Şimdi Ara

Lastiklerde mi problem var yoksa yolda mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum kış yaklaşıyor ve yağmurlarda yağmaya başladı Bugün yağmurlu havada ufak bir gezintiye çıktım. Yolların ıslak olması sebebiyle hafif rampada arabayı kaldırırken fazla gaz verdiğim zaman pati çekmeye başlıyor. Fazla gaz vermesem bu seferde araba kalkmıyor Lastikler yaz başlangıcında takılmıştı. CEAT Spider markası. Sizce lastiklerde mi problem var yoksa yol ıslak diye böyle yapması normal midir?

Araç: Hyundai Accent 1.3 (2001)

• Normal heralde.

Benim lastiklerde 3000 küsür km önce değişti, bugün yağmurlu havada bende çıktım dışarıya. Rampada kırmızı ışıkta durdum kalkarken bende ufak bir patiye yattım :)
  • Malumunuz zaman içerisinde yol sathı toz, akaryakıt, yağ vb. ile kaplanıyor, bunun üzerine de yağmur yağdığında özellikle de ilk zamanlarda daha kaygan bir zemin oluşuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Malum kış yaklaşıyor ve yağmurlarda yağmaya başladı Bugün yağmurlu havada ufak bir gezintiye çıktım. Yolların ıslak olması sebebiyle hafif rampada arabayı kaldırırken fazla gaz verdiğim zaman pati çekmeye başlıyor. Fazla gaz vermesem bu seferde araba kalkmıyor Lastikler yaz başlangıcında takılmıştı. CEAT Spider markası. Sizce lastiklerde mi problem var yoksa yol ıslak diye böyle yapması normal midir?

Araç: Hyundai Accent 1.3 (2001)

Görmeden bir şey demek çok zor ama bence sorun kırmızı alıntı yaptığım yerde.

• Lastıklerınız kac yıllık ya da su ana kadar kac km yaptı oncelılkler bunları bılmek lazım
    Ayrıca ıllakı kuru havaya gore ıslak zemınde az bısey fazla gaz verınce patınaj ceker
  • Rampa dikse normaldir,yerine göre kuru zeminde rampada bile pati çekebiliyor araclar
  • quote:

Orijinalden alıntı: oiven

Malumunuz zaman içerisinde yol sathı toz, akaryakıt, yağ vb. ile kaplanıyor, bunun üzerine de yağmur yağdığında özellikle de ilk zamanlarda daha kaygan bir zemin oluşuyor.

Bunu yazıcaktım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.