Şimdi Ara

Latitude Doğan'ı ikiye böldü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
2
Favori
13.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

Millet vurmuş yine yerli üretim olana, o zamanın şartlarına göre adamlar iyi, kötü yapmışlar bir şeyler , saygı duymak lazım . alın bu da ağaca çarpan Golf, mikronlarına ayrılmış resmen , Avrupa'nın en çok satan aracı ????

Latitude Doğan'ı ikiye böldü

bu tip başlıklar söz konusu olunca bu ve buna benzer resimler aşikar olacaktır.

benim arabam seninkini döver zihniyetinden artık kurtulalım

yada bir hummer ile şu isimini telaffuz ederken yanlış yapmaktan korktuğum model bir kafa kafaya vursunlar nasıl şekil alıyor görelim gibi.ne alaka diyeceksiniz

örnek onun gibi bana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

quote:

Orijinalden alıntı: antares07

son derece güvenlidir kuş serisi

Adamlar ayağa kalktılar bide pejocuya yardıma gidiyolar :)

bu sistem sadece kuş serisinde bide savaş uçaklarında var

• bir de bu var
  • Bravo tebrikler "latitüt" ne güzel bir iş çıkarmış "doğanı" ikiye bölmüş.Latitüt sahibisin ya araban sağlam ya elin arabasını parçalamış vay be.
    Şu kaza bela üzerinden sağlamlık ıspatlayanı allaha havale ediyorum.Bir de utanmadan iç kısmında zarar yok yazmışsın ya pes..!
    Şimdi yarın ben kamyon kasasına giren paramparça "latitüt" koysam be hissedersin be bilader.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

bir de bu var

Hadi şu uçan amca komikte bu çok komik değil hocam acıdım kadına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

quote:

bir de bu var

hepsi acınacak halde de şahin'in doğan'ın kartal'ın bu şekilde fırlatması ne kadar normal? hadi fırlatmayı geçtim fırlayan da kalkıp yürüyor komik tarafı o zaten

ayrıca haberlere göre kadın kaza olmadan önce arka koltukta oturuyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 9 Ocak 2013; 23:55:50 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

quote:

bir de bu var

hepsi acınacak halde de şahin'in doğan'ın kartal'ın bu şekilde fırlatması ne kadar normal? hadi fırlatmayı geçtim fırlayan da kalkıp yürüyor komik tarafı o zaten

ayrıca haberlere göre kadın kaza olmadan önce arka koltukta oturuyormuş

Yapacak birşey yok,camdan fırlamasa kapıdan,bagajdan fırlatır şase namına birşey yokki araçta,kadın arka koltuktan fırladıysa şöförü nereye fırladı allah bilir.

• şahin aslında fiat 131 dir bu da crash testi. 70 li yıllarda araçların hepsi böyle sanki sadece şahin güvensizdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 10 Ocak 2013; 0:02:14 >
  • Tekrar söylüyorum ileride kaza anında modüler olarak dağılan bir güvenlik konsepti görürseniz şaşırmayın. Bu kaçıncı büyük kaza hepsinden kalkıp yürüyen insanlar çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Olm neden bitmiyor bu kuş serisi

şimdi adam 2 ye ayrılan arabanın önüne yeni bir arka yaptıracak , arkasına da yeni bir ön yapıp yan sanayide yaptıgı motoru koyup 2 şahin yapacak. bu arabaların üretimi dursa bile böyle sayıları artmaya devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Olm neden bitmiyor bu kuş serisi

şimdi adam 2 ye ayrılan arabanın önüne yeni bir arka yaptıracak , arkasına da yeni bir ön yapıp yan sanayide yaptıgı motoru koyup 2 şahin yapacak. bu arabaların üretimi dursa bile böyle sayıları artmaya devam ediyor

Off hic sorma su seri artik tamaamen dunya uzerinde yok oldugu gun dunyada cok guzel seyler olacak gibi hissediyorum

• bu kus serileri ne garip ya la bi araba kaza bile yapamazmi.. arabaya kaza bile yakismiyor arkadas.. orasi egriliyo burasi bugruluyo la adam gibi kazali bir kus serisi gormedim ben hic hemde

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

şahin aslında fiat 131 dir bu da crash testi. 70 li yıllarda araçların hepsi böyle sanki sadece şahin güvensizdi.

