 6 ileri vitesli bu araç ve yolda giderken sürünmüyor, Passat 1.6 105 bg lik araç nasıl gidiyorsa aynı şekilde bu da gidiyor ama tabi performans tutkunuysanız size gelmez. Zaten performans arayan 1.5 ini değil 2.0 ini alıyor.... O fiyata çıktığında da neler var neler....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.