Şimdi Ara

Latitude-Fluence takası görüşleriniz lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende 2011 1.5dci edc dynamique fluence aracım 21500 kilometrede sıfır hata aracımı 2012 executive cam tavan vs full+full latitude ile takas etmeyi düşünüyorum kilometresi 26000'de hatasız 1.5dci motorlu benim aracın üstüne 15000 gibi bir rakama takas gerçekleşecek eğer yaparsak, öncelikle önerirmisiniz fiyat iyimi bide ben bi ara 2.0dci latitude kullanmıştım ama araç tanıdığımın olduğundan fazla deneme şansım olmadı 1.5'in gidişi bana fena gelmedi yol tutuşu için her tarafta berbat yazmışlar ama denemeye çok fırsatım olmadı ne dersiniz sizce takas yapmalımıyım fiyat vs uygunmudur ?

• bilgisi ve tavsiyesi olan bi arkadaş yokmu acaba ?
  • D sinifi aracla ralli yapmayacaksan neden yol tutus sorrarsin ayrica teklif guzel gibi geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15.000 değilde biraz daha fiyatı çekebilirseniz güzel bir takas olabilir.
  • Yol tutuş önemli gerçekten.Kullanan varsa bilgilendirsin arkadaşı.Piyasada tonla model ve segment farketmeksizin 90-100 km yi geçtikten sonra , allaha emanet gittiğimiz yol tutmayan araçlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 6 Haziran 2013; 18:58:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

Yol tutuş önemli gerçekten.Kullanan varsa bilgilendirsin arkadaşı.Piyasada tonla model ve segment farketmeksizin 90-100 km yi geçtikten sonra , allaha emanet gittiğimiz yol tutmayan araçlar var.

Yol tutus arabanın km sine mi baglı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas km/hiz demek istemis. Aracin suratinden bahsetmek istedi, yaptigi kmden dgl....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta fiyat yardım!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Yol tutuş önemli gerçekten.Kullanan varsa bilgilendirsin arkadaşı.Piyasada tonla model ve segment farketmeksizin 90-100 km yi geçtikten sonra , allaha emanet gittiğimiz yol tutmayan araçlar var.

Evet km sine bağlı. 0 aldığımız araç 90-100 km ye kadar iyi yol tutuyor sonradan yol tutmuyor.

Mantığa bak ya allah aşkına

• quote:

quote:

quote:

Evet km sine bağlı. 0 aldığımız araç 90-100 km ye kadar iyi yol tutuyor sonradan yol tutmuyor.

Telefondan giriyorum yanlıs okumusum. Dalga gecicegine yukarida ki arkadas gibi soyleyebilirdin. Benim mantıga bakacagına ,biraz kibarlık dalgalarına bak. İşe yarar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Telefondan giriyorum yanlıs okumusum. Dalga gecicegine yukarida ki arkadas gibi soyleyebilirdin. Benim mantıga bakacagına ,biraz kibarlık dalgalarına bak. İşe yarar.

Kusura bakmayın hocam , mesajı görünce diğer bazı gereksizler gibi kasten yazdığınızı sandım.Gerçeten çok çektim o tiplerden , sırf bu yüzden kendimi kaybediyorum. Tekrar özür dilerim hocam. İyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 6 Haziran 2013; 20:26:51 >

• Ben geçmezdim.Fluence iyi bir araba,bence son makyajlıya geçip devam ederdim.....Gerekisrse 130 hp lik modele....Makyajla daha güzel oldu fluence....
  • Sınıfındaki araçlara göre kıyaslama yaparsak evet yol tutuşu olarak biraz zayıf bir araç ancak çokda kötü değil sadece yol tutuşu olarak değerlendirmeyin zaten diğer kriterlerde size uyuyorsa öyle takas edin ama bence Fluence'yi vermeye çok çok değecek bir araç değil.
  • aslında araçta beni şüphenlendiren noktalardan biri yol tutuşu bir diğeri iste araç sınıfının en büyüğü diye biliyorum aynı zamanda ağırda bir araç 1.5 motor çokmu zayıf kalır acaba yani fena değil gibi geldi ama bu turbolu aracın tork unsurundanda kaynaklanıyor olabilir ha bide araç müthiş değer kaybediyor araç daha 1 yaşında ve sildiği rakam hemen hemen 18-20 bin lira
  • Mantıksız gelebilir ama aynı motorlu araca 15000 lira fark vermezdim ben olsam 2.0 dci olsa iyi olurdu ama :) Ayrıca Latitude ün yol tutuşunun fluence den daha kötü olacağını sanmıyorum
  • Latitude'da 1.5 EDC yok galiba.

Bi gelse piyasayı sarsıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomassee -- 6 Haziran 2013; 22:24:08 >
  • samsung sm3'den SM5 ' e geçmek bence çok mantıklı ama
    10bin tl gibi bir fark olursa çok çok iyi olur.
     Latitude-Fluence takası görüşleriniz lütfen

• arkadaşlar araç full+full olduğundan daha fazla indirim söz konusu değil latitude 2012 model 0 hata ve tekrar söylüyorum araç privilege değil executive modelidir cam tavan vs hepsi vardır
  • latitude şehir içi biraz büyük kalıyor kasa olarak eğer şehir içi çok km yapıyorsanız fluence kalsın derim ama uzun yola sık sık çıkıyorsanız, 15bin para hali hazırda varsa edebilirsiniz ama şunu düşünün 1,5 motor o araba için performans vermeyebilir ve latitude değer kaybı daha çok olur düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben asla yapmazdım bunu...
  • Latitude'a bir kaç defa bindim. Fakat öyle ahım şahım bir araç gibi gelmedi bana. Fluence'i 2-3 hafta boyunca kullandım. 6 ileri 1.5 DCi olanı Privilege. Gayet güzeldi Fluence. Yani çokta süper bir fırsat ya da olay değil Fluence-Latitude takası. Ben olsam Fluence'i satıp Mondeo alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [H.E.E] -- 7 Haziran 2013; 0:16:08 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.