Yanlız burada test edilen hız 50km flan , yani baya düşük , o devirlerde araçlar dayanıksızdı bunu biliyoruz bi mercedes bmw da bile bu tip sorunlar vardı ama diğerlerinden çok daha iyiydi yinede

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

Tekrar söylüyorum ileride kaza anında modüler olarak dağılan bir güvenlik konsepti görürseniz şaşırmayın. Bu kaçıncı büyük kaza hepsinden kalkıp yürüyen insanlar çıkıyor

Paganide buna benzer bir sey var galiba. Yanlis hatirlamiyorsam Monokok kabine on ve arka kisimlar belli bir gucte kirilan titanyum civatalarla baglanmis. Yandan darbe alinca kopuyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

Ölen olmadığına göre geyik serbest

latitude pert olur ama doğan olmaz

maalesef araçta ölen var aracı kullanan kişi çok iyi bir kişiydi araçta 5 kişi bulunuyordu maalesef kızı yaşamını yitirdi Allah Rahmet Eyesin yakınlarına sabır versin kazanın olduğu yer niksar ladik yolu borabay gölü civarı bildiğim kadarıyla buzlanma varmış yolda araç kaymış
  • kuş serisinde ikiye bölünme bir güvenlik ekipmanıdır .
  • Latitude, garibim doğanı gözüne kestirmiş.
    yandan çarpmış belliki adil bir çarpışma olmamış.
  • bu arabalar ne fiat regata nede 131 gibi dayanıklı sayılabilirler 80 lerde avrupanın terk etmiş olduğu şuanda aynı politikayı izlediği sömürge ülkelerinde üretimi devam eden teknoloji yoksunu araçlar gerçek güvenlik testleri takla testleri vs vs neye yarar ki insanlarımız vergi adaletsizliğinden kıt kanaat geçinmekten ayağımı yerden kessin demekten bir adım öteye gidemiyorlar Tabiki de insanlar şahin doğan gibi arabalara milyarlar ister memleketin en ücra yerinde bile arabadan anlayan bulur yaptırır binersiniz ikiye bölünür kaynatır binersiniz dörde bölünür binersiniz

http://www.youtube.com/watch?v=uGoSauHtC-8

• quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

Tekrar söylüyorum ileride kaza anında modüler olarak dağılan bir güvenlik konsepti görürseniz şaşırmayın. Bu kaçıncı büyük kaza hepsinden kalkıp yürüyen insanlar çıkıyor

Paganide buna benzer bir sey var galiba. Yanlis hatirlamiyorsam Monokok kabine on ve arka kisimlar belli bir gucte kirilan titanyum civatalarla baglanmis. Yandan darbe alinca kopuyordu.

aklın yolu bir

• Bir nesil bu arabalarla büyüdü. Milyonlarca kilometre boyunca insanlar ordan oraya taşındı. O kadar hakareti hakettiğini zannetmiyorum. Teknoloji gelişiyor. Gelecekte özel bir alaşım bulurlar. Kaportaları bundan yaparlar. Arabalar çarpıştığı zaman metal büküldüğü yerden tekrar açılır. Hiç çarpışmamış gibi olur. Şimdi öyle bir araba yapılırsa şu andaki teknoloji ile yapılan arabalara da güler miyiz acaba.

Hatta böyle bir metalin olduğu bile söyleniyor. Bir UFO belgeselinde görmüştüm. Adam elinde buruşturdu. Çöp gibi yaptı. Masanın üstüne bıraktı. Metal kendi kendine ilk haline geldi.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.